Извънземни, НЛО и подобни
Модератор: Общи модератори
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Re: Извънземни, НЛО и подобни
Какво искаш да кажеш с това ...когато нямало луна ...? Че в един момент са добавили луната в холограмата на небето , или какво ? Една нова версия на вселенския IMAX но с луна ? И за какъв дявол са я добавили тая гадна луна , след като само върколаците я ползват по време на месечния си цикъл 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- Grozdanoff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i
- Мечтае да кара: E39 ALPINA B10
Jordana написа:Какво искаш да кажеш с това ...когато нямало луна ...? Че в един момент са добавили луната в холограмата на небето , или какво ? Една нова версия на вселенския IMAX но с луна ? И за какъв дявол са я добавили тая гадна луна , след като само върколаците я ползват по време на месечния си цикъл

alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно
- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
Голям смях, Йордане, Йордане. Върколаците значи с Луната са дошли по тая логика? Ха ха, как пък не ти омръзна едни и същи тъпи шеги да пишеш не мога да разбера. Гледам и фен си завъртял. Ашколсум, аферим

- Grozdanoff
- кандидат ентусиаст
-
Larbi написа:Голям смях, Йордане, Йордане. Върколаците значи с Луната са дошли по тая логика? Ха ха, как пък не ти омръзна едни и същи тъпи шеги да пишеш не мога да разбера. Гледам и фен си завъртял. Ашколсум, аферим![]()
Незнам мен ми беше смешно, сигурно аз съм "фена"

alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно
- Larbi
- Потребител
-
Grozdanoff написа:Larbi написа:Голям смях, Йордане, Йордане. Върколаците значи с Луната са дошли по тая логика? Ха ха, как пък не ти омръзна едни и същи тъпи шеги да пишеш не мога да разбера. Гледам и фен си завъртял. Ашколсум, аферим![]()
Незнам мен ми беше смешно, сигурно аз съм "фена"Промени ми се настроението, вече пак си ми интересен, продължавай!
Много бързо ги мениш тия настроения. Страх ме е вече дали ще излезе нещо

Между другото разрових се и детса вика ето сигурно за жълти, оранжеви или зелени сайтовете ама барим ви удари някоя буква по главата
http://www.pravdareport.com/news/russia ... 2/13385-0/
http://www.historydisclosure.com/there- ... not-exist/
- Grozdanoff
- кандидат ентусиаст
-
Цитирам http://www.pravdareport.com/news/russia ... 2/13385-0/ : "Има много други теории, които обясняват откъде наистина дойде Луната. Един от тях дори казва, че Луната е създадена от чужденци. Според тази теория, нейното място, където чужденците имат своите бази, космически центрове и т.н. Някои хора смятат, че Луната е гигантска НЛО, която е била прикрита като студена планета."
сега ти повярвах, извънземните са ни дарили луната
а това ми го показа един колега:
http://disclosebg.altervista.org/blog/% ... %82%D0%B0/

а това ми го показа един колега:
http://disclosebg.altervista.org/blog/% ... %82%D0%B0/

- Larbi
- Потребител
-
Гугъл транслейта много яко я превежда тази дума обаче. Знам че ми вярваш ха ха. Но няма нужда да ми вярваш, че извънземните са ни подарили Луната, простотията, игнорантността или коледната пуйка. Гледаш, четеш и вярваш в каквото си поискаш, но уважаваш мнението и на другите, а не се смееш на всяко нещо, което не е признато от официалната наука просто щото така е по-лесно. А това за познатите до момента е малко кратичко. Мисля че доста повече бяха познатите до момента. Но хей, те са през сто милиона галактики в сто и първия милион и не си правят екскурзии из космоса щото палят огън в пещерата и си разказват страшни истории как на някаква планета Земя някакви завалии били отишли уж на Луната ама вече 40 години си барат фара зад някакви телескопи само щото не им се харчели пари да ходят из Космоса 

Последна промяна Larbi на 01 Окт 2017, 13:24, променена общо 1 път
- Grozdanoff
- кандидат ентусиаст
-
Larbi написа:Гугъл транслейта много яко я превежда тази дума обаче. Знам че ми вярваш ха ха. А това за познатите до момента е малко кратичко. Мисля че доста повече бяха познатите до момента. Но хей, те са през сто милиона галактики в сто и първия милион и не си правят екскурзии из космоса щото палят огън в пещерата и си разказват страшни истории как на някаква планета Земя някакви завалии били отишли уж на Луната ама вече 40 години си барат фара зад някакви телескопи само щото не им се харчели пари да ходят из Космоса
и какво стана накрая, Вие уфолозите и вярващите в извънземни повече разбирате от космолозите маи...

- Grozdanoff
- кандидат ентусиаст
-
Superexstatic написа:http://bradva.bg/bg/article/article-36753#.WdDQEGh-rIU
оглеждайте се
Ебати извратените извънземни човек, изглежда са дошли на секс туризъм

- Larbi
- Потребител
-
Grozdanoff написа:Larbi написа:Гугъл транслейта много яко я превежда тази дума обаче. Знам че ми вярваш ха ха. А това за познатите до момента е малко кратичко. Мисля че доста повече бяха познатите до момента. Но хей, те са през сто милиона галактики в сто и първия милион и не си правят екскурзии из космоса щото палят огън в пещерата и си разказват страшни истории как на някаква планета Земя някакви завалии били отишли уж на Луната ама вече 40 години си барат фара зад някакви телескопи само щото не им се харчели пари да ходят из Космоса
и какво стана накрая, Вие уфолозите и вярващите в извънземни повече разбирате от космолозите маи...а нас НАСА само ни лъже, щото сме тъпи да не вярваме в извънземни, хайде стига глупости! Какво ще рече "не им се харчат пари", нали тия тия стотици милиони за пътуване из космоса трябва да дойдат от някъде все пак, а това дали сме ходили на луната или не, не мисля че е от голямо значение. Може наистина да е било с цел пропаганда да излязат по-големи от СССР или пък наистина да са стъпвали, кой знае...
Теб кой иска да те убеди в нещо кажи ми? Уфолози които не са мейнстрийм или космолози, медии и прочее официална пропаганда включително учебниците с които промиват на малкия игнорантен малоумник мозъка от малък. И той знае че Луната пише била част от земята. Слънцето свети еди как си. И този вече обрязан игнорантник вече е с втълпени принципи за Вселената и живота. И като се появи някоя теория извън това което казват официално той вече роб на системата казва, аааа не е така, не го казват по CNN, не го пише в учебниците по които съм учил значи не може да бъде. И в опит да не му се срине света ще намери от 200 кладенеца вода за да докаже, че щом нещо не е официално признато то не е истина. Игноранс ис а блис. Както се казва. А това с парите е поредната плоска смешка предполагам. Защото това, че по-голямата част от света се държи в състояние на война и/или контролирана мизерия не означава че няма пари.
- Larbi
- Потребител
-
Superexstatic написа:http://bradva.bg/bg/article/article-36753#.WdDQEGh-rIU
оглеждайте се
Е не може само с жени както пише в Библията, че синовете на господа харесали земните коври и ги факали с криймпай докато забременеят

- Grozdanoff
- кандидат ентусиаст
-
Larbi написа:Теб кой иска да те убеди в нещо кажи ми? Уфолози които не са мейнстрийм или космолози, медии и прочее официална пропаганда включително учебниците с които промиват на малкия игнорантен малоумник мозъка от малък. И той знае че Луната пише била част от земята. Слънцето свети еди как си. И този вече обрязан игнорантник вече е с втълпени принципи за Вселената и живота. И като се появи някоя теория извън това което казват официално той вече роб на системата казва, аааа не е така, не го казват по CNN, не го пише в учебниците по които съм учил значи не може да бъде. И в опит да не му се срине света ще намери от 200 кладенеца вода за да докаже, че щом нещо не е официално признато то не е истина. Игноранс ис а блис. Както се казва. А това с парите е поредната плоска смешка предполагам. Защото това, че по-голямата част от света се държи в състояние на война и/или контролирана мизерия не означава че няма пари.

Аз съм на мнението, че всеки има право да вярва в каквото си иска, ама започнах да се замислям дали на някои уфолози и подобни вярващи не им трябва психологическа помощ!?
- Larbi
- Потребител
-
Grozdanoff написа:е ти направо ме разби, значи щом не вярвам в твойте налудничеви убеждения, че извънземните са ни подарили луната и др. съм "игнорантен малоумник"?! Ами значи искам да ти кажа, че в такъв случей 99% от хората са малоумници, защото аз не познавам друг човек, който би повярвал за миг на подобна простотия...Ти ще да си от другия 1% велики уфолози и подобни вярващи, с по-широко отворени умове, които виждат истината, за разлика от наивните овце, които вярват само на учебниците по астрономия, така ли?
![]()
Аз съм на мнението, че всеки има право да вярва в каквото си иска, ама започнах да се замислям дали на някои уфолози и подобни вярващи не им трябва психологическа помощ!?
Аз ходих. Нищо ми няма

- Grozdanoff
- кандидат ентусиаст
-
Larbi написа:Grozdanoff написа:е ти направо ме разби, значи щом не вярвам в твойте налудничеви убеждения, че извънземните са ни подарили луната и др. съм "игнорантен малоумник"?! Ами значи искам да ти кажа, че в такъв случей 99% от хората са малоумници, защото аз не познавам друг човек, който би повярвал за миг на подобна простотия...Ти ще да си от другия 1% велики уфолози и подобни вярващи, с по-широко отворени умове, които виждат истината, за разлика от наивните овце, които вярват само на учебниците по астрономия, така ли?
![]()
Аз ходих. Нищо ми няма
дали е възможно просто да не им се е занимавало?! Аз намирам за напълно нормално да вярваме, че извънземните са направили луната