По-добре ли бяхме през соца?
Модератор: Общи модератори
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Re: По-добре ли бяхме през соца?
:owned: :off:ukelichko написа:Не, няма. Но пък има далеч по-малко поле за изява. Аз съм и открил цаката на нациата покрай мен. Даваш и 20 кинта на заем, искаш си ги два пъти и през следващите две години не ти досажда.
Допълнение: Плюс 2,50 плътен зид около къщата.
Аз като се нанасях в новия апартамент наскоро се шматкаше наоколо един комшия. Тоест виждали сме се два-три пъти най-много. Но разбира се не се поколеба и сигурно е решил да ме тества ш'ото е тЕрикат ри'иш ли. Три лева му трябвали назаем

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
ukelichko написа:Нали знаете, че кой каквото си няма, за това си мечтае. Та в тая връзка, на мен ми се живее в някой висок панелен блок на последните етажи в някакво малко апартаментче с гледка към целия град. ...
Може да го уредим - ела ми някоя вечер на гости. Точно по твоите изисквания - панелна идилия (чуваш как хърка комшията през няколко стени), 4-ти етаж от 5 в идеалния център (на 50 метра точно срещу Общината), 11 метра южен балкон (НЕУСВОЕН и без изгледи за "усвояване", за ужас на всички от блока), централно отопление (нарочно не пиша ТЕЦ...

Excellent! Steven is my name!
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Borymeckata написа:ukelichko написа:Нали знаете, че кой каквото си няма, за това си мечтае. Та в тая връзка, на мен ми се живее в някой висок панелен блок на последните етажи в някакво малко апартаментче с гледка към целия град. ...
Може да го уредим - ела ми някоя вечер на гости. Точно по твоите изисквания - панелна идилия (чуваш как хърка комшията през няколко стени), 4-ти етаж от 5 в идеалния център (на 50 метра точно срещу Общината), 11 метра южен балкон (НЕУСВОЕН и без изгледи за "усвояване", за ужас на всички от блока), централно отопление (нарочно не пиша ТЕЦ...![]()
) и топла вода без ограничения, няма телевизор и всякакви домакински уреди изобщо и... туба от новото на балкона... Абе ергенски живот на дърти години! Ще пробваме как е станало виното и ще слушаме Енерджи на касетофон от 80-та година, само ако искаш някакво по-специално мезе - трябва да си донесеш. Въпреки, че месарницата на Бозмов ми е на 100 метра и работи до късно, та не е задължително...

Само да ми се оправи ръката.......че в момента ме треска нЕкаква депресия

- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Именно - радикално средство срещу депресията ти предлагам. Тъкмо и зелето е почти готово - с 'ют пипер и малко олио... 

Excellent! Steven is my name!
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
BMW_POWER написа:http://www.podoko.eu/?p=208
Не знам що за изтрещялник би си губил времето да чете сайт като този...
Но ето на - има и такива

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Понеже обърна внимание реших да го прегледам тоз сайт
Струва ми се съвсем обективна и независима медия, в която 99% от заглавията има името на тиквения ни вожд с отрицателен елемент

Струва ми се съвсем обективна и независима медия, в която 99% от заглавията има името на тиквения ни вожд с отрицателен елемент

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Е то в Канада откъде другаде се информират достатъчно, че да ни обясняват на нас в България какво било тук 

- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
И какво, ще съборят тия блокове ли? Ами що ги санират тогава?
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Elesar74 написа:И какво, ще съборят тия блокове ли? Ами що ги санират тогава?
Това е скандално, просто няма как да стане, нали се сещате, че ако го приемат на другия ден люлин и младост ще са пред парламента и ще ги изнесат по грубо от колкото бсп през зимата на 1996/1997

- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
То априори всичко в нет-а се приема за чиста монета, свята и крайна истина и като се почнат едни дърленици за едното нищо, че няма спиране. Еле пък ако е написано в Wiki, леле, няма начин да се съмняваш просто.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
Elesar74 написа:И какво, ще съборят тия блокове ли? Ами що ги санират тогава?
Това ми е въпросът и на мен, Колега. Един познат във фейса беше изпляскал тази статия и аз я пейстнах тук. Интересно ми е какво мислят колегите с познания по въпроса. Саниране може да се направи, само дето то няма да е безплатно.
За информация на другите, нито съм чел други статии от този сайт, нито съм се интересувал кой му е собственик, нито кой му плаща хостинга и т.н.
Апропо, интересно ми е защо някои колеги влизат тук единствено и само за да се изказват по отношение личността на други колеги?
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Санирани и боядисани по някаква схема, а не кой с каквото е докопал, с облагородена площ пред тях, тези блокове ще са си ОК. И не знам защо си мислите, че като е тухлен един блок и е врЪхта на сладоледа. Живял съм много години в тухлен и чувах телевизора на комшиите, знаех кога се къпят и кога се
. Поне на панелните са им прави стените. В нашия град има един тухлен блок, който видимо е крив. Започнат през социализма и достроен през капитализма. Като деца си играехме по тавана на два слепени блока. Долу общите стени бяха плътно долепени, а горе на деветия етаж, стените стояха на повече от метър една от друга. Та на моменти в соца, тружениците са строили буквално с гъзЪ си
, даже по-лошо от сегашните.

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
steeN написа:Иначе панели един познат ми е казвал, че има в Швеция... взели са ги от... СССР.
Това бях тръгнал да пиша като ти видях мнението. Гледам един много добър шведско-датски сериал и за два сезона добих доста наблюдения над архитектурата - пейзажът в Малмьо си е соц отвсякъде. Ама брутален соц. С изключения на 3-4 модерни небостъргача в центъра. Като се замисля, всички градове, сринати във ВСВ са градени семпло, евтино и бързо, та и те са соц, независимо от коя страна на желязната завеса. Въпросът е какъв дух са им придали обитателите.
Не знам това дали е поствано назад (не следя темата), но го подкрепям с две ръце. Айде стига с тая носталгия. Тя съществува само заради ш*бания грабителски политико-мутренски преход.
http://socbg.com/2014/09/35-%D0%BF%D0%B ... D0%BE.html
Never mistake motion for action...
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
BMW_POWER написа:Апропо, интересно ми е защо някои колеги влизат тук единствено и само за да се изказват по отношение личността на други колеги?
Защото след 300 страници ала-бала няма какво повече да се напише...
Освен пропаганда от мрънкалници като теб, Данчо лудия и водача на кубинската революция

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46, G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: M54B22
B48B20
Всяка пропаганда, различна от "правилната" пропаганда, е лоша пропаганда. 

The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.