Купуване на кола от Франция.
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- enerdjy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F10 535d
- Мечтае да кара: F90 M5
Купуване на кола от Франция.
Здравейте.
Харесах си една кола, която се намира в Франция (О-в Корсика)
Предложиха ми транспорт на колата до България чрез фирма http://infotransgrimaldi.fr.gd
Обясниха ми, че са частна фирма,която се занимава с транспорт и собственика им е оставил колата да я продават и евентуален транспорт.
Според вас възможно ли е да е измама понеже сайта не им направен много добре.Превода го искат по мъни грам тъй като става по бързо.Имат и банкова сметка в няква банка или нещо такова ViaBuy.
От транспортната фирма твърдят че има 1500 евро митническа такса, имате ли идея каква е тази такса?
Благодаря предварително.
Харесах си една кола, която се намира в Франция (О-в Корсика)
Предложиха ми транспорт на колата до България чрез фирма http://infotransgrimaldi.fr.gd
Обясниха ми, че са частна фирма,която се занимава с транспорт и собственика им е оставил колата да я продават и евентуален транспорт.
Според вас възможно ли е да е измама понеже сайта не им направен много добре.Превода го искат по мъни грам тъй като става по бързо.Имат и банкова сметка в няква банка или нещо такова ViaBuy.
От транспортната фирма твърдят че има 1500 евро митническа такса, имате ли идея каква е тази такса?
Благодаря предварително.
"If one day speed kills me don't cry because i was smiling" - Paul Walker
Re: Купуване на кола от Франция.
Сайт направен като за 5 лв ,няма защитен протокол като другите сайтове изобщо много съмнително според мен виж си фирма познат от тука да ти внесе колата
Подвели са те. Няма никакви митнически такси или каквито и да било други. Колите във Франция струват колкото тук, но в Евро
. Транспорта е 400 Евро. Това е 100% губеща за теб схема .

- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
- Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
- Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH
Франция е в евро съюза и няма никакви митнически такси.
- enerdjy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F10 535d
- Мечтае да кара: F90 M5
Благодаря ви.И аз знам това за митническите такси, затова се учудих какви са тия простотии.Явно са доста развити тия схеми понеже има един френски сайт от типа на мобиле.бг и се намират доста атрактивни коли за доста под пазарната цена.После следват обещания, уговорки докато не платиш...след това е ясно
Лека вечер!

Лека вечер!
"If one day speed kills me don't cry because i was smiling" - Paul Walker
- toncho83
- младши ентусиаст
-
- Кара: и БМВ кара
- Мечтае да кара: по А-8
Измама е колега!
6 мнения
• Страница 1 от 1