Черен петък ли е черния петък в България?
Модератор: Общи модератори
- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
Re: Черен петък ли е черния петък в България?
cmdkick написа:Vra4anin написа:
Ама то ако питаш хората и големите риби като Емаг трябва да си плащат, просто когато се играе на високи нива е по изгодно да се плаща на най-скъпите адвокати от колкото глоби.
За милиони няма закони...

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Хайде, пък накрая всички, дето псуваме "черния петък" ще се похвалим какво сме си купили на прИмоция...

Excellent! Steven is my name!
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Е цените предварително не съм гледал, влязох на още 2-4 места да проверя цените и накрая се поръчАх 2 неща от Е*АГ, че там бяха най на оферта 

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- apexs
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 525i M54 Е91 320i N43 600RR
Доста магазини затвърдиха мнението за " черния петък " в БГ . Всички неща от които се интересувах бяха с повишени цени от последния месец .
Borymeckata написа:Хайде, пък накрая всички, дето псуваме "черния петък" ще се похвалим какво сме си купили на прИмоция...![]()
Сутринта пазарих баничка, кашкавалка и голяма боза , по обяд взех изгодно една шкембе чорба, а сега мисля да сляза до кварталния магазин да видя как са цените на бирата.

Други харчове/покупки днес нямам

- cmdkick
- младши ентусиаст
-
- Кара: e70 3.0d
- Детайли за колата: remapped
ex: E46 320d 2005
ex: E36 316i 1998
Аз не си купих нищо. Моето обобщено мнение е че повечето неща не са изобщо намалени, малък процент даже са и завишени и също толкова малък процент са намалени ама реалното намелние е ~10% което може да се намери в абсолютно всеки ден от годината.
Това иначе е оферта според мен:
https://www.emag.bg/laptop-gaming-asus- ... 1273_12930
И то пак взе че много удобно вече е "изчерпана наличност"...
Това иначе е оферта според мен:
https://www.emag.bg/laptop-gaming-asus- ... 1273_12930
И то пак взе че много удобно вече е "изчерпана наличност"...
Tires are evil - destroy them all ...
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Всичко от което се интересувам е намалено, естествено в нормалните граници на 10ина процента. Емаг не следя и не мога да кажа.
- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
един от доставчиците ми уби и намали на 50% 2.1 система от 350 на 150лв ... не че ми трябва ... ама сефте виждам такова намаление , пък и при други доставчици тая аудиосистема си вървеше по 300-350лв
жив и здрав да е и много оборот

- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
dan-dam написа:Аз АКО си харесам нещо влизам и проверявам цената на поне още три места. Пък има и сайтове, които сравняват цените на даден артикул.

И аз съм така, купих си един рутер, иначе като гледам цените Wordwide г/д няма намаление. Единствения + е,че няма да го чакам един месец да дойде и реално рутера който взех беше 70лв. надолу от всеки един БГ магазин и в Е*АГ свърши още в 8 сутринта

Иначе масово се пробутва стара стока 2-3-4 годишна, застояла, включително и рутера дето си купих
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
За емаг съм казвал и пак ще повторя (не само при мен единичен случай) -много размотават с връщането на парите при върната стока, да си знаете!
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Bogat-Beden написа:Не знам дали е по темата, ама я дайте акъл дали бива тази нискотарифнасокоизстисквачка
Имам някаква друга, която обаче май е доста подобна. Цеди, ама цедката се задръства бързо, 500грама и мия да не няма затлачвания

- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Аз ей това си купих за спорта, че отдавна съм им хвърлил око, ама все не съм се наканвал:
https://www.emag.bg/bezzhichna-klaviatu ... center_1_1
По спомен все около и над 80лв съм я виждал по магазините - едва ли съм се прецакал - разбира се не съм спестил и толкова много пари
Ще ми свърши работа за RPi-то с Kodi, на което гледаме филми вкъщи, че сега кълвем с дистанционното на TV-то и е голяма мъка да search-неш 2 думи. Апък като го ъпгрейдна с истинско Intel-базирано HTPC с Windows 10 съвсем ще й се израдвам
https://www.emag.bg/bezzhichna-klaviatu ... center_1_1
По спомен все около и над 80лв съм я виждал по магазините - едва ли съм се прецакал - разбира се не съм спестил и толкова много пари

Ще ми свърши работа за RPi-то с Kodi, на което гледаме филми вкъщи, че сега кълвем с дистанционното на TV-то и е голяма мъка да search-неш 2 думи. Апък като го ъпгрейдна с истинско Intel-базирано HTPC с Windows 10 съвсем ще й се израдвам

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Това черният петък по-важен от изборите в Германия ако съдим по новините на Булгаристан ТВ. Хората явно не осъзнават, че тези избори са по-важни за България, отколкото черния петък тук.
Но гледам по новините един трафик вътре в моловете, отвън патрули на КАТ навсякъде по възловите кръстовища, разни пречещи на движението и допълнително утежняващи го елементи(регулировчици)хора препускащи все едно живота им зависи от това...голяма истерия.
Иначе и ние намазахме нещо ако трябва да съм честен
едно Лего Нинджаго за Коледа, което беше поръчано на дядо Коледа, от 115 лв(отдавна стои толкова)го поръчахме на 70.
Гофретник от 100 на 62(ориентировъчно)и двете неща от емага.
Имало няколко неща за поръчване, но все ги няма като кучето на Гру от "Аз, проклетникът" за малката.
Някой си звъннал и казал, че било изчерпано.
Жена ми току що каза, че имаме много подобна като изглед на устройството, имаме и още една такава, която изобщо не се вади. Първата е една Таурус(или нещо такова) и била към 20-30 лв. тогава, изобщо не вършела работа и поради тази причина купили някаква малко по-скъпа за 100 и малко лева - Мулинекс. Та пак не вършела кой знае каква работа, 2 сока и 2 часа миене.
Но съм пил от нея, сока поне си го биваше. 
Но гледам по новините един трафик вътре в моловете, отвън патрули на КАТ навсякъде по възловите кръстовища, разни пречещи на движението и допълнително утежняващи го елементи(регулировчици)хора препускащи все едно живота им зависи от това...голяма истерия.
Иначе и ние намазахме нещо ако трябва да съм честен

Гофретник от 100 на 62(ориентировъчно)и двете неща от емага.
Имало няколко неща за поръчване, но все ги няма като кучето на Гру от "Аз, проклетникът" за малката.

Bogat-Beden написа:Не знам дали е по темата, ама я дайте акъл дали бива тази нискотарифнасокоизстисквачка
Жена ми току що каза, че имаме много подобна като изглед на устройството, имаме и още една такава, която изобщо не се вади. Първата е една Таурус(или нещо такова) и била към 20-30 лв. тогава, изобщо не вършела работа и поради тази причина купили някаква малко по-скъпа за 100 и малко лева - Мулинекс. Та пак не вършела кой знае каква работа, 2 сока и 2 часа миене.

Последна промяна Top Gun Maverick на 24 Ное 2017, 19:36, променена общо 1 път
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
И с какво са толкова важни за България изборите в Г. не разбрах?
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!