Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
Модератор: Общи модератори
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Re: Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
3186 написа:Декстъра в Дачия ли снима![]()
Е сега ще се обиждаме ли

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
dextuar написа:3186 написа:Декстъра в Дачия ли снима![]()
Е сега ще се обиждаме лиНе е мой клипа, аз във фейса не качвам, само тук ви спамя
Хвани поне ги нахрани тея катили във фейса,че аз нямам,а не ми се прави само заради тях

- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
https://www.youtube.com/watch?v=Q5Lad8J ... e=youtu.be
за кво са нужни тия ситуации ... като просто след 20 метра можеше да си изпревари нормално, след като заобиколи тежката машина спрелия в тяхната дясна лента ... ама не ... по-яко е да се правят катилски изпълнения ... на празен път дали може да се нацели единствената кола на него

за кво са нужни тия ситуации ... като просто след 20 метра можеше да си изпревари нормално, след като заобиколи тежката машина спрелия в тяхната дясна лента ... ама не ... по-яко е да се правят катилски изпълнения ... на празен път дали може да се нацели единствената кола на него
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Аз да ви се похваля от снощи, че ме мързеше да пиша толкова дълго през телефона
Пресичам си едни трамвайни линии, които се доста разбити в Люлин на първа и полусъединител, а след 50м. има друг светофар. Та преминавам си аз бавно и с малко повече газ успявам да хвана и следващия светофар, а колата зад мен минава на "портокал". След светофара пускам мигач, за да завивам в една пряка и от същата кола получавам доооста изразителен клаксон, е така, за нема нищо. Кипна'а ми гомната, що аз най-мразя някой да ми свири без причина и газ по него. Той пуска аварийни и аз до него, като поглеждам няк'ва с цайси вътре. Свалям прозореца и я питам защо ми свири, тя ме гледа, кажи бе, що свириш, пак гледа. Дай си вика имената
Вече бях събрал няколко коли зад мен и преместих колата, слизам и отивам към нея да я видя аджеба к'во желае.
Питам я отново що ми свири, тя ми вика - щото караш бавно. Аз карах бавно само на докато минах релсите, след това си настъпих, а тя ми свири след 150м.
След това получих няк'ви разяснения, които не знаех, като например, че в града НЯМАМ право да карам с ПОД 50км/ч.
Също така, че ако тя ме била ударила отзад, аз съм щял да съм виновен, щото карам бавно.
Припаднах от смях, седя и я гледам, а тя само ми обяснява да си дам имената, за да ме проверила колко съм читав, щяла да пуска жалба срещу мен, че съм я бил обидил. Като я попитах "Кога те обидих" ми отвърна - ето сега, казваш ми, че нямам право да ти свиря. Казах и, да си прочете закона и да види, че наистина няма право да ми свири в града, освен ако не предотвратява ПТП, ама онова си тъпо..
Та да знаете, ПОД 50 в града - акт. Карате бавно и ви удрят отзад, вие сте виновни

Пресичам си едни трамвайни линии, които се доста разбити в Люлин на първа и полусъединител, а след 50м. има друг светофар. Та преминавам си аз бавно и с малко повече газ успявам да хвана и следващия светофар, а колата зад мен минава на "портокал". След светофара пускам мигач, за да завивам в една пряка и от същата кола получавам доооста изразителен клаксон, е така, за нема нищо. Кипна'а ми гомната, що аз най-мразя някой да ми свири без причина и газ по него. Той пуска аварийни и аз до него, като поглеждам няк'ва с цайси вътре. Свалям прозореца и я питам защо ми свири, тя ме гледа, кажи бе, що свириш, пак гледа. Дай си вика имената

Питам я отново що ми свири, тя ми вика - щото караш бавно. Аз карах бавно само на докато минах релсите, след това си настъпих, а тя ми свири след 150м.

След това получих няк'ви разяснения, които не знаех, като например, че в града НЯМАМ право да карам с ПОД 50км/ч.

Също така, че ако тя ме била ударила отзад, аз съм щял да съм виновен, щото карам бавно.

Припаднах от смях, седя и я гледам, а тя само ми обяснява да си дам имената, за да ме проверила колко съм читав, щяла да пуска жалба срещу мен, че съм я бил обидил. Като я попитах "Кога те обидих" ми отвърна - ето сега, казваш ми, че нямам право да ти свиря. Казах и, да си прочете закона и да види, че наистина няма право да ми свири в града, освен ако не предотвратява ПТП, ама онова си тъпо..
Та да знаете, ПОД 50 в града - акт. Карате бавно и ви удрят отзад, вие сте виновни

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- shlosera
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 M50B20
- Мечтае да кара: e36 M3
randity написа:Аз да ви се похваля от снощи, че ме мързеше да пиша толкова дълго през телефона![]()
Пресичам си едни трамвайни линии, които се доста разбити в Люлин на първа и полусъединител, а след 50м. има друг светофар. Та преминавам си аз бавно и с малко повече газ успявам да хвана и следващия светофар, а колата зад мен минава на "портокал". След светофара пускам мигач, за да завивам в една пряка и от същата кола получавам доооста изразителен клаксон, е така, за нема нищо. Кипна'а ми гомната, що аз най-мразя някой да ми свири без причина и газ по него. Той пуска аварийни и аз до него, като поглеждам няк'ва с цайси вътре. Свалям прозореца и я питам защо ми свири, тя ме гледа, кажи бе, що свириш, пак гледа. Дай си вика именатаВече бях събрал няколко коли зад мен и преместих колата, слизам и отивам към нея да я видя аджеба к'во желае.
Питам я отново що ми свири, тя ми вика - щото караш бавно. Аз карах бавно само на докато минах релсите, след това си настъпих, а тя ми свири след 150м.![]()
След това получих няк'ви разяснения, които не знаех, като например, че в града НЯМАМ право да карам с ПОД 50км/ч.![]()
Също така, че ако тя ме била ударила отзад, аз съм щял да съм виновен, щото карам бавно.![]()
В интерес на истината последно време жените станаха по-големи селяндури и от мъжете по пътищата... Свирят псуват бутат се наглеят, особено тия с разни кайени q7 и други подобни.
Изпратено от моят E2105 с помощта на Tapatalk
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
randity написа:Аз да ви се похваля от снощи, че ме мързеше да пиша толкова дълго през телефона![]()
Пресичам си едни трамвайни линии, които се доста разбити в Люлин на първа и полусъединител, а след 50м. има друг светофар. Та преминавам си аз бавно и с малко повече газ успявам да хвана и следващия светофар, а колата зад мен минава на "портокал". След светофара пускам мигач, за да завивам в една пряка и от същата кола получавам доооста изразителен клаксон, е така, за нема нищо. Кипна'а ми гомната, що аз най-мразя някой да ми свири без причина и газ по него. Той пуска аварийни и аз до него, като поглеждам няк'ва с цайси вътре. Свалям прозореца и я питам защо ми свири, тя ме гледа, кажи бе, що свириш, пак гледа. Дай си вика именатаВече бях събрал няколко коли зад мен и преместих колата, слизам и отивам към нея да я видя аджеба к'во желае.
Питам я отново що ми свири, тя ми вика - щото караш бавно. Аз карах бавно само на докато минах релсите, след това си настъпих, а тя ми свири след 150м.![]()
След това получих няк'ви разяснения, които не знаех, като например, че в града НЯМАМ право да карам с ПОД 50км/ч.![]()
Също така, че ако тя ме била ударила отзад, аз съм щял да съм виновен, щото карам бавно.![]()
А ти нали знаеш, че нямаш право да я гониш? По никакъв повод, дори да те е блъснала, каму ли защото ти свирнала. Аз също мразя да ми свирят когато не разбират движението, но не им се връзвам, това си е ситуация, някой решил, че някой му е длъжен и свирнал, ами подминаваш и си гледаш твоя живот. Обикновено иначе се стига или до разправии, или до такива неща:
http://www.dnes.bg/stranata/2016/08/18/ ... ebi.312745
А ти като отиваш да питаш реално мислиш ли, че ще промениш поведението на дадения шофьор така? Няма, дори може да стане по-зле. Ако искаш да направиш нещо, пишеш жалба с входящ номер, ставаш свидетел, викат те в районното, потвърждаваш, за по-сигурно си вземаш един свидетел още и се съставя акт на въпросната. С твоето поведение ти водиш ситуацията към конфликт, дори да не искаш. После в съда се водиш, че си преследвал другия, той може да си го украси както иска и ще му повярват. Замисли се другия път, Китайците са казали ако искаш да обидиш някой да броиш до 100, ако искаш да удариш брой до 1000, ти пробвай поне до 10. За твое добро е и на околните.
В твоя защита ще кажа, че и аз съм слизал от коли и искал обяснения и т.н. та нищо хубаво няма теоретично дори как да излезе от това, а патката в случая въобще няма да те разбере какво и говориш. На пътя у хората по принцип се отключват едни особени врати у характера и правят неща, които рядко биха извършили. По Риалити тв едно време много ги даваха колко лесно стигат до боища с всевъзможни предмети като бухалки и ключове, ножове, пистолети дори. Но самото реагиране по подобни начини с преследвания и обяснения(сякаш си нямаме работа)на разни клаксони и маневри е Спартанско поведение и те принизява автоматично до нивото на другия ако не и по-долу. Защото ти на тая примерно не знаеш какво и се е случило днес - умрял близък, проблеми в работата, не са я оправили, дошло и е, изгубила е пари ма хазарт и безкрайни такива примери. Тя импулсивно просто свири, защото така изпуска парата, защото е вдлъбната в главата или нещо си там. Местиш го в другия крачол и какво мислиш ще се случи? Ами нищо, всеки от където без никакви, дори минимални проблеми. Като почнеш да се чувстваш над нещата виждаш колко лесни са повечето неща на пътя, че и в живота. Да не говорим колко пъти след разни ситуации като реагирам с вдигната ръка и/или усмивка БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ кой крив и кой прав(тоест дали се извинявам или проявявам разбиране към другия)получавам същото отсреща, понякога дори другия нещо да е претендирал по един или друг начин. И го виждам у все повече хора това, явно е верижна реакция, лошото е, че контрастира все по-силно с другия начин на реакция и агресията.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
На въпросното кръстовище на Орион и аз съм правил селска атака, малко си е подвеждащо. Не оправдава ,но обяснява. Предполагам при мнозинството е объркване , а не наглеене, ама знам ли 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Аз също съм бъркал там, но в даден момент виждаш маркировката или дори след тръгването виждаш къде отиват лентите. След което се оглеждаш като заек и чакаш удобен момент да минеш.
Тоя изобщо не ги включи тия неща, няма никаква представа, че това е лента само за наляво, нито пък гледаше какво се случва около него.
Като се движиш в такава група коли към очевидно стесняващо се място е нормално да се оглеждаш какво става около теб, дори да си прав някой друг от групичката може да сгафи.
И тъй като сравнително често минавам от там, когато съм в положението на колегата винаги ги следя какво правят отляво, но пък и мен мигачът нямаше да ме трогне
Тоя изобщо не ги включи тия неща, няма никаква представа, че това е лента само за наляво, нито пък гледаше какво се случва около него.
Като се движиш в такава група коли към очевидно стесняващо се място е нормално да се оглеждаш какво става около теб, дори да си прав някой друг от групичката може да сгафи.
И тъй като сравнително често минавам от там, когато съм в положението на колегата винаги ги следя какво правят отляво, но пък и мен мигачът нямаше да ме трогне

