Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Re: Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.

Мнение от K_Ilkov » 07 Дек 2017, 18:08

Даваха снимките ... героя не го видях аз поне, ако нещо по-късно е имало съм изпуснал :mhihi:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: M57, N52, S65

Мнение от tintirimintiri » 07 Дек 2017, 21:49

F3671AD2-3C5A-4DC1-AADA-CA0AFC5D89AA.jpeg

Ей така си возим децата, даже докато изкарам телефона беше права на седалката.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последна промяна tintirimintiri на 07 Дек 2017, 22:06, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 07 Дек 2017, 21:54

randity написа:А защо в бързата лента ли? Може би, защото знаят, че има много идиоти, които изпреварват през аварийната, и да не стане белА :dunno:

Днес сутринта пътувах по Хемус, бях с W12та. Карам си със 160+ (бързах за едно дело във Видин), не натискам хората, няма къси-дълги (освен когато настигам камиони да не реши някой да изпреварва) и подминавам някакво е46 комби, черно. Келеша реши, че надписите W12 са фейк и реши да се прави на мъж и да напъва да изпреварва (докато аз изпреварвам и ускорявам лекичко). В един момент явно реши, че 180 са му малко и реши да минава вдясно, да ама 6.0 и 12 цилиндъра общо взето от всяко положение изтеглят по идентичен начин и успя най-много до калника на колата да стигне :mhihi: , при което реши да подмине камиона в дясната лента през аварийната :kuku: Надявах се да има куки на отбивката при Яна ама нямаше, иначе аз чинно си го държах в аварийната дотогава :mhihi: . Единия от колата искаше да го спирам и да му прави суплеси, а друг който е полицай вика спирай го аз вече звъня на колегите :mhihi: Ей такива келеши развалят имиджа на марката :banghead: Другия най-фрапантен случай днес беше на кръговото на обеля под метрото - монтанско е36 се движи посока Околовръстното, стигна кръговото и вместо да обърне като завърти кръга, директно тръгна в насрещното :kuku: (сутринта карах малко джигитски докато се измъкна от София ама тоя ме сложи в малкия си джоб :mhihi: ). Единственото успокоение е, че тия с Аудитата срещу тях да тичаме не можем да ги стигнем - тунелите ги ползват като ускорители (явно са такива ама на елементарни частици) и всеки е оперативен :driving: :banghead:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от DaGa » 08 Дек 2017, 9:50

K_Ilkov написа:
DaGa написа:Още ли се движи тоя бе ?!? Миналата седмица го снимах на пазара Иван Вазов. Чак се появи хилейки се и вика искаш ли да ме снимаш до колата ....

Изображение

Изображение

Да добавя към колекцията :mhihi:

golf.png

Вече съм му фен на тоя и обмислям и аз да се сдобия с такава скрап да си джиткам, явно не е проблем :mhihi:
Ей го хубавеца

Изображение

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 08 Дек 2017, 9:55

Бях писал в темата, ама са ми изтрили мнението. :mhihi:

Около 296-ти км на магистралата посока Бургас, оградата е прекъсната и имаше излязло говедо в градинката. Имайте едно на ум като минавате от там.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 08 Дек 2017, 10:33

Kroki написа:Бях писал в темата, ама са ми изтрили мнението. :mhihi:

До къде я докарахме, зелен на зеления око да вади :mhihi:

Гледам някаква мода из София, и градският транспорт почна да бомби от неправилната лента на кръстовищата.
Изображение

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 08 Дек 2017, 11:01

DaGa написа:]Ей го хубавеца

Изображение
браво на момчето :mhihi:
Видимо доволен е :mhihi:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: вана
Мечтае да кара: DACIA

Мнение от Knoxville_ » 08 Дек 2017, 11:07

То момчето ходи с едно и също яке, вие искате да си оправи колата :ok:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pampo » 08 Дек 2017, 11:13

Колко зимни якета трябва да има човек, че ми стана интересно?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 08 Дек 2017, 11:16

pampo написа:Колко зимни якета трябва да има човек, че ми стана интересно?
В БМВ форума ако не си милионерче и нямаш от всичко по много и то от най-скъпото не важиш...

Изпратено от моят SM-G920F с помощта на Tapatalk
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: вана
Мечтае да кара: DACIA

Мнение от Knoxville_ » 08 Дек 2017, 11:17

pampo написа:Колко зимни якета трябва да има човек, че ми стана интересно?

Много си докачлив. Не вземай всичко написано в интернет за сериозно.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 08 Дек 2017, 11:44

Don_Diego написа:
randity написа:А защо в бързата лента ли? Може би, защото знаят, че има много идиоти, които изпреварват през аварийната, и да не стане белА :dunno:

Днес сутринта пътувах по Хемус, бях с W12та. Карам си със 160+ (бързах за едно дело във Видин), не натискам хората, няма къси-дълги (освен когато настигам камиони да не реши някой да изпреварва) и подминавам някакво е46 комби, черно. Келеша реши, че надписите W12 са фейк и реши да се прави на мъж и да напъва да изпреварва (докато аз изпреварвам и ускорявам лекичко). В един момент явно реши, че 180 са му малко и реши да минава вдясно, да ама 6.0 и 12 цилиндъра общо взето от всяко положение изтеглят по идентичен начин и успя най-много до калника на колата да стигне :mhihi: , при което реши да подмине камиона в дясната лента през аварийната :kuku: Надявах се да има куки на отбивката при Яна ама нямаше, иначе аз чинно си го държах в аварийната дотогава :mhihi: . Единия от колата искаше да го спирам и да му прави суплеси, а друг който е полицай вика спирай го аз вече звъня на колегите :mhihi: Ей такива келеши развалят имиджа на марката :banghead: Другия най-фрапантен случай днес беше на кръговото на обеля под метрото - монтанско е36 се движи посока Околовръстното, стигна кръговото и вместо да обърне като завърти кръга, директно тръгна в насрещното :kuku: (сутринта карах малко джигитски докато се измъкна от София ама тоя ме сложи в малкия си джоб :mhihi: ). Единственото успокоение е, че тия с Аудитата срещу тях да тичаме не можем да ги стигнем - тунелите ги ползват като ускорители (явно са такива ама на елементарни частици) и всеки е оперативен :driving: :banghead:

За вчера и аз имам няколко случики, ама не забравяй че днес е 8-ми декември и един куп келеши тряваше да стигнат до купона много бързо, а и на мъже пред мацките да се направят. :D
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 08 Дек 2017, 11:48

На мен снощи един е такъв възбуден ми се лепеше на задницата, ама хем близо, хем си изнесъл половината кола да я виждам в лявото огледалао :mhihi: Погледнах в огледалото, качил едно пиче в невероятното Пежо 206 гъзарее и ме напъва.. Мада фака, аз имам две ауспухи отзад, ти имаш един продупчен с пиронче :mhihi: Защо по дяволите, се излагат така пред девойките? Или това трябваше да го разбера като кола на НСО и да се оттегля да аварийни и да го пропусна :dunno:
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 08 Дек 2017, 12:36

Ще се познае ли някой бързак :mhihi:
20171208_094900.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 08 Дек 2017, 12:43

По темата за непочистените коли:

Изображение
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата