Откраднаха ми емблемата на мен и съседа.
Модератор: Общи модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- onicks
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39 520i
Откраднаха ми емблемата на мен и съседа.
Страшни тъпаци при положение че моята беше така или иначе за смяна,но в тъмнато не са я видяли добре,че не са ми одраскали капака.Гледам и съседа не са го пропуснали.Става въпрос за София Кмяжево.7 години не съм имал проблеми от този род и в този квартал,ще им счипя ръчичките.
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Re: Откраднаха ми емблемата на мен и съседа.
onicks написа:Страшни тъпаци при положение че моята беше така или иначе за смяна,но в тъмнато не са я видяли добре,че не са ми одраскали капака.Гледам и съседа не са го пропуснали.Става въпрос за София Кмяжево.7 години не съм имал проблеми от този род и в този квартал,ще им счипя ръчичките.
Извинявам се предватително,ама цяла тема за нещо толкова как да кажа ...леко е тъпо (без да се обиждаш) ,хората им крадат колите ,една емблема ще я преживееш
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
Gqbriel написа:onicks написа:Страшни тъпаци при положение че моята беше така или иначе за смяна,но в тъмнато не са я видяли добре,че не са ми одраскали капака.Гледам и съседа не са го пропуснали.Става въпрос за София Кмяжево.7 години не съм имал проблеми от този род и в този квартал,ще им счипя ръчичките.
Извинявам се предватително,ама цяла тема за нещо толкова как да кажа ...леко е тъпо (без да се обиждаш) ,хората им крадат колите ,една емблема ще я преживееш
+1000
Последно време форума стана "искрено и лично" + бгмама на квадрат...
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Модераторите да не са седнали твърде рано по масите?
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- fancooler
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 320Ci '01
Kaкво лошо има в това, че колегата предупреждава за някакви гаменчета, плъзнали в Княжево? Все пак темата заостря вниманието на колегите от този квартал и гостуващите в него. Да не говорим, че няма нищо успокояващо, във факта, че не са откраднали колата, а само са я окепазили!
То затова България е на тоя хал, щото апатията и примирението на едните формира чувството на безнаказаност у другите...
То затова България е на тоя хал, щото апатията и примирението на едните формира чувството на безнаказаност у другите...
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Е то трябва с 9мм, да се стои в колата 

- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 tds, W140 400SE
- Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
И тоя де ми сра у гащите ако го пипнем че го накарам да ги изеде от раз
Мен като ми окрадоха емблеми, капачките на тегличите и тия 2-те на резервоара в рамките на 1 вечер и като ми разбиха същата кола струваща 800 лв за една вафла какво мога да направя? Да карам безсънни нощи и да си тровя нервите с глупости ли? затова пред блока ми седи кола за 800 лв, а другата ми е в гараж
Не че и него не могат да разбият ама в крайна сметка кола се купува, нерви и здраве не 

Мен като ми окрадоха емблеми, капачките на тегличите и тия 2-те на резервоара в рамките на 1 вечер и като ми разбиха същата кола струваща 800 лв за една вафла какво мога да направя? Да карам безсънни нощи и да си тровя нервите с глупости ли? затова пред блока ми седи кола за 800 лв, а другата ми е в гараж

ATR-42/72
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Тази май ще бъде СПАМ 2017-2018 номер втора тема 

- Knoxville_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: вана
- Мечтае да кара: DACIA
На мен лятото някой ми разви една гайка на джантата. 

- cmdkick
- младши ентусиаст
-
- Кара: e70 3.0d
- Детайли за колата: remapped
ex: E46 320d 2005
ex: E36 316i 1998
И на мен са ми крали и винтили и емблеми, даже и рамена на чистачки са ми чупили.
Tires are evil - destroy them all ...
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
adovet написа:Тази май ще бъде СПАМ 2017-2018 номер втора тема
Конкуренцията винаги е полезна

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- onicks
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39 520i
Тази сутрин слизам поглеждам отзад и тя липсва,а беше хубава разходих се из квартала и всички нощували автомобили са осакатени.Вече имам инфо кой е щавил преди време,дано го гепя на място.А вие си се ебавайте колкото искате аз ви предипреждавам ако идвате насам да имате едно наум,не съм за 2 емблеми на стойност 20лв,ама дразни,защото от 2010 живея в тоя квартал,имал съм 4 bmw та в тоя период и нищо ме ми е крадено.
13 мнения
• Страница 1 от 1