Ще продадете ли колата си за точната сума... НА МОМЕНТА?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 M5 20 JAHRE
Мечтае да кара: E34 520 на метан

Re: Ще продадете ли колата си за точната сума... НА МОМЕНТА?

Мнение от sixstraight » 29 Ное 2017, 21:25

Не бих я продал за каквито и да е пари, защото после трябва да си купя същата но няма да мога да си намеря реките части които съм събирал с години и реално не мога да си направя кола. Гледам че има доста колеги които не биха си продали колите ако може да споделят какви са им колите и защо не биха ги продали. Моята е е34 и реално не виждам вариант в който ми протича живота без поне един такъв автомобил :bowdown:
Всички пътища водят към НАДИН :twisted:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 29 Ное 2017, 21:36

exvitermini написа: На някой хора е под достойнството да се возят в по-стари модели.

То в нашата държава обикновено са такива, на които таблото им свети като коледна елха, накладките са за смяна от 3 месеца, а гумите са на 8 години, ама с добър грайфер.

Аз подкрепям мнението на бум-бум, макар и да не се изпада в крайности. По-добре по-стара и поддържана, отколкото по-нова, ама кенеф. Е36 с добри спирачки и хубави гуми ще спре по-добре от Е90 с най-евтините накладки, ръждясали дискове и изтъркани гуми.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb

Мнение от немо » 29 Ное 2017, 21:45

Boyadjiev написа:Никога не бих си я продал за 3000лв. - което и е пазарната цена. Не бих я продал и за 30 000лв.... Просто си ми е моята кола и това е. Не ми трябват пари, не ми трябва оценяване на труд, ама нищо. И макар че в последно време (баси колко време) все се ядосвам покрай нея и всеки месец си вървят парите по нея, не искам да я продам.
Първата любов ръждата още не я е хванала на 27 ще ми става тя, пу пу пу, ще я жениме за турбо, само че роди още млада дали незаконно 2 пъти :censored:

С някои редакции това мога за жената да го напиша :mrgreen: :bchug:
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е90 330d Mpack
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: E90 330dA 12.2007 Titan Silber / M SPORT package / Style 193 / Navigation / Recaro / Shadow Line / Xenon / Light package
VD86338

E91 330dA 12.2006 Black sapphire metallic / Navigation / Recaro / PDC / Light package
SOLD

328iА sedan Technoviolett 12.1996 Mpack,LSD 3.15
AU60415
SOLD

318is coupe 10.1998 SOLD

E39 530d 1999 Mpack SOLD

Мнение от Powerslide » 29 Ное 2017, 22:25

Гледам всеки си хвали стоката :mhihi: ... и аз да похваля моя кенеф
Може би притежавам доста рядък екземпляр на "любимото на народа" Е36
Очаквано доста лев съм налял :dunno:
Бих я продал за точната сума , ДА .. както казва един приятел - всяко нещо си има цена :bchug:
Харесват я доста , питат ме цена а у ... ама като разкажа това онова и казват - аа скъпа ще е , не е за мене :ok:
Вичо е попитал колко искате да вземете - не казвайте на никой - примерно 8500 лв :mhihi: гледам немците ги дигнаха над 4 евра (хубавите) :shock:
Нещо имам мерак към Е46 фейслифт 3.0д 204 коньовия мотор , сегашната и предишната (пак е36) ги карам на газ и може да скоча на нафтичка за следваща кола.
И сега се питате , кво толкова има в тоя кенеф ,че му иска толко пари :mhihi: ето вин AU60415 освен тези екстри има окачване , шпер , пребоядисана почти цялата преди 6 месеца. И много хубави и редички шницери 8.5ж ет13. Консумативи не ги смятам :banghead:
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 29 Ное 2017, 22:31

А има ли смисъл да се инвестира в друго железо, ако сегашното е читаво?

Ами според мен има. За да се возиш в кола с повече системи за всякаква сигурност, със по- малка физическа амортизация.Ако е в един и същ клас и марка, би трябвало да е с повече подобрения. На теория и по-малко изненади би трябвало да те чакат. (Знам, че далеч невинаги е така, но каквото и да си говорим, по-новото си е по-ново)
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 29 Ное 2017, 22:40

Bogat-Beden написа:(Знам, че далеч невинаги е така, но каквото и да си говорим, по-новото си е по-ново)

Ако това важеше винаги на 100% то нямаше да има 20 или 30 годишни модели по-скъпи от чисто новите им наследници. Щом определен стар модел може да има толкова висока пазарна цена, то очевидно се харесва и търси поради някакви причини.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Мнение от Dextuar » 29 Ное 2017, 22:46

In_Memoriam написа:
Bogat-Beden написа:(Знам, че далеч невинаги е така, но каквото и да си говорим, по-новото си е по-ново)

Ако това важеше винаги на 100% то нямаше да има 20 или 30 годишни модели по-скъпи от чисто новите им наследници. Щом определен стар модел може да има толкова висока пазарна цена, то очевидно се харесва и търси поради някакви причини.

Да, екслузивност, не винаги е само до колко добра кола е. Аз например от малък искам да си купя ДеЛориан, ама знам, че са страшни боклуци още докато са ги произвеждали, камо ли подобието на кола, което е останало до днес от тях. Отделно че са произведени и в лимитирана серия, защото и много не са ги купували тогава освен, че са фалирали.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 29 Ное 2017, 22:56

аз винъги съм искал camaro, доста се чудех като взимах е92-та дали да е тя или camaro и сбърках хах.
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

ентусиаст
Аватар
Кара: ше: е36,e39,e61..

Мнение от hummer » 29 Ное 2017, 23:05

Ми при мен стана така ,че я бях пуснал за продаване от вчера .
Имаше желаещи да идват да я гледат,обаче преди малко изтрих обявата :mhihi:
Дали това любоФ е :dunno:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 30 Ное 2017, 8:08

Всеки продава, когато му дойде мерака за по-добро или там какват му е представата за по-добро. Горе долу колкото по-нова е една кола, толкова по-лесно се разделя с нея - хем нямаш продължителна и изстрадана връзка, хем може да купиш същото веднага.
Друго е обаче, когато става на въпрос за стар таралясник с история, свързван с емоция и хиляди левове и часове инвестирани в съживяване....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 30 Ное 2017, 9:42

Миналата събота ходих при един клиент и там някакви хора говореха с него. После с човека влизаме в офиса му, гледам през прозореца, ония ми оглеждат колата. Мина ми през ума, ами ако ме попитат дали я продавам и за колко? Не съм я обявявал за продажба, идея си нямам какво да и искам и така. Обаче все пак, ако се появи човек с подходящата сума(която още не съм измислил :D ), що не. А какво бих си купил.... не знам. Като стана дума, возя се в една Octavia 2008 100 кс. дизел, имам чувството, че това нещо върви повече от моята кола.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 30 Ное 2017, 11:44

Бомба-дюзата работи експлозивно и пресъздава чувство за много сила, но всъщност е за кратко. А отделно Октавиите, не знам от какво са ги правили, но са адски леки и пъргави, за размера си
Последна промяна acho.rs на 30 Ное 2017, 19:14, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар
Кара: '16 Q7 S Line 3.0 TFSI Supercharged
Детайли за колата: Stage 1 435hp/545NM, заредена до гърба

Мнение от bai_ILIA » 30 Ное 2017, 14:06

моята Октавия е комби, дизел, автомат, нави ала бала и тежи 1315кг :D БМВ тежи 1645кг, но там всичко е по-големичко и тежичко :mhihi: На мен ми се струва супер спряла с тия 105 коня, но и свикнах вече. Страхотна кола е като цяло особено в графата цена/качество. Разходите по подръжката също са много ниски спрямо тези, с които съм свикнал.
"Чемодан, вокзал, Москва"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 30 Ное 2017, 14:12

Да, забравих, че моя курник е празна 1800 кила.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 30 Ное 2017, 14:14

bai_ILIA написа:Октавия е комби, дизел, автомат

Скоро в тоя форум ще има само бивши притежатели на БМВ ми се чини :mhihi:

пп. Преувеличавам, видях в темата, че има и хард-кор хора дето държат на МПСто си :yes:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата