По-добре ли бяхме през соца?
Модератор: Общи модератори
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Re: По-добре ли бяхме през соца?
Нищо няма да копаят. Достатъчно е колегата Илков да се разкае, да стане слушалка на ДС, да напише донос срещу някой комшия, когото мрази и който слуша вражески радиостанции и пред него ще се отворят нови кариерни хоризонти. Тоя сценарий е игран няколко пъти вече пред очите ми и е много успешен.
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Е.Димитров написа:Абе не е бъш така, партиен член, ама като те набарат, че помагаш на пролетариата, ше копаете заедно каманяк по кариерите.
Значи, колегата Илков действително допуска някои идеологически грешки и се поддава на нездрави настроения и западно влияние, но ние все пак няма да го държим "до живот" в трудовия лагер. Петнайсетина - двайсет годинки най-много, само докато се превъзпита и да осъзнае дълбоките предимства на РСО. После - на свобода и ще го уредим да бачка в някое ТКЗС, ако се труди ударно - може да се издигне до механизатор, или (кой знае...), може би дори - звеновод?!? Всички хоризонти са открити пред Колегата в едно общество, където всичко е "в името на Човека, за благото на Човека"! И дори името на Човека се знае...

Excellent! Steven is my name!
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
Borymeckata написа:Е.Димитров написа:Абе не е бъш така, партиен член, ама като те набарат, че помагаш на пролетариата, ше копаете заедно каманяк по кариерите.
Значи, колегата Илков действително допуска някои идеологически грешки и се поддава на нездрави настроения и западно влияние, но ние все пак няма да го държим "до живот" в трудовия лагер. Петнайсетина - двайсет годинки най-много, само докато се превъзпита и да осъзнае дълбоките предимства на РСО. После - на свобода и ще го уредим да бачка в някое ТКЗС, ако се труди ударно - може да се издигне до механизатор, или (кой знае...), може би дори - звеновод?!? Всички хоризонти са открити пред Колегата в едно общество, където всичко е "в името на Човека, за благото на Човека"! И дори името на Човека се знае...![]()
Зависи на колко години е колегата. Ако е около 20-те, мисля да не прибягваме чак до толкова сериозни действия. Един, два боя в милицията, мисля че ще са достатъчни, за да промени коренно възгледите си относно РСО и Партията. Ако обаче е прескочил 40-те, наистина няма спасение и ще трябва да го превъзпитаме с труд в някой лагер. Ако разбира се не изчезне безследно през първите дни след обявяването на новия хуманен строй.
Последна промяна ukelichko на 13 Окт 2017, 22:36, променена общо 1 път
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Уви подминах ги 20-те
в следващата декада съм
Колеги ... пардон Другари, Благодаря за вашата загриженост първо!
Ще си позволя да направя своя избор измежду изброените варианти
Нищо, че явно съм си за бой, лагер и превъзпитание все пак в началото бе избора ...
Та явно ше се лежи в панделата ... Смятам да започна с тази опция
В панделата ще има кой да се топне на властите, ако се договоря да ме пуснат вероятно ще мога да се намърдам в дисиденските среди и да портя борците срещу режима. Според мен това е много перспективен план и ще ви кажа защо
Рано или късно тоя комунизъм ще падне
И тогава:
1. Ще съм дисидент ще мога да заемам всякакви постове и да поприватизирам туй онуй
2. Току виж съм направил и някоя партия за права и свободи и да стана почетен председател
3. С човека дето ме е вербувал няма начин да не се разберем и още преди да падне режима да сме организирали някоя българо-българска фирма във Виена, с която да рутим капитализма, а като се срути соца да рутим пачки от разни схеми с други колеги от системата
Та така ги виждам аз
Първите години ше е тегавко ама според мен перспективите са много сериозни

Колеги ... пардон Другари, Благодаря за вашата загриженост първо!
Ще си позволя да направя своя избор измежду изброените варианти

Нищо, че явно съм си за бой, лагер и превъзпитание все пак в началото бе избора ...

ukelichko написа:какво бихте искали да ...?
Та явно ше се лежи в панделата ... Смятам да започна с тази опция
ukelichko написа:да стане слушалка на ДС
В панделата ще има кой да се топне на властите, ако се договоря да ме пуснат вероятно ще мога да се намърдам в дисиденските среди и да портя борците срещу режима. Според мен това е много перспективен план и ще ви кажа защо

Рано или късно тоя комунизъм ще падне

1. Ще съм дисидент ще мога да заемам всякакви постове и да поприватизирам туй онуй
2. Току виж съм направил и някоя партия за права и свободи и да стана почетен председател

