Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
Модератор: Общи модератори
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Re: Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
....Градът трябва да е удобен за автомобилите! Трябва да се осигурят места за паркиране на всички желаещи! Всеки гражданин има право да пътува до работното си място с личния си автомобил......
http://bgurban.com/%d1%82%d1%80%d1%8f%d ... %b3%d0%b8/

http://bgurban.com/%d1%82%d1%80%d1%8f%d ... %b3%d0%b8/
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
На това кръстовище предреждането е голям проблем.
Изпратено от моят SM-G920F с помощта на Tapatalk

- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
madafaka_donkele написа:
Попочистиха макло днес![]()
![]()
![]()
Много паяци и много патрулки. Ако успееш да стигнеш преди да те качи паяка - актче или фишчеНе знам точно какво, но не пускаха никой без да му пишат
Даскалицата от село Белчин спешно се нуждае от пари!

Дори повечето общински съветници не знаят къде отиват парите от синя и зелена зони, както и от подобни "евакуирания".
Аз не, че съм силно против, но просто ей така безотчетно е някак си много нагло!

За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Миналата сутрин голям колоездачен тероризъм видях. На влизане в града, еднопосочно, колите карат почти както на Софийското Карловско шосе, едно колело си кара в дясно и една кола тръгва да го изпреварва. То какво да го изпреварва, кара си в лявата лента и ще минава тъкмо покрай него. Онзи иначе с оранжева жилетка, но изведнъж свива рязко на ляво за да завива.
Този с колата понеже нямаше как да спре, ама изобщо, направо си влезна в насрещните две ленти и голям късмет, че там нямаше кола. Подмина го и спря, ама малко далеч и гледаше уплашено(шофьора)а онзи с колелото си завиваше надясно и той май поуплашен, което личеше като спрях и аз и го питах дали иска да го убият. Онзи само вдигна рамене в знак, че "какво да направя" и толкова. 
Тъкмо си викам, че е хубаво как зимата поне ги няма много, но се сещам пък за доста случаи със следи от колелета по снега и то по целия път на някой шарил.
Тогава има някои пияндурници прибиращи се, макар да подлежат на глоби и тестове с дрегер както шофьорите на коли.
Лятото убиха един дядка(пиян в тъмното и с тъмни дрехи, все така беше)Чарлито му викаха, този все беше на колело и караше както си иска. Аз лично два пъти съм го спасявал на косъм, единия път беше на късмет пак между села тъкмо го настигам и заобикалям и онзи реши, че ще пресича пътя без да се огледа, без нищо. Тогава си го отървах на късмет честно казано, плюс всичките ми умения, спирачки и псувни.

Тъкмо си викам, че е хубаво как зимата поне ги няма много, но се сещам пък за доста случаи със следи от колелета по снега и то по целия път на някой шарил.

Лятото убиха един дядка(пиян в тъмното и с тъмни дрехи, все така беше)Чарлито му викаха, този все беше на колело и караше както си иска. Аз лично два пъти съм го спасявал на косъм, единия път беше на късмет пак между села тъкмо го настигам и заобикалям и онзи реши, че ще пресича пътя без да се огледа, без нищо. Тогава си го отървах на късмет честно казано, плюс всичките ми умения, спирачки и псувни.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
(bubsa) написа:На това кръстовище предреждането е голям проблем.
Трябва да си луд да висиш на този светофар

Аз отбивам на България и се пускам през Пушкин, максимум на втория светофар съм минал ба кръстовището на Пушкин и Околовръстното
- Knoxville_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: вана
- Мечтае да кара: DACIA
На мен возилото ми прилича на автобус от градския, така че може и да няма много избор откъде да мине

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
Не е автобус,но в петък в час пик нямаше да съм единственият сетил се да мине по Пушкин;)
- ///eMo
- младши ентусиаст
-
- Кара: го спокойно
http://news.bnt.bg/bg/a/zhertva-na-tezh ... ya-samokov
https://scontent.fsof3-1.fna.fbcdn.net/ ... e=5A963C59
Преди няколко страници се беше заговорило за този участък и изпреварванията, които се правят там..
https://scontent.fsof3-1.fna.fbcdn.net/ ... e=5A963C59
Преди няколко страници се беше заговорило за този участък и изпреварванията, които се правят там..
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
Полицайте стоят на 500м от тоя кон и щавят хората вместо да си свършат работата и да предодврятят някпя трагедия...
Почти срещу на марешки бензинпстанцията е коня.
Почти срещу на марешки бензинпстанцията е коня.

- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
(bubsa) написа:Почти срещу на марешки бензинпстанцията е коня.
Е па то отсреща са "Филипините".

Сега знаеш братле джипситата са малцинство в неравностойно положение и тех не ги барат! Даже 100 тояги по гърба ти ще им се видят малко на родните и съвестни полицаи.

За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Там са си свършили работата. Сложили са знак, че може да ти излезе селскостопанско животно на пътя и т'ва е. Пък като удариш конА, здраве да е, ше едем кюфтета 

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- turieca
- кандидат ентусиаст
-
Ама ще ядем и жито щото коня влиза в колата и става кайма.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Скоро по Зий-рок имаше сутрешна тема "трябва ли да бъдат забранени изцяло каруците в големите градове". То на доста места няма каруци, ами свободно шляещи се кончета правят нещата трудни.
In God we trust, all others we track.

- Knoxville_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: вана
- Мечтае да кара: DACIA