Апарати брембо - счупено бутало

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: 4х4
Мечтае да кара: 6х6

Апарати брембо - счупено бутало

Мнение от efren » 17 Сеп 2017, 17:10

Имам апарати брембо от е38, но имам счупено пластмасово бутало. Продават се ремонтни бутала, които са пластмасови и като изключим диаметъра не приличат много на оригиналните. Защо са пластмасови? Не е проблем да ми направят такива метални (стомана или алуминий). Някой да се е сблъсквал с този проблем?
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i
Мечтае да кара: E39 ALPINA B10

Re: Апарати брембо - счупено бутало

Мнение от Grozdanoff » 17 Сеп 2017, 18:26

efren написа:Имам апарати брембо от е38, но имам счупено пластмасово бутало. Продават се ремонтни бутала, които са пластмасови и като изключим диаметъра не приличат много на оригиналните. Защо са пластмасови? Не е проблем да ми направят такива метални (стомана или алуминий). Някой да се е сблъсквал с този проблем?

Какво ще рече "не приличат много", буталата или пасват, или не. Ако стават слагай ги и карай...
alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно :)

Аватар

Мнение от efren » 17 Сеп 2017, 18:35

Диаметъра е ок, но контактната площ е с друга форма - в афтърмаркет варианта липсва вдлъбнатината в средата на буталото.
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.

ентусиаст
Аватар
Кара: E34 М50B25
Мечтае да кара: E34 V12
Детайли за колата: 1995г.Е34 М50В25TU

Мнение от BABHOMED » 17 Сеп 2017, 19:23

efren написа:Имам апарати брембо от е38, но имам счупено пластмасово бутало. Продават се ремонтни бутала, които са пластмасови и като изключим диаметъра не приличат много на оригиналните. Защо са пластмасови? Не е проблем да ми направят такива метални (стомана или алуминий). Някой да се е сблъсквал с този проблем?

Искаш да кажеш,че буталата в апаратите са пластмасови ?
Гарван граче над безмълвното поле,души се лутат загубили надежда.Щитове и саби с предсмъртни вопли в тишината кънтят.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH

Мнение от Vanqu1sh » 17 Сеп 2017, 20:16

efren написа:Диаметъра е ок, но контактната площ е с друга форма - в афтърмаркет варианта липсва вдлъбнатината в средата на буталото.

За отвора, в който слагаш щипката на накладката ли говориш?

Аватар

Мнение от efren » 17 Сеп 2017, 20:50

BABHOMED написа:

Искаш да кажеш,че буталата в апаратите са пластмасови ?

Да.

Vanqu1sh написа:
efren написа:Диаметъра е ок, но контактната площ е с друга форма - в афтърмаркет варианта липсва вдлъбнатината в средата на буталото.

За отвора, в който слагаш щипката на накладката ли говориш?

Накладките нямат щипки.

Стана образователна тема.

Аватар

Мнение от efren » 17 Сеп 2017, 20:59

http://imagecdn2.panjo.com/images/hM32syETYqvH.JPG

Изглеждат като това.

Назад към Извън Темата