Уплътнение за врата
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Уплътнение за врата
Здравейте колеги, твърде не пускам теми тук, но съм в голям филм. Става въпрос за гуменото уплътнение на т.нар. блиндирана врата, което се скъса на пода и съответно, оттам духа. Опитах се да го намеря същото, но ударих на камък навсякъде. Питах дограмаджии и разни други от този бранш, всички ми вдигат рамене. В магазини разни също, няма. Търсих го в интернет, какво ли не писах, няма и няма такова нещо. Въпросното уплътнение е на долните две снимки, някой ако ми каже къде мога да го намеря.... Дебелината му е 10 мм.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- BABHOMED
- ентусиаст
-
- Кара: E34 М50B25
- Мечтае да кара: E34 V12
- Детайли за колата: 1995г.Е34 М50В25TU
Re: Уплътнение за врата
Вземи от кола уплътнение и го залепи с двойно лепнеща лента там избор имаш с дебелините колкото искаш.
Гарван граче над безмълвното поле,души се лутат загубили надежда.Щитове и саби с предсмъртни вопли в тишината кънтят.

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
На Поп Богомил 41а има магазин за уплътнения. гомапласт или нещо такова им беше сайта.
В Бриколаж има такива уплътнения. За врати и прозорци с различна широчина. 3 метра около 6-7 лева. От едната страна са самозалепващи. На мен за входната врата ми свършиха идеална работа.
Sent from my Lenovo A2020a40 using Tapatalk
Sent from my Lenovo A2020a40 using Tapatalk
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Благодаря за насоките колеги. Заемам се.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
5 мнения
• Страница 1 от 1