Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Re: Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.

Мнение от Kroki » 13 Ное 2017, 9:36

Това какво общо с темата? Пичовете си правят кефа на някакъв плац? :roll:
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.

Мнение от Dextuar » 13 Ное 2017, 9:55

Kroki написа:Това какво общо с темата? Пичовете си правят кефа на някакъв плац? :roll:
Оставам с впечатлението, че са ти някакви аверчета, и миналия път рипна пак да ги защитаваш :kuku: . Това е висша форма на селяния, която след като се наиграят на плац-а, се пренася на улицата...

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Дон Кроки
Аватар

Мнение от Kroki » 13 Ное 2017, 11:20

Абсолютно нямам никаква представа кои са, не ги познавам. Колата беше на Е36 събора на УЗАНА лятото.
И как точно реши, че след като си направиха селянията продължиха на улицата?
Явно влизаш в графа "Селяндурски тероризъм" щом си решил да си направиш кефа на плаца, а не на улицата. :| :confused: :kuku:
Сигурно като карах кабриото на Калояново съм бил в графата "Селяндурски тероризъм", защото после съм излязал да давам газ по твоята логика?
Не, карах на темпомат с 90 в дясна лента, излегнал на рекарото и си пушех свита цигара с ароматен тютюн с шоколадов вкус. :)
--
В Плевен имаме картинг пистата, която до преди няколко години беше "безстопанствена", организираха се много мероприятия там - ТАЙМ АТАК и ДРИФТ. Отделно всеки можеше да си отиде през седмицата или когато поиска и да си изтърка гумите, да си кара или да ебе. Преди 2 години(може и да бъркам) местния картинг клуб я взе под аренда, изкосиха, боядисаха бордьорите, асфалтираха паркинга с две думи - преведоха я във вид, но забраниха да се качват автомобили там. В момнета всички "карат" из града, нощем на определени обществени места и т.н.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от inspite » 13 Ное 2017, 11:28

Kroki написа:Това какво общо с темата? Пичовете си правят кефа на някакъв плац? :roll:

Първо тези австралопитеци не са никви пичове, а мазни селяни. Така наречения Бай Иван, дива делиорманска свиня, сам си пали колата, а после псува приятели си да я гасят. И второ не знам как това умишлено да съсипваш кола, която е купена с на баба ти парите от арендата е кеф.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 13 Ное 2017, 11:37

Top Gun Maverick написа:Скоро по Зий-рок имаше сутрешна тема "трябва ли да бъдат забранени изцяло каруците в големите градове". То на доста места няма каруци, ами свободно шляещи се кончета правят нещата трудни.

Я пак?снимката е от преи 2 седмици
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 13 Ное 2017, 20:59

Ами казах на доста, не на всички. :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

inspite написа:

Първо тези австралопитеци не са никви пичове, а мазни селяни. Така наречения Бай Иван, дива делиорманска свиня, сам си пали колата, а после псува приятели си да я гасят. И второ не знам как това умишлено да съсипваш кола, която е купена с на баба ти парите от арендата е кеф.

Много се смях като го четох това. :bowdown: :mhihi: А видеото не можах да го изгледам, цъкнах на няколко пъти по за 5-6 секунди и видях края като се чешеха по тиквите. Взеха и малкото останала душа на тоя коптор, но за мен е кофти да гледаш как я ломят така без никакъв смисъл тая все пак Е36-ца.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 14 Ное 2017, 12:00

Kroki написа:Не, карах на темпомат с 90 в дясна лента, излегнал на рекарото и си пушех свита цигара с ароматен тютюн с шоколадов вкус. :)

Абе трай си малко с темпомата на 90, че съм виждал компромати М40ката как е под напрежение :mhihi:

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 14 Ное 2017, 12:06

Като доказателствен материал би могло да се добавят счупена полуска, скъсани болтове на жанти и други жертви на този звяр емчитириската :mhihi:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от madafaka_donkele » 14 Ное 2017, 12:37

Изображение

:kuku:

https://btvnovinite.bg/article/bulgaria ... -ruse.html

Кой па е тоя толкова "известен" кестен, че като гледам освен, че баща му е някакъв дупетат нищо друго известно не виждам :kuku:

Дон Кроки
Аватар

Мнение от Kroki » 14 Ное 2017, 13:26

b00st написа:
Kroki написа:Не, карах на темпомат с 90 в дясна лента, излегнал на рекарото и си пушех свита цигара с ароматен тютюн с шоколадов вкус. :)

Абе трай си малко с темпомата на 90, че съм виждал компромати М40ката как е под напрежение :mhihi:

То и аз имам твой компромати, но не казвам ;) .
Конкретно говорех, че след като карах на Калояново асматичната ми кола, си НАПРАВИХ кефа и въобще не ме интересуваше друго. Карах си спокойно и си израходих желанието да "джигитствам".

K_Ilkov написа:Като доказателствен материал би могло да се добавят счупена полуска, скъсани болтове на жанти и други жертви на този звяр емчитириската :mhihi:

Счупено каре и скъсан болт, не преувеличавай моля. Колата просто си върви. :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Мнение от Dextuar » 14 Ное 2017, 14:13

Още един от 80-те процента, който задминава при нулева видимост...ИзображениеИзображение

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 14 Ное 2017, 14:25

Колега, от 2 снимки не става ясно кога е започнал маневрата. Абстрахирайки се от маркировката там (на много места е непрекъсната, когато ИМА видимост, както в случая, ако си най-горе и тепърва започваш маневра, както ме съмнява, че е станало, и обратно - прекъсната и естествено пропадане на пътя без грам видимост...) не изглежда като да няма разстояние до отсреща идващите автомобили? Също причина за такъв тип изпреварвания са хората от вида чичо Ваньо от долно нанагорнище, дето пътува с 60-65 извън града и изнервя обстановката.

П.П.: Никого не защитавам, но от двете снимки става ясно само едно нарушение, нищо повече, лично мнение.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pampo » 14 Ное 2017, 14:30

А зеленият голф е паркиран на одавна запуснатото трамвайно трасе в Надежда 3, не пречи на нищо...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Re: Гуми, съхранение.

Мнение от (bubsa) » 14 Ное 2017, 14:34

С 200 в насрещното...Изображение

Изпратено от моят SM-G920F с помощта на Tapatalk
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 14 Ное 2017, 14:39

@driver69: На първата снимка се вижда, че изпреварването е станало точно на "върха" и колата вече се прибира, съответно изпреварването е започнало преди изкачването и при нулева видимост.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата