Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i

Re: Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.

Мнение от TheDriver » 03 Ное 2017, 16:29

В колата са се возили трима роми

:shock: :shock: :shock: Това не си спомням от кога не го бях виждал. Журналисти да наричат нещата с истинските им имена и да не крият расовата принадлежност.

Потребител
Аватар

Мнение от goldygoldy » 04 Ное 2017, 0:13

"В колата са се возили трима роми, като по чудо те са в добро физическо състояние."
Тия са били с по два предпазни колана на всякой един брой ром, затова им няма нищо!

Потребител
Аватар
Мечтае да кара: F10 ///M5

Мнение от DriftoMania » 04 Ное 2017, 0:20

madafaka_donkele написа:https://fakti.bg/avto/268210-spukana-guma-po-jenski :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Изображение

Изображение

Тя само отдолу спукана :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 04 Ное 2017, 2:53

Карала го била до сервиза.... с предно предаване...и изпилила чак диска :mrgreen: Тоя кокошарник си е бил строшен и са го влачили с блокирало колело. :mhihi:
Ubi dubium, ibi libertas

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 04 Ное 2017, 8:27

TNT написа:100% са били пияни. Иначе няма как да са живи :mhihi:

Били са с колани , това ги е спасило със сигурност . :dunno:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Мнение от Dextuar » 04 Ное 2017, 10:15

Фолклорната интерпретация на ЗДвП в действие...

https://www.facebook.com/1507667263/vid ... 731441017/

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 04 Ное 2017, 10:38

Той да е само тоя с мед да го нахраниш . При Викторчо в сутрешния блок има някакви такива любителски филмчета дето ги пускат , но явно с развлекателна цел щото такива коментари има че може да те заболи главата от смях .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 04 Ное 2017, 11:32

dextuar написа:Фолклорната интерпретация на ЗДвП в действие...

https://www.facebook.com/1507667263/vid ... 731441017/

Виновни са и двамата ако има клип. Първият е ясно защото е тъпанар и го засича умишлено(макар да мисля, че има някаква предистория)а втория защото не може да кара и се наниза в него като пълен бот. Още като го видя първия път, че го засича леко, трябваше да намали повечко, да спре ако трябва и тогава да търси законови процедури, а не сега да реве. Вместо това той като неразбиращ какво се случва продължи зад тоя(дори не се опита да му иде отляво)и трябваха още спирачки за да се наниже все пак в него. Куриозното е, че тоя с пикапа едва ли го очакваше защото реши, че вече са му разбрали намеренията, просто другия се оказа без адекватни реакции. Все едно да кажеш на някой "ела да те заколя" и той да си сложи главата на удобно за теб място, така ми изглежда тоя клип.
Всичко това както казах е ако има клип, пишат им и на двамата по един акт и готово. Сега обаче като няма и куките естествено ще напишат на тоя отзад. Нищо, другият път ще знае да не реагира като умряла медуза.
Както казах мисля видеото има някаква предистория според мен, но и това "няма как" да разберем ние, точно както куките е нямало как да видят клипа. Даже те едва ли на някой миниатюрен екран в колата щяха да видят ясно нещата и пак щяха да го обуят. Законови промени трябват. А защо мисля, че все пак има предистория? Ами на празна почти нощна улица, никой не те засича така без причина, а ако беше така, потърпевшия щеше да го напише още като увод, че просто си е карал и с нищо не е предизвикал това поведение. Вместо това той казва, че онзи целенасочено търси ПТП, защо ли? Ами на мен са ми излизали застрашаващо живота на главен път, изпреварвам и правя същото(ако се поддам на нервите, което рядко се случва, повечето пъти е както преди малко един на кръгово мина с 50 без да ме погледне дори и само викам на тия в колата да го гледат как ще мине пред мен, спрях и онзи мина, само се усмихнах защото можеше цялата предница отдясно да я няма, хората им стана лошо чак вътре)на слепия или наглия(без значение)само където ги гледам в огледалото как реагират защото нямам време за КАТ после, а и реално не искам да ги ударя, а само да ги стресна леко. Та без да сме чули/видяли версията на другия...все тая.
Последна промяна Top Gun Maverick на 04 Ное 2017, 13:18, променена общо 1 път
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 04 Ное 2017, 12:45

Вчера пътувах към Кърджали и минавайки през Хасковски минерални бани ме застига огромен камион на известна транспортна фирма, който караше по този път с над 100 км/ч. Засече ме брутално и продължи да кара в населеното място с над 90 км/ч. Караше като ненормален.
Смятам да им драсна на собствениците имейл, с който да ги информирам за наличието на спортен камион и състезател сред редиците им.
За късмет, в тоя момент си бях сложил и видеорегистратора , който показва скорост. Та ако не опукат състезателя, ще споделя клипа :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 320Ci '01

Мнение от fancooler » 04 Ное 2017, 12:47

Двама малоумници в действие... В тая тъмница докато си мерят пишките може някой невинен от насрещното платно да се наниже в тях! :banghead:

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 04 Ное 2017, 13:57

Преди малко карам по Тракия в лявата лента, защото изпреварвам и виждам в огледалото как някакъв състезател ми свети отдалеч. Ускорих за да изпреваря и следователно да се прибера по-бързо, ама тоя не.. лостчето откачи да ми мига. Теглих му няколко клетви и си продължи. Между другото, имаше знаци и конуси, предупреждаващи за ремонт в лявата лента. Лайнара в последния момент се сви, но реши, че се е набрал от Ихтиман и за да не му иде скоростта зян реши да подбере колоната през авярийната лента. Пълен лайнар

Между другото, направих си едно за мене си проучване. Закрепих 140 и ги поддържах в продължение на няколко километра. От 10 коли, които ме изпревариха, 7 бяха с жени шофьори, които наистина караха с поне 160
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.

Мнение от alekangg » 04 Ное 2017, 14:05

Днес по т.нар магистрала Хемус от София до Правец забелязах, че поне половината МПС-та си караха с под или до 100. Разбира се и възрастта ин беше от 20год нагоре.
Много малко коли карат с 120-140, повечето са с до 100 както казах и някои са с 160+.
В цяла Европа болшинството карат с или близко до малс скорост, в Бг само са някакви аномалии едни спят, друго са на състезание.

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 04 Ное 2017, 14:19

Интересното е, че най-мноого са прелитащите малък/среден клас служебни коли. Тия хора с кой акъл карат като побъркани с тия сандъци? :shock:
Скоро пътувах до Пловдив с едно М760, 155 на круиз контрола и един меган започна да ми свети бясно на спускането след Траянови врати, прибрах се колкото да мине и точно когато ме подмина му показах точно колко не му върви колата и си върнах на предишната зададена скорост. Повече не се появи в огледалото :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 04 Ное 2017, 14:42

alekangg написа:В цяла Европа болшинството карат с или близко до малс скорост, в Бг само са някакви аномалии едни спят, друго са на състезание.

То затова в трафик е по-спокойно само в лява лента със 140-150км/ч и чат-пат да се отместваш. Ако караш със 120км/ч и е баси напрежението. Само ляво-дясно, спирачки, ускорявания... Едни карат вдясно с 80, други 140.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 04 Ное 2017, 14:45

Така е. Иначе по байрите надолу много вървят всякакви клозети 100-120коня.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата