Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
Модератор: Общи модератори
Re: Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
https://www.facebook.com/VentiDragon/vi ... 885093219/
Пуснал е аварийки, ще го видят отдалеч
Само немога да разбера всички подобни индивиди защо винаги си избират бързата лента

Пуснал е аварийки, ще го видят отдалеч

Само немога да разбера всички подобни индивиди защо винаги си избират бързата лента

Последна промяна TheDriver на 07 Дек 2017, 14:13, променена общо 1 път
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
На мен би ми било по-интересно, какво си мисли тоя човек в тоя момент? Като гледам и спътник има. И двамата ли са на едно мнение, че това, което се случва е ОК и няма проблеми? 
А защо в бързата лента ли? Може би, защото знаят, че има много идиоти, които изпреварват през аварийната, и да не стане белА

А защо в бързата лента ли? Може би, защото знаят, че има много идиоти, които изпреварват през аварийната, и да не стане белА

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- shlosera
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 M50B20
- Мечтае да кара: e36 M3
Каква психика трябва да има човек да го направи това нещо? Докато го гледах ми ставаше лошо, ако съм в колата незнам. Отначало реших, че е за бензиностанцията, ама пак защо си в скоростна лента срещу трафика?
Изпратено от моят E2105 с помощта на Tapatalk
Изпратено от моят E2105 с помощта на Tapatalk
- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
Мале майко, това е по "Хемус" около Ботевград. Точно в тоя участък се кара много яко. Задминавали са ме със 180, че и отгоре! Има и няколко паметника.
НЯМАМ ДУМИ!!

НЯМАМ ДУМИ!!

За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
там и с 200+ се кара, но и със 140 резултата е ясен и не е в ничия полза...
ГОСПОД ДА НИ Е НА ПОМОЩ!

ГОСПОД ДА НИ Е НА ПОМОЩ!
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Според мен се касае за някакъв облог или нещо такова, та за това карат в насрещното.
Но такива, трябва да се спират не място и да се чупят от бой!
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Е.Димитров написа:Според мен се касае за някакъв облог или нещо такова, та за това карат в насрещното.
Неее, жена му ражда, нали това оправдаваше всяко нарушение на пътя...
- k.milanov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 325d
- Мечтае да кара: отново E36 318is
Преди малко на бул. „инж. Иван Иванов“ ( a.k.a Метални конструкции под Пирогов ) точно преди бул. Александър Стамболийски този с бялата шкода така умно беше спрял, че автобусите минаващи от там нямаше как да минат

Образува се супер опашка.

След 5-10 минути гледане, че светофара не е прецакан, защото светлината се сменя зелено-червено-зелено-червено , но не мърдаме, отидох да видя какво става и видях, че този е спрял и една педя не стига, за да мине автобуса.
Шофьора разбира се беше подал веднага сигнал, да дойдат да го вдигнат, но както знаете у нас това ще стане след 1 час най-малко. Тръгнах назад по колите и се посъбрахме 6-7 човека. С груба сила
го преместихме, колкото да мине автобуса.

#шкодаджигит

Образува се супер опашка.

След 5-10 минути гледане, че светофара не е прецакан, защото светлината се сменя зелено-червено-зелено-червено , но не мърдаме, отидох да видя какво става и видях, че този е спрял и една педя не стига, за да мине автобуса.
Шофьора разбира се беше подал веднага сигнал, да дойдат да го вдигнат, но както знаете у нас това ще стане след 1 час най-малко. Тръгнах назад по колите и се посъбрахме 6-7 човека. С груба сила

#шкодаджигит
- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
жалко че не е имало как "леко на таван" да го преместите
Абе не знам, но днес паяците са много активни и вдигат наред след знак В28. На три различни места ги видях да вдигат нарушителите .Едното беше до Токуда, където от няколко седмици си спират в активната лента - за там крайно време си беше да почнат да ги вдигат .
- Knoxville_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: вана
- Мечтае да кара: DACIA
За блокирана кола на градския транспорт паяците рагират по-бързо (разбирай 30-40 минути, не 1 час)
Вчера сутринта в 8:30 пътувам от Плиска към Орлов мост и на спирка Жендов точно при стеснението закъсва кола, за секунди отзад се натрупва опашка и вместо да бутнат колата 10 метра, за да може да се минава, всички върнаха назад и се спасиха по малките улици. 2 автобуса обаче решиха от локалното да излезнат на Цариградско, където всъщност е вход от булеварда към локалното.

Вчера сутринта в 8:30 пътувам от Плиска към Орлов мост и на спирка Жендов точно при стеснението закъсва кола, за секунди отзад се натрупва опашка и вместо да бутнат колата 10 метра, за да може да се минава, всички върнаха назад и се спасиха по малките улици. 2 автобуса обаче решиха от локалното да излезнат на Цариградско, където всъщност е вход от булеварда към локалното.

Помня един път бях подминал изхода от магистралата и карах 100км за да обърна от подходящо място,ама тва вече е прекалено,снимащия не докладва ли на 112 - глобата му е 1000 кинта ,колкото колата му 

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
DaGa написа:Още ли се движи тоя бе ?!? Миналата седмица го снимах на пазара Иван Вазов. Чак се появи хилейки се и вика искаш ли да ме снимаш до колата ....
Да добавя към колекцията

Вече съм му фен на тоя и обмислям и аз да се сдобия с такава скрап да си джиткам, явно не е проблем

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Как досега не са го разнесли по медиите не разбирам 

- Knoxville_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: вана
- Мечтае да кара: DACIA
Сутринта е бил в нова телевизия.