3. С човека дето ме е вербувал няма начин да не се разберем и още преди да падне режима да сме организирали някоя българо-българска фирма във Виена, с която да рутим капитализма, а като се срути соца да рутим пачки от разни схеми с други колеги от системата
Та така ги виждам аз

Първите години ше е тегавко ама според мен перспективите са много сериозни

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
ukelichko написа:Зависи на колко години е колегата. Ако е около 20-те мисля, да не прибягваме чак до толкова сериозни действия. Един, два боя в милицията, мисля че ще са достатъчни, за да промени коренно възгледите си относно РСО и Партията. Ако обаче е прескочил 40-те, наистина няма спасение и ще трябва да го превъзпитаме с труд в някой лагер. Ако разбира се не изчезне безследно през първите дни след обявяването на новия хуманен строй.
Чакай малко, откога шефът на Кореком-а се бърка в ППР (партийно - политическата работа) с младото поколение? Ти си гледай търговията, а въпросите на комунистическото възпитание / превъзпитание остави на партийния гуру.
Иначе се прав - Колегата е млад, допуснал е грешка, трябва да му се помогне. Поддал се е на вражеско влияние и се отклонил от единствено правилната линия на Партията - случва се. Ще бъде превъзпитан и скоро отново ще крачи в стройните редици, устремен към светлото бъдеще...
Excellent! Steven is my name!
- немо
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb
Последните няколко поста ме накараха да се усмихна,благодаря за което....Колегата K_Ilkov ако доброволно смени Е30-ката за Лада 2106 предлагам да не му се налага наказание,какво ще кажете Другарю Боримечков?
Само че защо си мисля,че в днешно време е също толкова необходимо да имаш "връзки" както преди 25 год....?И в това отношение нещата не са се променили,ама хич....
Само че защо си мисля,че в днешно време е също толкова необходимо да имаш "връзки" както преди 25 год....?И в това отношение нещата не са се променили,ама хич....
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
немо написа:Последните няколко поста ме накараха да се усмихна,благодаря за което....Колегата K_Ilkov ако доброволно смени Е30-ката за Лада 2106 предлагам да не му се налага наказание,какво ще кажете Другарю Боримечков?
Вие си го подкарахте ептем като 45г.,
дойдохте на власт и веднага посегнахте на частната собственост градена с години

Относно връзките - промяна наистина няма. Но...
Все пак сме на балканите, а соц режима както е описано в предните постове не се е отразил положително в тази област. Тая работа няча да се изкорени лесно ако изобщо може. Ще спра до тук щото все пак няма да е съвсем уместно да изложа вижданията си пред другаря Боримечков

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Има прекалено много хора вече, успели без връзки (не, аз не съм от тях
, това не променя нещата обаче)

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
А преди тия "45" как е било ? Феърплей от детската градина докато пресечеш финала ?!! Нема бедни нема богати - всички са равни пред бога 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- Bogat-Beden
-
-
Било е повече по-заслуги. Със сигурност е имало много гадости, ама то си е до етап на обществено развитие..
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Jordana
- старши ентусиаст
-
Е сега сме къде къде по-развити . Сега цъфтим и връзваме , светлото бъдеще ряпа да яде .
https://www.youtube.com/watch?v=fJ_x_vC_4x8
https://www.youtube.com/watch?v=9mptH75HVhI

https://www.youtube.com/watch?v=fJ_x_vC_4x8
https://www.youtube.com/watch?v=9mptH75HVhI
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- Bogat-Beden
-
-
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
Bogat-Beden написа:https://profit.bg/klasatsii/25-vsekidnevni-deynosti-zabraneni-v-severna-koreya/?page=2
Е на това аз му казвам радикален социализъм - нещо като радикален ислям. Все пак при нас повечето неща бяха пожелателни, а другите не се толерираха(много хубав капиталистически израз). Ама ако зависеше от някой проЗт каскет, от тия дето седят на пейката пред нас (Зрасти Чиче Кире

- Jordana
- старши ентусиаст
-
Изключителната фундаментална и основна грешка на соца е че отхвърля .....религията . Ако Маркс беше имплантирал по някакъв начин поповете в своето творчество , соца нямаше да могат с топ да го бутнат та камоли някакви скачащи пишлимета по площадите
Но както знаем двама папи едновременно не може да има във Ватикана . 

- немо
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb
Bogat-Beden написа:https://profit.bg/klasatsii/25-vsekidnevni-deynosti-zabraneni-v-severna-koreya/?page=2
Ако по някакъв начин можеш да си вземеш жена от КНДР дали ще остане дисциплинирана,както я е възпитала Партията на Ким или бързо ще излезе от контрол,вследствие на това,че ще докосне до много от "забранените" неща...??
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....