Извънземни, НЛО и подобни

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
Мечтае да кара: 612

Re: Извънземни, НЛО и подобни

Мнение от KoolyO » 28 Сеп 2017, 7:15

e90 325i написа:Колеги какво мислите за някой от по известните случай на разбито НЛО по земята :mhihi: Имам предвид дали са открили нещо по съществено , което правителството крие ? :dunno: :dunno:

За тези "случаи" мисля точно каквото и Neil Degrasse Tyson. Цитирам по памет:
"Такива извънземни не искам да срещам. Може ли да са летяли през няколко светлинни години разстояние, през слънчеви системи и т.н. и накрая да не могат да кацнат на ши*аната земя и да катастрофират?!? Е*ати тъпите извънземни! Въобще не искам и да ги виждам..."
Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i
Мечтае да кара: E39 ALPINA B10

Мнение от Grozdanoff » 28 Сеп 2017, 17:12

:mhihi: Ами също няма ли да са малко некадърни извънземните(и със смотана техника) ако идват при нас опитвайки се да останат инкогнито, а нашите "уфолози" да успяват да ги снимат и разконспирират :kuku: :mhihi:
alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 29 Сеп 2017, 6:28

Grozdanoff написа::mhihi: Ами също няма ли да са малко некадърни извънземните(и със смотана техника) ако идват при нас опитвайки се да останат инкогнито, а нашите "уфолози" да успяват да ги снимат и разконспирират :kuku: :mhihi:

Че и да ги снимат от КГБ тайно и да им пуснат клиповете в Youtube.
Които клипове, както вече разбрахме, никой не ги е опровергал, значи са истински. :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
Мечтае да кара: 612

Мнение от KoolyO » 29 Сеп 2017, 7:13

Нашите уфолози са най-добрите във вселената! Както и нашите победителки в мис вселена! Пак същият (Neil Degrasse Tyson) разправяше "Аз не мога да разбера как всички конкурси "Мис Вселена" се печелят всеки път от представителки на земята" :mhihi:
А за клиповете на КГБ... Аз лесно ще ги опровергая! Нека се опитат да ме спра асеноооофнхписдофнк одкхве фоиф еовхжфсд;оий
Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 29 Сеп 2017, 14:51

KoolyO написа:Нашите уфолози са най-добрите във вселената! Както и нашите победителки в мис вселена! Пак същият (Neil Degrasse Tyson) разправяше "Аз не мога да разбера как всички конкурси "Мис Вселена" се печелят всеки път от представителки на земята" :mhihi:
А за клиповете на КГБ... Аз лесно ще ги опровергая! Нека се опитат да ме спра асеноооофнхписдофнк одкхве фоиф еовхжфсд;оий

Колега , приключвай си постовете преди да влезеш в кораба майка че транслатора се бъгва нещо при смяната на земното магнитно поле с бордовото .....моля . :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Мнение от Larbi » 30 Сеп 2017, 20:16

Писах ли вече колко много ви се радвам как един друг се надъхвате и осмивате темата? НЛО може да се разбие заради много неща като едно от тях е гръмотевична буря. И нали не мислите че тия сравнително малки по размери НЛО които са се разбили са пропътували нам си колко си светлинни години? Нали затова има т.н. кораби майки които да чакат в орбита или просто тия малки НЛО-та са от някоя база. Правителствата можело било да крият :mhihi: ама за какво да крият завалиите, то лесно - оп има извънземни тук, много раси ала-бала казват по телевизора. С много напреднала технология отвличат хора за екперименти и какви ли не глупоти правят, ама вие си спете спокойно деца, следва спортната емисия :mhihi: Нали Дарвин, Марвин и всички цъкви се сриват щото се оказва че онова Индийското е вярно и не е измислица, оказва се че по рисунките на цъквите тия пичове наистина не са изобразили просто някакво човече в някаква звезда която май лети, оказват се и много други работи. Просто много ми е готино да чета откровенните ви глупости на тема НЛО и извънземни. Щото не е мейнстрийм и давай ся има поле да почешем клавиатурите, да се посмеем от сърце, щото нищо официално не е доказано и как ще ми докажеш че има такова нещо? С някакви клипчета от тубата където 90% са правени за дезинформация и т.н. или с някакви изследвания на някакви не мейнстрийм уфолози? Даже не знам защо Диксвъри се занимаваха да правят филм как работи спейскрафта на инопланетяните. Ако човек се замисли за кавър ап-и и се сети че обществото е разделено дали сме ходили до Луната и що астронавтите изглеждат като спаружени на пресконференцията, може на малко по-оупън майндед моуд да се сети че военните и правителствата като цяло си правят каквото си искат с информацията. То тука на Земята, братче, гръмнат медиите примерно че някоя била изнасилена брутално, цялото общество се вдига, осъждат човека и лежи 100 години невинен, та с някакви информации от които зависи цялата постройка на обществото ни, религиозни възгледи и източници на енергия и технологии не могат да прикрият нищо :mhihi: Блажени или блаженни са вярващи или във вашия случай невярващите.

