Григор Димитров
Модератор: Общи модератори
- Дидо85
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 3.2i CSL '03
Re: Григор Димитров
Браво на нашето момче.
Още много титли да спечели.

- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Браво на Григор Димитров. Показа, че може да е един от големите в тениса.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
Радващ успех и дано показаното най-накрая да означава, че Димитров вече е псически устойчив и може постоянно да участва в оспорвани мачове без да се срива при проблеми с играта му. Технически мисля, че отдавна на всички е ясно, че е класи на всеки друг ... само спокойствие и увереност. Жив и здрав да е и все така да ни радва.
- sssssl
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F10 535xi / Волво ЕХ30, 428 к.с.
EMIRATES ATP RANKINGS POINTS (SINGLES & DOUBLES)
ROUND-ROBIN MATCH WIN 200
SEMI-FINAL WIN 400
FINAL WIN 500
UNDEFEATED CHAMPION 1500
SINGLES PRIZE MONEY
ALTERNATE $105,000
PARTICIPATION FEE $191,000
ROUND-ROBIN MATCH WIN $191,000
SEMI-FINAL MATCH WIN $585,000
FINAL WIN $1,200,000
UNDEFEATED CHAMPION $2,549,000
Ето какво постигна нашият "непобеден шампион"
SEMI-FINAL WIN 400
FINAL WIN 500
UNDEFEATED CHAMPION 1500
SINGLES PRIZE MONEY
ALTERNATE $105,000
FINAL WIN $1,200,000

- xela
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше: E39 -540 iA, E34 - 525 TDS
- Мечтае да кара: E30 - M3
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Все си мисля, че просташките викове на наши съграждани между първи и втори сервиз на Гофен наклони везната в полза на Гришо в 3-тия сет.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
dextuar написа:Все си мисля, че просташките викове на наши съграждани между първи и втори сервиз на Гофен наклони везната в полза на Гришо в 3-тия сет.
По-скоро не. Този гейм го спечели Гофен. Освен това става дума за професионалисти, които са свикнали с това. Все пак на фона на онова, което става в Мадрид и на Ролан Гарос това тук не беше нищо. Освен това, когато има прекъсване в такъв момент, не може никога да се каже кой е по-разконцентриран - сервиращия или посрещащия. Освен горното не съм сигурен, че виковете бяха от наши съграждани, по-голямата част от залата беше за Григор.
Мита за невъзпитаната българска публика си го измислихме сами в София по време на мача на Гришо с Йержи Янович, но всъщност Йержи Янович се държеше в типичния си селяндурско просташки стил и провокираше публиката през цялото време.
https://youtu.be/7hfTDuISM4U
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
sssssl написа:EMIRATES ATP RANKINGS POINTS (SINGLES & DOUBLES)
SEMI-FINAL WIN 400
FINAL WIN 500
UNDEFEATED CHAMPION 1500
SINGLES PRIZE MONEY
ALTERNATE $105,000
FINAL WIN $1,200,000
В тоя дух беше и един от първите коментари след мача на българския коментатор... Та се замислих дали белгийските коментатори в същия момент са изпсували "Д*ба мама му, Гофен току що изпусна 2 милиона и половина..."
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Имайте малко уважение към този спортист прославил България!
Наричайте го Гришо, само ако си пиете кафето два три пъти седмично заедно, или пък сте учили заедно поне до осми клас
Наричайте го Гришо, само ако си пиете кафето два три пъти седмично заедно, или пък сте учили заедно поне до осми клас

vld написа:Имайте малко уважение към този спортист прославил България!
Е ти знаеш ли колко пъти трябва да съм повтарял 7-ми клас, за да мога в 8-ми да съм с Гришо?

Не смятам, че някой като го нарича Гришо, това е израз на неуважение.
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
То това се очакваше, все пак българите според тях сме били някакво хазарско-татарско племе и това го пишат още от 5-ти клас мисля в учебниците им.
Що се отнася до Гришо и аз не мисля, че някой проявява неуважение като го пише така. Ако имаше подобно нещо, нямаше да го повтарят навсякъде това Гришо, че и публиката.
За мача в София онзи и да е някакъв си някъде, то там нямаше такива неща и публиката от незнание си викаше(защото до преди Григор, нямаше чак толкова хора гледащи тенис)и като им обясниха си спряха.
Що се отнася до парите, които е заработил нашия, ами това е най-нормалното, уцели момента, голяма част от водещите играчи ги нямаше, психиката му издържа, но много пъти преди това не е издържала, не е имал късмет, обаче е упорит и това се отплаща и парично. Аз не помня когато Федерер или Надал са печелил турнир от големия шлем, коментаторите да не са казвали колко прибират.
Та това е най-нормалното, самите спонсори искат да се казват тези неща, за да се знаят, че се дават някакви пари, че тениса е голям спорт и това да стимулира много неща. Значи може разни като аналдо постоянно да бъдат натрапвани колко милиони вземали на година, Бербатов едно време постоянно се говореше за седмичната му заплата в Манчо, а сега Григор като опънал няколко милиона стана проблем за някой?
Едва ли някой знае колко разходи има и в този спорт, колко прилапва отбора му и т.н.
Спете спокойно, няма да стане богат като Федерер, няма да стигне Тръмп.
Днес е дал интервю в което е благодарил на България за подкрепата и е казал, че е неописуемо като види знамената в залите като играе, чувства се горд, че е Българин и цял живот се състезава за България и се надява хората да оценят това. Дано не е чел коментари от сорта колко пари прибира едва ли не все едно ги краде или не ги заслужава.
Нормално е в държава като нашата да се кефят хората на изкарани пари от типа на тези в сериала "Под прикритие", но именно хора като Григор Димитров са за възхищение, понеже той отдавна, отдавна можеше да се продаде на САЩ като сложи тяхното флагче отдолу както доста други спортисти и да прилапа наистина едни големи пари за тая работа, пък после кой, каквото иска да говори за него.

Що се отнася до Гришо и аз не мисля, че някой проявява неуважение като го пише така. Ако имаше подобно нещо, нямаше да го повтарят навсякъде това Гришо, че и публиката.
За мача в София онзи и да е някакъв си някъде, то там нямаше такива неща и публиката от незнание си викаше(защото до преди Григор, нямаше чак толкова хора гледащи тенис)и като им обясниха си спряха.
Що се отнася до парите, които е заработил нашия, ами това е най-нормалното, уцели момента, голяма част от водещите играчи ги нямаше, психиката му издържа, но много пъти преди това не е издържала, не е имал късмет, обаче е упорит и това се отплаща и парично. Аз не помня когато Федерер или Надал са печелил турнир от големия шлем, коментаторите да не са казвали колко прибират.

Спете спокойно, няма да стане богат като Федерер, няма да стигне Тръмп.

Днес е дал интервю в което е благодарил на България за подкрепата и е казал, че е неописуемо като види знамената в залите като играе, чувства се горд, че е Българин и цял живот се състезава за България и се надява хората да оценят това. Дано не е чел коментари от сорта колко пари прибира едва ли не все едно ги краде или не ги заслужава.

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
TNT написа:![]()
![]()
Що не му

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
А за парите, които е изкарал... четох някъде, че ще ги дари за благотворителност