Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
Модератор: Общи модератори
- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на късмет и надежди...
- Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
- Детайли за колата: seats and a steering wheel....
Re: Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.

Така де, но от ляво вътре се виждаше тръбата на ауспуха, а от дясно само хромиран контур.
Като вземем, че на новото поколение Гоуф двигателния отсек ще бъде само грундиран, т.е без боя, всичко е възможно в автомобилите на ВАГ групата.
Пък новите единици 114i три цилиндъра 109 коня

"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
BaDxBoY написа:alozavar написа:c04 написа:randity написа:На мен снощи един е такъв възбуден ми се лепеше на задницата, ама хем близо, хем си изнесъл половината кола да я виждам в лявото огледалаоПогледнах в огледалото, качил едно пиче в невероятното Пежо 206 гъзарее и ме напъва.. Мада фака, аз имам две ауспухи отзад, ти имаш един продупчен с пиронче
Защо по дяволите, се излагат така пред девойките? Или това трябваше да го разбера като кола на НСО и да се оттегля да аварийни и да го пропусна
Евала![]()
![]()
Трябвало е като види "двете ауспухи" да спазва поне 50м дистанция![]()
Интересно ми е колегата какво кара, някоя бегачка ще да е
Колега мисля че е един тинейджър дето кара един Форд, компетентен във всички БМВ страници
Бъркаш ме с някой.

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Не те бърка
Днеска направо съм втрещен. Тръгвам да прибирам колата в гаража, ама някакъв ПЕД*Л запушил входа за към гаражите
Не напълно, ама достатъчно, че да не можеш да минеш. Някой му беше вдигнал чистачките и толкоз. А там има поне 20 гаража. Пред блока пак нямаше места, та си я закарах на един паркинг наблизо. Гледам през терасата - разкарал се тъпия опел. Отивам да взема колата и ново двайсе. Има един стеснен участък, на който много обичат да паркират. Не могат да се разминат две коли, ама междублокова уличка, няма много движение, чакаме се. Като спират малки колички от рода на VW Lupo, Seat Ibiza, Opel Astra, Nissan Micra... минава се нормално. Като спре някой с по-голяма кола... спираш, лекичко, прибираш огледала, задереш гума в бордюра отдясно... Обаче един кретен с едно голямо квадратно Волво обаче така беше спрял накриво, че тоя път не успях да мина
Наложи се да обикалям, пък не е чак толкова малко обикалянето. И накрая кво, чак от 3-ия опит успях да си стигна до гаража от олигофрени
Скоро на същото място пак беше спрял някой тарикат, обаче е попаднал на някой по-културен, дет му беше свалил огледалото с ритник и висеше.

Днеска направо съм втрещен. Тръгвам да прибирам колата в гаража, ама някакъв ПЕД*Л запушил входа за към гаражите

- nikola59
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90 LCI 320D xDrive
- Детайли за колата: N47/184 Hp
И с какъв акъл спряха точно пък там...... народа яко "трещи" вече: https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgari ... sto-763019
- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46, G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: M54B22
B48B20
Естествен подбор ...
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Don_Diego написа:Силно се надявам патрулките с новите камери за скорост с възможност за снимки на тъмно да стоят повечко на тангентата и южната дъга на околовръстното
Ще се окажеш доста прав за тангентата, бях поспрял да минавам оттам, но днес един ме изуми. С риск да покажа за пореден път селяндурско поведение, както си кротах спокойно на 120 на темпомат бях подминат все едно съм спрял - разбира се от невероятно спортен ВАН на ляв мигач. Любопитството ми надделя да видя с колко караше, хмм, стабилУЕн беше

- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Та с колко караше 

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
Около 200...c04 написа:Та с колко караше
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Аз въпросната сутрин когато бързах и карах джигитски из София и прелитах ниско извън нея
, на тангентата стигнах един чичка дето с комби пълно догоре с всякакви неща, включително хора до 180 се пънеше в лява лента и не ме пускаше да го изпреваря
(избягвам да минавам отдясно когато се движа с висока скорост иначе щях да мина пред него и да закова на 120
)

- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
dextuar написа:Около 200...c04 написа:Та с колко караше
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Стори ли ми се или това е Форд Галакси, дори да е 2.8 пак ми е чудно как е вдигнало 200

- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
Дори с най-кекавия мотор 2.0 бензин вдига 180. Ако е с 2.3 бензин Фордов или Шаран с 1.8Т 200 не са проблем, а за шестака няма какво да говорим.c04 написа: Форд Галакси, дори да е 2.8 пак ми е чудно как е вдигнало 200

За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
доста топки се искат да вдигнеш 200 с миниван
... и липса на акъл!

... и липса на акъл!
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Don_Diego написа:Аз въпросната сутрин когато бързах и карах джигитски из София и прелитах ниско извън нея, на тангентата стигнах един чичка дето с комби пълно догоре с всякакви неща, включително хора до 180 се пънеше в лява лента и не ме пускаше да го изпреваря
(избягвам да минавам отдясно когато се движа с висока скорост иначе щях да мина пред него и да закова на 120
)
И ти ще дойдеш някакъв специалист като гледам.Ти можеш да не пускаш хората по хемус,а тебе трябва да те пускат,защото си...?!?Ако оня с е46-цата те беше изпреварил и ти беше набил спирачки щеше да оревеш положението как е селянин,но ти не си

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
(bubsa) написа:Don_Diego написа:Аз въпросната сутрин когато бързах и карах джигитски из София и прелитах ниско извън нея, на тангентата стигнах един чичка дето с комби пълно догоре с всякакви неща, включително хора до 180 се пънеше в лява лента и не ме пускаше да го изпреваря
)
И ти ще дойдеш някакъв специалист като гледам.Ти можеш да не пускаш хората по хемус,а тебе трябва да те пускат,защото си...?!?Ако оня с е46-цата те беше изпреварил и ти беше набил спирачки щеше да оревеш положението как е селянин,но ти не си