- Nasko_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330i
dextuar написа: Извинявай колега, аз бях този с репликите като от жълто сайтче, борещо се за жалък рейтинг![]()
![]()
Клипа от фейса наистина е доста заблуждаващ, но на твоя определено си личи кой крив, кой прав! Разбрахте ли се с двустранен или викахте КАТ?
П.С: Какви са тези хора? Този така стоеше и ръкомахаше сякаш е бил в пълното си право, определено му се вързах
Както написах, а и от клипа се чува, че ме пита къде съм се учил да карам и се опита да изкара мен виновен, като си мислеше, че като е пуснал мигач е с предимство.
Мислех, че клипа е твой, затова се зачудих, че си видял случката, а пък храниш...както и да е!

Zubcho написа:КАТ като дойдоха си му драснаха един акт нали?
Дам...опита се да се оправдава, но след като обяснихме случая на полицаите си получи акта.
Странното е, че 3-ма души им обяснихме как е станало, като дори шофьора на джипа описа ситуацията както е била, но в протокола, който получих за каското пише, че ППС2, тоест аз съм бил спрял и при неовладяване от страна на шофьора на ППС1, реализира ПТП с мене...
Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Тъпи полицаи, това е неправилно престояване.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- Ganchev__
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: BMW
- nikola59
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90 LCI 320D xDrive
- Детайли за колата: N47/184 Hp
Ganchev__ написа::shock:
https://fakti.bg/bulgaria/267556-barzi- ... =firstpage
Фейк видео - това не е въобще в България.
- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
нищо няма да им направят ... както винаги
Nasko_ написа:dextuar написа: Извинявай колега, аз бях този с репликите като от жълто сайтче, борещо се за жалък рейтинг![]()
![]()
Клипа от фейса наистина е доста заблуждаващ, но на твоя определено си личи кой крив, кой прав! Разбрахте ли се с двустранен или викахте КАТ?
П.С: Какви са тези хора? Този така стоеше и ръкомахаше сякаш е бил в пълното си право, определено му се вързах
Както написах, а и от клипа се чува, че ме пита къде съм се учил да карам и се опита да изкара мен виновен, като си мислеше, че като е пуснал мигач е с предимство.
Мислех, че клипа е твой, затова се зачудих, че си видял случката, а пък храниш...както и да е!Zubcho написа:КАТ като дойдоха си му драснаха един акт нали?
Дам...опита се да се оправдава, но след като обяснихме случая на полицаите си получи акта.
Странното е, че 3-ма души им обяснихме как е станало, като дори шофьора на джипа описа ситуацията както е била, но в протокола, който получих за каското пише, че ППС2, тоест аз съм бил спрял и при неовладяване от страна на шофьора на ППС1, реализира ПТП с мене...
А,видеото от регистратора показали им или не ги интересуваше ?