BMW до 20 000 лв
Модератор: Общи модератори
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Re: BMW до 20 000 лв
Скучно ти е в мерц форума и си решил да подраскаш малко тук, че там с тия 33-ма потребители няма какво да си кажете 

- SlackLine`
- Потребител
-
- Кара: E270 CDI W211
- Мечтае да кара: Самолет
- Детайли за колата: Mercedes-Benz E270 CDI 177 hp
Ми да, те хората си карат колите, няма от какво да се оплакват
Имах Е46, и реших да сменя малко и така, доволен съм.

Имах Е46, и реших да сменя малко и така, доволен съм.
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Я пишете и на някой с Ауди да се регне тука, че така е някак сухо ... ония са по-амбицирани
Колегата с Мерцедесите нещо ми слабее

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
SlackLine` написа:........................................
![]()
Ама май е точно обратното, за карачите на е36
![]()
За Е36 има друг дрескод и етикет, но ще ми се обидят колегите. Все пак сме БМВ форум. Та като изключим участниците в този форум, техните роднини и приятели, Е36 винаги трябва да се кара с дрехи, турско копие на водещите модни марки. Маратонките задължително в някакъв ярък цвят и не по скъпи от 35 лева. Прическата трябва да наподобява тази на Азис или на някой от родните футболни звезди. Ланците от мъниста и всякакви подобни аксесоари са задължителни. Признак на лош вкус е да се дават пари за ремонт на двигател, купе и окачване вместо за бас-туба в багажника. Как се познава дали бас тубата е с нужното качество: ако някой аудиофил каже, че "това свири като из външен кенеф", това е вярната туба. Също така на една трета от мощността си, означението на Е36 трябва да всява паника в квартала. Не е задължително да се слуша само чалга, двадесет и първи век сме все пак. Може да се слушат и разни черни музики и някакви популярни диско хитове, записани на МР3-ки, с такова качество, че само ценителите да могат да познаят какво свири. Е36 е идеален автомобил за тези младежи, които изкарват парите си предимно с интелектуален труд, като игра на машинки в залите за хазарт, препродажби на дребни вещи през ОLХ и прибиране с балга дума(по някой път и насилствено) на пенсиите на бабите си и парите от рентата на семейната земя. При покупката на такъв автомобил, ако още в завода не са му сложили буквата М на задния капак, трябва да се знае, че ония педераси, където праявт само минети и спагети, в началото на века изкараха трошливи и с педераска визия автомобили, но с повече коне от Е36, както и че електронните системи за контрол на сцеплението претърпяха голяма еволюция в последните години и вече работят по-добре от неработещ шпер или заварен диференциал на Е36. Така че когато трябва да се предизвиква някаква кола на дуел срещу Е36, желателно е да е произведена през същия век като Е36. Газификацията на Е36 все пак не е задължителна, защото трудно би се изплатила газовата уредба от курсове между блока, майстора и кварталното барче.
- BorislavB
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 2015
- Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
- Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic
vld написа:Скучно ти е в мерц форума и си решил да подраскаш малко тук, че там с тия 33-ма потребители няма какво да си кажете
Аз предлагам да направят един подраздел "Приют" за тея момчета.

От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!
K_Ilkov написа:Я пишете и на някой с Ауди да се регне тука, че така е някак сухо ... ония са по-амбицирани![]()
Амбицирани са ония от субару форума - там дори и да имаш нещо счупено трябва първо задължително два абзаца, че субару е най-здравата кола (и най-великата) и после ей така помежду другото може да споменеш, че нещо в твоята може би не е наред (но не е сигурно -може сам да си си виновен защото си лош шофьор).
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
За да си купиш Ауди, трябват две условия: Още от ранно детство да си закърмен с легендата за здравата немска кола за народа -Голфа и в момента на покупката да имаш повече пари, отколкото са нужни, за да се купи Голф. Аудито един вид е еволюция на доктрината за здравата немска кола, където няма чупене. Аудито е нагледна реализация на някаква видоизменена автомобилна пирамида на Маслоу, в която след като се надскочи етапа за здрава кола, която няма чупене, се търси и по-атрактивна визия и повече лукс. В сравнение със собствениците на Е36, собствениците на аналогични модели на Ауди от миналия век, страдат от остра липса на въображение, поради което се обличат и с по-семпли и изчистени дрехи, носят сиви или черни маратонки и копират визията на местните застаряващи мутри и земеделски бизнесмени. Собствениците на Ауди от миналия век са стъпили здраво на земята и са реалисти, поради което рядко разчитат на приходи от интелектуален труд, като игра на машинки и препродажби в ОLХ. Техните доходи се реализират от работа в престижни фирми с персонал от няколко човека, като малки мандри, дребни земеделски фирми и складове на едро, където отговарят предимно за дейностите за които се изисква физическа сила. Разбира се дискотеката е мястото където те превръщат мечтите си в реалност и там собствениците на Ауди стават мутри и преуспяващи земеделски бизнесмени. Ако обаче прекалят с алкохола менте, на сутринта им е гадно да влачат щайгите в склада, където работят.
Колега ukolichko уникален. Какво би казал за ползвателите на е60ки по от хубавите по 10 бона.
Sent from my ZUK Z2132 using Tapatalk
- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
K_Ilkov написа:Я пишете и на някой с Ауди да се регне тука, че така е някак сухо ... ония са по-амбицирани![]()
Е аз съм И с Ауди

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Явно си БИ
Укеличко сцепи хахаххаха

Укеличко сцепи хахаххаха

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
vld написа:Скучно ти е в мерц форума и си решил да подраскаш малко тук, че там с тия 33-ма потребители няма какво да си кажете
тук се смях с цяло гърло...

п.с. някой знае ли какво се случа с форума на DACIA?

You said: "Time will change!" What if it changes you?
Те си говорят в кафето на балканстар ли както там се казва, за това ням какво да си кажат във форума.vld написа:Скучно ти е в мерц форума и си решил да подраскаш малко тук, че там с тия 33-ма потребители няма какво да си кажете
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
vicho написа:vld написа:Скучно ти е в мерц форума и си решил да подраскаш малко тук, че там с тия 33-ма потребители няма какво да си кажете
тук се смях с цяло гърло...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
п.с. някой знае ли какво се случа с форума на DACIA? dunno:
Първо викам тоя що пита като влиза тука всеки ден, обачеее...

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

...
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...

Ubi dubium, ibi libertas
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
hell's angel написа::OT: Като казахте халуди, днес покарах едно минало годишно 3.0 тсфсмси. Аз ли нещо съм се объркал, като се позагледах по мотора, или тия вЕрно са му сложили веригите на ГРМ отзад, откъм кутията
![]()
?
Баце, ти сакаче си виждал бенвета само на картинка... на дизелите от 10 години насам веригите са от към кутията

2.0d - 116hp, 143hp, 177hp, 184hp, 194hp
3.0d - 245hp, 258hp
You said: "Time will change!" What if it changes you?