Много ми е неинтересно и да знам какво мислите по въпроса за Луната и по-точно в преданията на много древни народи за "времето когато нямаше Луна" или и те са били напушени нон стоп? Щото ако е нямало Луна това не се връзва много с официалното становище, че Луната се е образувала там преди милиааарди години и видиш ли била част от Земята, откъртила се завалииката и започнала да обикаля. Официалната наука няма становище как толкова голям сателит на база размера на планетата около която обикаля изобщо е успял да бъде прихванат. Как е на точното разтояние на Слънчеви и Лунни затъмнения, как е дрънчала на кухо "it rang like a bell" за няколко часа да са взривили там някаква бомбичка и много други странности които с мейнститрийм мисленето и си closed minded set up изобщо няма проблем за вас. Сипи ракия бай Иванеее и дай да напишем малко присмехулни коментари у форума. Удриии :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Grozdanoff » 30 Сеп 2017, 20:52

Извинявам се, че не писах известно време в темата, но извънземните ме отвлякоха за експерименти и нямаше как просто...имам два часа, които ми се губят и всичко останало :mhihi: :mhihi:

Larbi написа:Много ми е неинтересно и да знам какво мислите по въпроса за Луната и по-точно в преданията на много древни народи за "времето когато нямаше Луна" или и те са били напушени нон стоп? Щото ако е нямало Луна това не се връзва много с официалното становище, че Луната се е образувала там преди милиааарди години и видиш ли била част от Земята, откъртила се завалииката и започнала да обикаля. Официалната наука няма становище как толкова голям сателит на база размера на планетата около която обикаля изобщо е успял да бъде прихванат. Как е на точното разтояние на Слънчеви и Лунни затъмнения, как е дрънчала на кухо "it rang like a bell" за няколко часа да са взривили там някаква бомбичка и много други странности които с мейнститрийм мисленето и си closed minded set up изобщо няма проблем за вас. Сипи ракия бай Иванеее и дай да напишем малко присмехулни коментари у форума. Удриии :mhihi:

Колега не знам мейнстриим ли си чел или немейнстриим ама направо ме разби! "когато нямаше луна"
Кво се си напрегнал тука в тая тема, не можеш да се сърдиш, че хората не вярват в НЛО...
alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Grozdanoff » 30 Сеп 2017, 20:56

Извинявам се, че не писах известно време в темата, но извънземните ме отвлякоха за експерименти и нямаше как просто...имам два часа, които ми се губят и всичко останало :mhihi: :mhihi:

Larbi написа:Много ми е неинтересно и да знам какво мислите по въпроса за Луната и по-точно в преданията на много древни народи за "времето когато нямаше Луна" или и те са били напушени нон стоп? Щото ако е нямало Луна това не се връзва много с официалното становище, че Луната се е образувала там преди милиааарди години и видиш ли била част от Земята, откъртила се завалииката и започнала да обикаля. Официалната наука няма становище как толкова голям сателит на база размера на планетата около която обикаля изобщо е успял да бъде прихванат. Как е на точното разтояние на Слънчеви и Лунни затъмнения, как е дрънчала на кухо "it rang like a bell" за няколко часа да са взривили там някаква бомбичка и много други странности които с мейнститрийм мисленето и си closed minded set up изобщо няма проблем за вас. Сипи ракия бай Иванеее и дай да напишем малко присмехулни коментари у форума. Удриии :mhihi:

Колега не знам мейнстриим ли си чел или немейнстриим ама направо ме разби! "когато нямаше луна" и какво извънземните ли са докарали луната?! :mhihi:
Какво се си напрегнал в темата, не можеш да се сърдиш на хората, че не вярват в НЛО...
Последна промяна Grozdanoff на 30 Сеп 2017, 20:59, променена общо 1 път

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 30 Сеп 2017, 20:59

Grozdanoff написа:Колега не знам мейнстриим ли си чел или немейнстриим ама направо ме разби! "когато нямаше луна"
Кво се си напрегнал тука в тая тема, не можеш да се сърдиш, че хората не вярват в НЛО...

Колега, кои хора не вярват в НЛО? Няколкото образа които зцъкат присмехулно по тия теми ли? А другите просто не пишат в такива теми просто защото форума ги познава и ще започнат да им се смеят на възгледите - къде тайно, къде явно. Това че двама-трима човека тук за твърди неверници и че се появихте още 2-3-ма които им софлирате не означава, че хората не вярват :mrgreen:

И не се сърдя на никой. Не сме в детската градина. А това че са те отвлекли извънземни и са те върнали само след 2 часа не говори добре за теб. Или не си ги изкефил или не знам :) Нищо лично, даже не е заяждане. Ама как разбра че ако ти се губят 2 часа 100% са били извънземни :mhihi: Докажи го :ok: Може просто да си се напил и заспал :shock:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Grozdanoff » 30 Сеп 2017, 21:08

Larbi написа:
Grozdanoff написа:Колега не знам мейнстриим ли си чел или немейнстриим ама направо ме разби! "когато нямаше луна"

Колега, кои хора не вярват в НЛО? Няколкото образа които зцъкат присмехулно по тия теми ли? А другите просто не пишат в такива теми просто защото форума ги познава и ще започнат да им се смеят на възгледите - къде тайно, къде явно. Това че двама-трима човека тук за твърди неверници и че се появихте още 2-3-ма които им софлирате не означава, че хората не вярват :mrgreen:

И не се сърдя на никой. Не сме в детската градина. А това че са те отвлекли извънземни и са те върнали само след 2 часа не говори добре за теб. Или не си ги изкефил или не знам :) Нищо лично, даже не е заяждане. Ама как разбра че ако ти се губят 2 часа 100% са били извънземни :mhihi: Докажи го :ok: Може просто да си се напил и заспал :shock:

Аз не можах да разбера ти мислиш, че луната извънземните са я докарали или? :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 30 Сеп 2017, 21:13

Grozdanoff написа:Аз не можах да разбера ти мислиш, че луната извънземните са я докарали или? :mhihi:

Аз не можах да разбера ходихме ли на Луната или не? И ако ходихме защо не останахме - там бази, мази. Какъв беше онзи газ който се установило там и уж бил голям енергиен източник. Та за 40 години затишие. Ниска околоземна орбита, телескопи, търсим майка си с тях в космоса и до там. Уж ся ще ходим до Марс след 100 000 години :kuku:

А и така между другото ми посочи поне още една планета дали в Слънчевата или някоя друга система с толкова голям сателит в съотношние с големина на планетата. Ти си.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Grozdanoff » 30 Сеп 2017, 21:38

Larbi написа:
Grozdanoff написа:Аз не можах да разбера ти мислиш, че луната извънземните са я докарали или? :mhihi:

Аз не можах да разбера ходихме ли на Луната или не? И ако ходихме защо не останахме - там бази, мази. Какъв беше онзи газ който се установило там и уж бил голям енергиен източник. Та за 40 години затишие. Ниска околоземна орбита, телескопи, търсим майка си с тях в космоса и до там. Уж ся ще ходим до Марс след 100 000 години :kuku:

А и така между другото ми посочи поне още една планета дали в Слънчевата или някоя друга система с толкова голям сателит в съотношние с големина на планетата. Ти си.

