Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.

Мнение от madafaka_donkele » 27 Окт 2017, 17:54

streetz написа:Подадени са няколко сигнала вече, да видим дали паяка ще ги раздига тия дни :)

Последния от днес ще да е моя :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Мнение от Dextuar » 27 Окт 2017, 21:53

ЕДИТ: Моя грешка :bchug:
Последна промяна Dextuar на 27 Окт 2017, 22:45, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 27 Окт 2017, 22:08

Скоро май не сме коментирали малоумните пешеходци :kuku:
Няколко дни съм все в центъра около НС, МС, Президенство, Представителство на ЕК....ми то 2/3 от хората са самоубийци. Цяло чудо е, че не слушаме всеки ден за смъртни случаи на прегазени хора.
Днес една баба за една бройка да се озове под гумите на автобус ТМ20 при НС - регулировчика спира движението за да мине автобуса, бабата хич не отрази сигнала на полицая и тръгна да пресича. Автобуса спря на няма и метър от нея, а тя започна да му вика, че не спира на пешеходна пътека. По Раковска дори до ръкопашни сблъсъци стигат :kuku: С новата велоалея пък нещата станаха още по-идиотски там :banghead:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 27 Окт 2017, 22:13

dextuar написа:Ей го нагледно селяндура с БМВ-то как прецака още 2 коли с тъпотията си...

https://www.facebook.com/simo.parvanov/ ... 722038203/

За съжаление повечето с БМВ-та модел преди 2000-та са такива, натискат се, бутат се и после слиза и ти вика "к'во бе, к'во?!?" и накрая при кварталния моргаджия си напазарува на килограм и на следващия ден пак така... :ranting:

Преди да те нахраня за този пореден тъпизъм ще изчакам да видя другите хейтъри как ще се произнесът :mhihi:
Давам само малък жокер.Тал лентите са 2 направо и 2 за ляв завой...
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 27 Окт 2017, 22:21

(bubsa) написа:
dextuar написа:Ей го нагледно селяндура с БМВ-то как прецака още 2 коли с тъпотията си...

https://www.facebook.com/simo.parvanov/ ... 722038203/

За съжаление повечето с БМВ-та модел преди 2000-та са такива, натискат се, бутат се и после слиза и ти вика "к'во бе, к'во?!?" и накрая при кварталния моргаджия си напазарува на килограм и на следващия ден пак така... :ranting:

Преди да те нахраня за този пореден тъпизъм ще изчакам да видя другите хейтъри как ще се произнесът :mhihi:
Давам само малък жокер.Тал лентите са 2 направо и 2 за ляв завой...

Тея след 2000г ти говорят на вие а? :mhihi:
Точно денс нахраних един с меган за 300лв и един с а8,за мен си бяха еднакво прости :dunno:
пс.бмв-то си го засече харабийската,инфинитито си караше във втората лента както си трябва ;) Редовно там селтаци от лентата за ляв завой си цепят напред и като го кача на островчето ме гледа кат теле

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от (bubsa) » 27 Окт 2017, 22:24

Не е така.Я виж колите във втората лента къде стоят след удара.Лентите преди кръстовището не идват точно срещу лентите след него и това те заблуждава.
И аз правя същото с тези които се опитват да минават през третата :mhihi:

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dextuar » 27 Окт 2017, 22:31

Я дай гугъл мапс :mhihi:
Няма кво да ме храниш, стига сте подскачали като ощипани госпожици, ако някой каже нещо против модела, който вие карате в момента :kuku: Никога не е било лично към вас :bchug:
За теб в тоя клип джипката ли е виновна, че не разбирам за к'во се бориш в конкретния случай :dunno:
Последна промяна Dextuar на 27 Окт 2017, 23:08, променена общо 1 път

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 27 Окт 2017, 22:32

Декстъреееее, пак се изложи... Момчето с 46-цата е мой приятел. Инфинитито от лентата за ляв завой, продължава направо и го удря.

П.П БМВ-то е след 2000 година :)

П.П.2 Момчето е и от форума.
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dextuar » 27 Окт 2017, 22:35

Офф, сега ще гледам гугъл мапс-а. НО НА МЕН както гледам от позицията на камерата, си ми изглежда този с БМВ-то да го засече. Може и да бъркам де, още търся в мапс-а :mhihi:

Photographer
Аватар

Мнение от randity » 27 Окт 2017, 22:37

А що не търси, преди да раздаваш разни квалификации? Хвани се успокой вече.
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от (bubsa) » 27 Окт 2017, 22:37

Да,джипката е виновна.И тя и аудито преди нея минаха от грешната лента.Гугъл мапс не ми трябва.Всеки минавал от там без да блуждае в небесата е забелязъл,че лентите не продължават в една линия след кръстовището,а първата лента за ляв завой се пада точно срещу островчето.Това е и причината много неможачи да се подлъгват и да минават направо от нея.

Отдавна не карам този модел,но мога да хвана бас,че на тоя от клипа всяка част му е по скъпа от на твоята велика 320-ка :winky:

Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dextuar » 27 Окт 2017, 22:40

Офф, пак се засегнахте на модели :mhihi: И след 20 години пак ще си пеете едно и също, как Е46/Е36/Е39 са най-велики. Ама все има чувството, че като скочите в Е60/Е90/Ф30/Ф10 друга песен ще запеете и ще видим дали ще раздаваш оценки кое колко струва леко без покритие, ама айде :yes:

Както и да, извинявам се тогава, щом съм раздавал квалификации погрешно, признавам, че не съм минавал много пъти оттам, но от камерата ми се видя, че БМВ-то засича Инфинитито :bchug:

А моята Е90-ка само вия я споменавате, аз нито веднъж не съм я хвалил и изтъквал :dunno:

Photographer
Аватар

Мнение от randity » 27 Окт 2017, 22:44

Същото го обясни и на компетентните ти аверчета в сурат тефтера, че ги гледам и те са капацитети

Изображение

Photographer
Аватар

Мнение от randity » 27 Окт 2017, 22:56

Няма да коментирам, като не съм запознат, просто защото е спорна ситуацията. А ти веднага почна, тоя селяндур, ония такъв.. а тоя дето удари Инфинитито отзад видя ли го или?

П.П Е що си триеш коментарите бре?

Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dextuar » 27 Окт 2017, 23:01

Видях го, да, но ми се стори, че е следствие на това, че този с Инфинитито скочи на спирачките, за да не се ударят още повече с БМВ-то, от което този отзад, неспазвайки дистанция, се натресе в джипката, за което си е категорично сам виновен. Както и да е, грешката е моя и се извинявам още веднъж на колегата, ако съм го засегнал :yes:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата