Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Re: Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.

Мнение от Dextuar » 21 Ное 2017, 21:04

Слънчогледа за мен ли беше? На мен ми се сториха ДАЯ-джии, а и патрулката е по-долу, все си мисля, че колегата му щеше да ме спре, ако беше за мен :dunno:

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 21 Ное 2017, 22:08

Phil написа:
bum_bum написа:Извадих си медицинско, но прокуратурата отказа да образува производство. Линейката, която дойде изведнъж се оказа, че не била идвала. Полицаите, които го спряха и обещаха да свидетелстват получиха амнезия.

Мога да се обзаложа обаче, че ако му беше шибнал един щяха да го помнят много добре. И след това да те развяват по съдилищата, като панаирджийска мечка :mhihi:

Ами един тука изявен полицай, който обичаше доста да тормози хората по пътя(а дори не е катаджия, просто колегите му в КАТ не искат и да чуят да отиде да работи с тях)за всевъзможни глупости, за каквото се сетиш и то все хората, които няма как да се оправят чрез връзки или/и не са някои известни местни бизнесмени. Чак колегите му го плюят и до ден днешен как се заяждаше с този и онзи за всичко. Като им бяха взели правата да проверяват по КАТ, онзи или злоупотребяваше с хората които не знаят, че може само лична карта да им иска, или ходеше да джоби тийнейджърите за тревичка, дори посред бял ден на средата на центъра, а това си е унизително в град където все някой от минаващите ще те познае.
Та на този съшия му рязаха гуми на Е46-цата мисля два пъти, купи си гараж, но пак го бяха дебнали нещо стъкло май му чупиха, какво ли не го правиха, не пое и толкова.
Спря един приятел за без колан веднъж и уж го пуска понеже се познавали от бая години, но му се заканва другия път не знам си какво щял да прави, нашия се ядоса и му каза ако ще прави нещо да го прави сега, а не да му се кани, започнаха едни диалози там с кофти държание и че ще го правят пешеходец(колегата му пък все пиян беше :shock: слагаше понякога водка в чая докато е на работа, а и не само той)моя човек пуска жалби, че не иска да обжалва акта, а относно държанието на полицаите, май акта отпадна защото объркали улиците или нещо такова после в полицията, който писал наказателното. :mhihi: Но относно държанието никой и нищо не направи, а имаше бая жалби срещу този. Говори на жените на ма като ги спре, чудо. Чак на бременна в деветия месец се ежеше веднъж, че тука ли се паркира ма :banghead: а то реално широка улица със знак и куп коли обаче.
Та веднъж тоя същия го отнесе като спря един мой колега. Онзи обаче има проблем с нервите и беше в отлична физическа форма тъкмо тогава, доста блъскаше и т.н. нещо го ядосаха с държание и моя колега направо свали пагоните на тоя полицай(с интересната фамилия Фитков)като ги скъса, та да видиш как двама полицаи уж и те трениращи, но някакв не можаха да го удържат, та викаха другите и така го закопчаха. Задържаха го и го съдиха, но не лежа, въпросния още си е полицай и тормози тревоманите, та в общи линии те никога или изключително рядко губят в подобни свади.
Парадокс за който знам е, че собственик на известно тук заведение преди години каза на един полицай, че ще го уволни и го направи. В случая полицая не беше виновен, понеже онзи беше известен с това, че пие и става супер леке, така бе и тогава. Граждани подават сигнал, че тоя е пиян в заведението си и буйства, отиват полицаите, онзи скача на единия и накрая уволниха куката, но там със сигурност даде няколко десетки хиляди на съдиите да го уволнят.

Пример когато кука губи е преди години когато се напи и се блъсна леко в една от колонките в тукашното ОМВ, но там помогна един мой колега, който в 2 през нощта събуди кореспондента на БТВ и онзи отиде там да снима и не можаха да скатаят случая. Пак можеха ако онзи не бе духал както го съветваха колегите му и после да се оправя в съда, но онзи духна и го уволниха. Не му беше сефте.
Партньорът му пък два пъти събаря дувари в неговото село пиян като и двато пъти лъга, че различни негови братовчеди са карали колите(и те потвърдиха)и се отърва, куп пъти се напиваше по дискотеките и тормозеше хората, но накрая пак с колата блъсна един Австриец, който беше едни тука инвестиращи във ветрогенератори и искаш да го подкупи още на място за да не викат полиция, но онзи категорично отказал. След това пак искал негов братовчед да е карал колата, но Австриеца го посочил и казал, че той е карал, та така го обуха и уволниха и него.
Другият пък невменяем от криминална за който сигурно сте чули от преди месец-два, той си беше и алкохолик, отиде в Крит и в заговор с любовницата си уби мъжа и, него го чака светло бъдеще на тъмно.
Та извода е, че просто трябва да черпите полицаите алкохол, те сами се изяждат после. :mhihi: Имам и още истории, но не ми се пишат всичките. :mhihi: :mhihi: :mhihi:
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MartinP » 22 Ное 2017, 20:51

Май предстои да приемат правило при превишена скорост да свалят номера,някой да знае по подробно ?

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 22 Ное 2017, 21:04

По-скоро чух, че ако куката те сметне за опасен за движението, има право да те откара в районното и там да те обуе като ти забрани да караш за не знам си колко време. Вече как и по какви критерии ще го смята това нещо е друга тема, тоест съвсем неясна.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E91 325d
Мечтае да кара: отново E36 318is

Мнение от k.milanov » 22 Ное 2017, 22:46

Днес на околовръстното се бяха ударили две коли - голф 3 ( май ) и някакво пежо комби ( май ) и за поредн път организацията на господата полицай беше брилянтна, две патрулки напреко на 3те ленти и трафика се свива в една лента. Резултата беше - 20 мин 1-2км :dummy:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 22 Ное 2017, 23:07

и аз бях там... и аз чоплих семки...

и пак хора без колани... :dunno: :( :|
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Потребител
Аватар
Кара: E270 CDI W211
Мечтае да кара: Самолет
Детайли за колата: Mercedes-Benz E270 CDI 177 hp

Мнение от SlackLine` » 22 Ное 2017, 23:10

bum_bum написа:Мен пиян на гъз бивш полицай ме удари на пешеходна пътека изпреварвайки друга кола. ....

Колега за тази случка трябваше да сигнализираш на господарите на ефира....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 22 Ное 2017, 23:29

Господарите са същия ташак, както и всичко останало в държавата. Няма ли наеван поп, похотлив работодател или пари в кеш за поръчка на репортаж изобщо не ги интересува.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW ///E36

Мнение от don_gori » 23 Ное 2017, 10:27

Писал съм им на тея поне 3 пъти за най-различни случки всичко описано и документирано със снимки/видео и нищо. Дори не ми върнаха един отговор :evil:
По-скоро ако има някоя местна медия на нея да се сигнализира, повече файда ще има, бум-бум много добре ги определи господарите :yes:

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 23 Ное 2017, 13:01

Потвърждавам, и аз съм писал, не ми отговориха дори ...
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 23 Ное 2017, 14:08

И аз съм писал за сайтче продаващо "лекарство" против някакви паразити в стомаха. С фалшива снимка на професор едикой си от Магаданския университет, изцяло фалшив сайт с фалшиви публикации за научни изследвания и т.н. ... нищо.

А говорим все пак за лекарство.

От познати знам, че искали пари за да дойдат за репортаж. Не съм на 100% сигурен, защото не съм го видял или чул лично, но няма да се учудя, ако е истина.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от madafaka_donkele » 23 Ное 2017, 14:16

bum_bum написа:От познати знам, че искали пари за да дойдат за репортаж. Не съм на 100% сигурен, защото не съм го видял или чул лично, но няма да се учудя, ако е истина.

Истина е бе мамито им подкупни журналистчета недоклатени. Аз съм им писал поне 4-5 пъти и нъцки. Роднина им звъня и са му казали 3к. Платени пе*ерасти са арменците умрели и тва е.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i

Мнение от TheDriver » 23 Ное 2017, 14:28

k.milanov написа:Днес на околовръстното се бяха ударили две коли - голф 3 ( май ) и някакво пежо комби ( май ) и за поредн път организацията на господата полицай беше брилянтна, две патрулки напреко на 3те ленти и трафика се свива в една лента. Резултата беше - 20 мин 1-2км :dummy:

Историята мисля е малко по-завързана :mhihi:

Това голфче ме изпревари с доста сериозна разлика в скоростта( аз карах с 80-90 на качването на околовръстното) и секунди по-късно ме застигна патрулка на буркани само.
В тоя момент не им обърнах внимание и спрях да си заредя гориво. Обаче като се бутнах в задръстването и видях как от същия черен голф наизлизаха тъмни субекти + няколкото патрулки и камионетката :lol:
Според мен ги търсеха тия за нещо, няма как в рамките на минути да се съберат толкова куки за "регулярна" катастрофа като тази.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 23 Ное 2017, 23:54

Публикувано във факти.бг:
Регистрацията на моторни превозни средства ще се прекратява служебно, ако при годишния технически преглед се установят опасни неизправности. Това решиха депутатите, приемайки на второ четене промени в Закона за МВР.

При успешно преминаване на повторен технически преглед регистрацията на превозното средство ще се възстановява също служебно. Според управляващите със закона ще се засили контролът върху превозните средства, те ще са технически изправни, а крайният ефект ще бъде намаляване на произшествията.

През периодични технически преглед вече ще преминават и мотопедите, двуколесните и триколесни превозни средства с атракционна цел и високоскоростните трактори.

Ай чиститу.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46, G20
Мечтае да кара: RS Cosworth
Детайли за колата: M54B22
B48B20

Мнение от streetz » 24 Ное 2017, 0:27

Честито на малките пунктове за ГТП, които пускат куцо, кьораво и сакато - сега съвсем няма да смогват на клиенти.
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата