не разбирам някои хора
Модератор: Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
не разбирам някои хора
Всички знаете че каквато и кола да имате все глеадте да я направите по-добра- да върви по-добре, да изглежда по-добре, поради тази причина влизам във форума за тунинг ( на който само името му е такова) tuning.bg и вместо да прочета нещо ценно, виждам изказвания насочени само и изключително СРЕЩУ БМВ, изказвания не само глупави като съдържание, но и написани като в детската градина (примерно:БМВ са куци, оле или поне нещо от тоя сорт).
Не мога да разбера защо е тази омраза към нас, които караме БМВ, както коментирахме тук преди време глупаци(меко казано) карат всякакви коли, естествено че може да има и такива с БМВ-та, но чак да си правиш от това изводи за марката????
Мога да кажа само че това са Е.....Б.....А.....Т....И НЕЩАСТНИЦИТЕ
П.С. Дали ще отговаряте на това или не е без значение, просто споделям с вас, че навсякъде ни мразат, а не мога да си обясна защо, липса умствен багаж, чесане на езици или нещо другу
Вярно е че караме БМВ, т.е. НАЙ-ЯКИТЕ АВТОМОБИЛИ (не коли), но това че БМВ е най-доброто всеки го знае

Не мога да разбера защо е тази омраза към нас, които караме БМВ, както коментирахме тук преди време глупаци(меко казано) карат всякакви коли, естествено че може да има и такива с БМВ-та, но чак да си правиш от това изводи за марката????

Мога да кажа само че това са Е.....Б.....А.....Т....И НЕЩАСТНИЦИТЕ

П.С. Дали ще отговаряте на това или не е без значение, просто споделям с вас, че навсякъде ни мразат, а не мога да си обясна защо, липса умствен багаж, чесане на езици или нещо другу

Вярно е че караме БМВ, т.е. НАЙ-ЯКИТЕ АВТОМОБИЛИ (не коли), но това че БМВ е най-доброто всеки го знае

!!!Jailo!!!
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
ми тва е
Аз ще ти кажа, защо е така, ЩОТО някой "УМНИК", нещо има против БМВ-тата и някой друг е чул нещо, но не е доразбрал (като мен) и започва една ВЪЛНА, знаеш как е като човек не е осведомен и приема сичко за даденост, което някой (който УЖ знае, ама ЛАНИ) му е казал!!! А относно "БМВ са куци" аз съм го казал (бил съм под влияние на АЛКОХОЛ
), сега вече знам че съм сгрешил ама иди обеснявай на някой... Както и да е вече е късно, джанките са обрани, така че нема значение...
И така, сичко е тръгнало от някъде ( и не се знае от къде ), една НЕИСТИНА, че БМВ-тата неможели да вървят, което е пълна ИЗМИШЛЬОТИНА, на някой който иска да се прай на ИНТЕРЕСЕН, ама не му се получава...
някой като мен, (преди де)!!! И така Jailo, така става понякога, но какво да се прави, хич не се ядосвай... Предполагам че си видял мойта тема "съжалявам", дето се извинявам, и ще използвам случая да кажа ОЩЕ ВЕДНЪЖ, СЪЖАЛЯВАМ за глупостите които съм дрънкал, ама както и да е вече е минало...
Jailo??? Това не е ОМРАЗА, ами просто е както казваш ти ЛИПСА на УМСТВЕН БАГАЖ
, който се набавя както съм направил аз ( НАДЯВАМ СЕ
)
И така...

И така, сичко е тръгнало от някъде ( и не се знае от къде ), една НЕИСТИНА, че БМВ-тата неможели да вървят, което е пълна ИЗМИШЛЬОТИНА, на някой който иска да се прай на ИНТЕРЕСЕН, ама не му се получава...

Jailo??? Това не е ОМРАЗА, ами просто е както казваш ти ЛИПСА на УМСТВЕН БАГАЖ

И така...

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- smg
- младши ентусиаст
-
- Кара: Audi 20VTQ
- Мечтае да кара: SSME
Баш омраза си е. При това на 100%! Каквато и да е темата, все се завърта срещу марката?! Явно си избиват комплексите момчетата
Няма лошо.
Въпросния форум не може да се приема насериозно, защото повечете хора не са сериозни, а някакви тетки плюещи по това дето е по-хубаво от тяхното. Т.Е. срещу БМВ

Въпросния форум не може да се приема насериозно, защото повечете хора не са сериозни, а някакви тетки плюещи по това дето е по-хубаво от тяхното. Т.Е. срещу БМВ
Business ownership is a risk and it`s not for the faint of heart.
- Новини
-
Да но за всичко това носим вина и ние, БМВ ентусиастите. Доста от нас са фанатизирани на тази тема а отделни единици, като мен например, изобщо не признават други автомобили. Не са редки случаите, в които аз лично съм подклаждал конфликти и съм обиждал други марки. Разбира се, не съм го правил тук защото нямам навика да си пикая в двора но е факт че го правя в техния. Естествено дори и аз не съм чак толкоз лош - бил съм провокиран но факта че съм се потдал на провокацията не ме извинява по никакъв начин.
Спорове ще си има, търкания и простотий - също. За съжаление не можеш да спреш едновременно и двете страни да не се дърляме.
Честно казано в Интернет всичко си е просто натиснат клавиш. Не бива да се палим толкова за глупости.
Спорове ще си има, търкания и простотий - също. За съжаление не можеш да спреш едновременно и двете страни да не се дърляме.
Честно казано в Интернет всичко си е просто натиснат клавиш. Не бива да се палим толкова за глупости.
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
* Изтрих ти мнението, защото наричайки техните автомобили -> "техните каруци" не се класираме много пред тях... Не се оставяйте на разни емоции
*
Иво
* Изтрих ти мнението, защото наричайки техните автомобили -> "техните каруци" не се класираме много пред тях... Не се оставяйте на разни емоции

Иво
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
това е завист ве братчеди.
завист че имаме клуб и завист че караме бмв.
не мислите ли?
завист че имаме клуб и завист че караме бмв.
не мислите ли?

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
аз ще се опитам да обясня - барем някой от хората от "онези" форуми чете тука и разбере истинската причина...
първо ша нафърлям малко случайни мисли... нека хората да си ги редят във стройно мнение ако си нямат друга работа...
важното да се разбере е че написаното по-долу не са _недостатъци_.. по скоро характеристики
бмв не са най-бързите коли...
бмв не са евтини като за начало и си държат цените по-добре от другите коли...
бмв не се тунинговат нито лесно нито евтино...
бмв не са особено надеждни- факт- особено по-новите и особено ел. проблеми...
бмв наблягат на спортното повече от колкото на комфорта
ми начи кво толкова им фалят?
ще се опитам да го обясня... всеки зрял човек знае че истината е във модерацията (демек златната среда). това особено важи за колите. лесно е да се построи драгстер. лесно е да се построи кола която гори много малко бензин. лесно е да се построи надеждна и сигурна кола, лесно е да се построи кола дето захапва пътя като дъвка на горещ асфалт. лесно е да се построи кола която да е сметната около водача и усещането за каране...
...
но е изключително трудно да се построи кола която има във достатъчна степен от всичко изредено по-горе... то е като формула в която всичките елементи трябва да се смесят във количества за които няма заучено решение плюс неясна доза спортен дух - бмв е точно такава кола. всичко е толкова колкото трябва да го бъде.
завършеност. ХАРАКТЕР.
затова хората които са ценители избират тази марка.
а тези които не я избират не го правят от завист- правят го от неразбиране. а не се разбира като няма кои да ти го покаже или къде да го прочетеш...
има и такива дето са роби на марката. това също е безхаберие. но за тях няма смисъл да говориме- те си личат отдалече.
толкоз...
първо ша нафърлям малко случайни мисли... нека хората да си ги редят във стройно мнение ако си нямат друга работа...
важното да се разбере е че написаното по-долу не са _недостатъци_.. по скоро характеристики

бмв не са най-бързите коли...
бмв не са евтини като за начало и си държат цените по-добре от другите коли...
бмв не се тунинговат нито лесно нито евтино...
бмв не са особено надеждни- факт- особено по-новите и особено ел. проблеми...
бмв наблягат на спортното повече от колкото на комфорта
ми начи кво толкова им фалят?
ще се опитам да го обясня... всеки зрял човек знае че истината е във модерацията (демек златната среда). това особено важи за колите. лесно е да се построи драгстер. лесно е да се построи кола която гори много малко бензин. лесно е да се построи надеждна и сигурна кола, лесно е да се построи кола дето захапва пътя като дъвка на горещ асфалт. лесно е да се построи кола която да е сметната около водача и усещането за каране...
...
но е изключително трудно да се построи кола която има във достатъчна степен от всичко изредено по-горе... то е като формула в която всичките елементи трябва да се смесят във количества за които няма заучено решение плюс неясна доза спортен дух - бмв е точно такава кола. всичко е толкова колкото трябва да го бъде.
завършеност. ХАРАКТЕР.
затова хората които са ценители избират тази марка.
а тези които не я избират не го правят от завист- правят го от неразбиране. а не се разбира като няма кои да ти го покаже или къде да го прочетеш...
има и такива дето са роби на марката. това също е безхаберие. но за тях няма смисъл да говориме- те си личат отдалече.
толкоз...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Аз съм роб на колата си до толкова, колкото бих могъл да я подържам чиста, спретната и в добро техническо състояние. С последното напоследък малко се излагам
Изпитвам максимално удовлетворение когато се возя, а за мен това е важното 

- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
Именно в точния баланс на всички характеристики е /за мен/ неповторимостта на БМВ
Доста по-стар съм /чичка :mha: / от повечето които участват във форума и на доста дърги съм се качвал,е няма автомобил като БМВ! Само МБ е някаква конкуренция,но те са доста по-различни като усещане.
90% от критиците са на принципа "гроздето е кисело",нека да сме честни кой би карал ...../да не изброявам/ вместо Е30;Е36 или Е34 например???
П.С. Правило ли ви е впечатление дори,как перфектно е подредено всичко под капака на едно БМВ??? / ? е риторичен и е към "критиците"/

90% от критиците са на принципа "гроздето е кисело",нека да сме честни кой би карал ...../да не изброявам/ вместо Е30;Е36 или Е34 например???
П.С. Правило ли ви е впечатление дори,как перфектно е подредено всичко под капака на едно БМВ??? / ? е риторичен и е към "критиците"/
12 мнения
• Страница 1 от 1