Как да продам телефона си на заложна къща?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Как да продам телефона си на заложна къща?

Мнение от Bokrael » 20 Ное 2017, 20:55

Никога и по никакъв повод не съм имал досег със заложна къща, но сега ми залежава един смартфон със счушен дисплей, но функциониращ. Пуснал съм го в продавалника на символична цена, но няма много интерес и ми звънят само някакви странни субекти, в които не съм сигурен, че няма да ме вържат с куриера, като не си го потърсят. Та си мислех, да отида в някоя заложна къща и да им го продам или както там се казва да ми дадът някой лев, пък колкото толкова. Жал ми е да го хвърля, а съм се заринал от буклици и не искам да го съхранявам, тъй като никога няма да имам никаква полза от него. Та ако ми обясните как се процедира в този случай ще съм благодарен?

Аватар
Кара: 4х4
Мечтае да кара: 6х6

Re: Как да продам телефона си на заложна къща?

Мнение от efren » 20 Ное 2017, 23:15

Продай го на някой който ремонтира телефони - сервиз/магазин и сервиз. И заложната къща пак там ще го пласира, ако телефона има стойност.
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.

ентусиаст
Аватар
Кара: E34 М50B25
Мечтае да кара: E34 V12
Детайли за колата: 1995г.Е34 М50В25TU

Мнение от BABHOMED » 21 Ное 2017, 1:00

Модела на телефона е ?
Гарван граче над безмълвното поле,души се лутат загубили надежда.Щитове и саби с предсмъртни вопли в тишината кънтят.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mit-kong » 21 Ное 2017, 9:18

Lenovo P70
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: M5 E39

Мнение от Gpenev » 21 Ное 2017, 11:17

Работя в заложна къща колега и те съветвам да не се занимаваш, просто защото не ги взимат никъде със счупени дисплеи. Тази марка не държи цена и няма да си струва цялата разправия за сервизи и тем подобни. Занеси го в някой сервиз където ги изкупуват, друг вариант е да си го оправиш и ползваш или направиш подарък. :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e61 530D 231hP

Мнение от Flymen » 21 Ное 2017, 12:38

mit-kong написа:Lenovo P70

За 30-на лева си поръчай нов дигитайзер от алиекспреса и си го смени.

Назад към Извън Темата