Незнам човек аз съм безхаберник да не знам откъде идва луната :mhihi: но имам чувството че ти знаеш. Ще изпюеш ли камъчето или...Нали имаш някаква теория, хайде кажи я!

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 30 Сеп 2017, 21:49

Grozdanoff написа:Незнам човек аз съм безхаберник да не знам откъде идва луната :mhihi: но имам чувството че ти знаеш. Ще изпюеш ли камъчето или...Нали имаш някаква теория, хайде кажи я!

Първо ти ми отговори на моите въпроси и тогава аз ще ти кажа ;)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Grozdanoff » 30 Сеп 2017, 21:59

Larbi написа:
Grozdanoff написа:Незнам човек аз съм безхаберник да не знам откъде идва луната :mhihi: но имам чувството че ти знаеш. Ще изпюеш ли камъчето или...Нали имаш някаква теория, хайде кажи я!

Оф не си ми интересен вече, загатваш ни за някакви измислени уфо конспирации и млъкваш! Айде щом си толкова вещ в науката и теориите обясни за луната, мен ще ми е интересно да си кажеш теорията, но както преди в темата загатваш някакви неща и после млъкваш, кажи нещо съществено по темата.

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 01 Окт 2017, 3:58

Grozdanoff написа:
Larbi написа:

Оф не си ми интересен вече, загатваш ни за някакви измислени уфо конспирации и млъкваш! Айде щом си толкова вещ в науката и теориите обясни за луната, мен ще ми е интересно да си кажеш теорията, но както преди в темата загатваш някакви неща и после млъкваш, кажи нещо съществено по темата.

Оф, не оф, нямам за цел да съм ти интересен, защото си предубеден до безкрай. Сам пишеш "измислени уфо конспирации". Все едно да обясняваш на послушник в манастир, че няма господ. Интересно ми е само как от 3-4-ма човека които са твърдо против всякакви теории за конспирации и извънземни разбра, че никой не вярвал. Но ти си знаеш. И на мен не ми е интересно тук при положение че се хвърлят някакви мейнстрийм научни теории и търсения уж и накрая винаги излиза че сме сами тук, а там някъде ехеей в някаква далечна галактика можело да има живот и то не някакви интелигентни същества ами някакви микроорганизмни или странен охлюв примерно. Ти ли беше човека, който с лека ръка написа, че учените не били открили никакви планети в нашата галактика на които можело да има живот и после сложи ето тази :mhihi: емотиконка? И после като се пляснаха 1-2 линка и хоп "ама сори, чувал съм ама съм забравил, ама за по-лесно да напиша че нищо не са открили и да се изсмея за да върви темата :bowdown:

П.П. И няма какво камъче да изплювам като всичко е в нета. Трябва само човек да се поинтересува по дадена тема и да почете малко и вече сам да си реши дали да вярва или не в нещо, а не като това с планетите смееш се че не били открили за по-лесно.
А за времето когато нямало Луна се знае от някакви древни предания и легенди, но и от Аристотел, Плутарх и кой още там с едно странно име, които говорят за някакви хора които живеели във времето когато е нямало Луна. Някъде пише, че преди потопа е нямало Луна, ама кой потоп - Библейския или някой предишен не помня или не е пишело точно. В преданията на древни народи от цял свят го има това. Само човек трябва да махне капаците и да прочете. И не да изпада в крайности, а дори само да се замисли. Как така нямало, пък после имало Луна. И ако пък е така как така Земята сама си е хванала толкова голям сателит. Ае в крайна сметка пии си ракииката там и се напомпвайте тук, че сме сами и т.н. хилежи. Ако забелязвате никой друг не пише по темата освен няколко човека. Защо е така? Може би другите нямат мнение или не искат да им се смеят? Отдавна бях спрял да влизам в тия теми тук за конспирации и НЛО-та щото във всяка една тема се случва абсолютно същата пародия както и в предишната.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата