Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
Модератор: Общи модератори
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Re: Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
https://fakti.bg/bulgaria/277897-zrelis ... =firstpage
Пак БМВ пак в Пловдив
тия майните къртят направо
Пак БМВ пак в Пловдив

тия майните къртят направо

- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 tds, W140 400SE
- Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
momchilg написа:Фидел Кастро написа:В друг автофорум младеж познат с двама от загиналите в Харманли изразява възмущение защо гаражът се намирал там и, че това било недопустимо!![]()
Интересно ми е ако той и/или негови познати бяха в гаража по време на удара и ремонтираха кола или си пиеха сладко ракийцата дали щеше да бъде на същото мнение??
100% гаража е виновен. При ограничение 50 км/ч...
http://haskovo.info/73159/%D1%87%D0%B5% ... %B6%D0%B8/
В резултат на извършена експертиза се установи, че гаража се е движил с несъобразена с пътните условия скорост

ATR-42/72
- Bexim
- старши ентусиаст
-
- Кара: G20, F82
Не е баш тук темата, ама понеже доста се чете, та да попитам...
Сега покрай Евро-председателството кога може да очакваме в София затваряне на булеварди без предупреждение, че предполагам, че ще става адска лютеница и накрая тези, които трябва да работят, за да могат други да крадат, няма да можем да си стигаме до работните си места
Сега покрай Евро-председателството кога може да очакваме в София затваряне на булеварди без предупреждение, че предполагам, че ще става адска лютеница и накрая тези, които трябва да работят, за да могат други да крадат, няма да можем да си стигаме до работните си места

FREE SPIRIT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
- Knoxville_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: вана
- Мечтае да кара: DACIA
Питаш кога да очакваме непредвиденото затваряне на булевардите
Хубавото по думите на кмета по транспорт е, че затварянията ще се случват за по няколко минути (колкото и да означава това като време). И ще се случва само, когато има важни гости. Церемонията по приемането на председателството е на 10-ти или 11-ти януари, така че оттам нататък до 30 юни очакваме. Има интервю в сайта на бнт от тази сутрин, може да си го пуснеш да го изгледаш (16 минути е, но това, което те интересува е в първите 4-5).
То всъщност няма да се затварят и толкова много булеварди, но за сметка на това ще са натоварени (Брюксел, Цариградско и Евлоги Георгиев).
Така и така пиша в тази тема. На 29-ти по обяд - голям дъжд, голямо задръстване по Рожен към кръговото за към центъра. Някакъв льольо с фв поло ми се натиска да ме избомби от лявата лента и да продължи направо пред мен. Аз се залепих за бронята на предния и не го пуснах да мине. После почти 3 минути ми свири с клаксона
На 31ви пък към 22 часа (може да си представите какъв е трафикът), се намериха ентусиасти, на които да не им се чака зад опашка от по 2-3 коли на светофар. Разбира се, бяха с баварци

Хубавото по думите на кмета по транспорт е, че затварянията ще се случват за по няколко минути (колкото и да означава това като време). И ще се случва само, когато има важни гости. Церемонията по приемането на председателството е на 10-ти или 11-ти януари, така че оттам нататък до 30 юни очакваме. Има интервю в сайта на бнт от тази сутрин, може да си го пуснеш да го изгледаш (16 минути е, но това, което те интересува е в първите 4-5).
То всъщност няма да се затварят и толкова много булеварди, но за сметка на това ще са натоварени (Брюксел, Цариградско и Евлоги Георгиев).
Така и така пиша в тази тема. На 29-ти по обяд - голям дъжд, голямо задръстване по Рожен към кръговото за към центъра. Някакъв льольо с фв поло ми се натиска да ме избомби от лявата лента и да продължи направо пред мен. Аз се залепих за бронята на предния и не го пуснах да мине. После почти 3 минути ми свири с клаксона

На 31ви пък към 22 часа (може да си представите какъв е трафикът), се намериха ентусиасти, на които да не им се чака зад опашка от по 2-3 коли на светофар. Разбира се, бяха с баварци

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Затваряния ще има само когато идват високопоставени гости за големите срещи (всички такива ще бъдат в Историческия музей или резиденции из страната) и ще бъдат само за да се изчисти трасето на кортежа. Обикновено се затваря 4-5 минути преди да мине кортежа (за да се изчистят колите пред кортежа) и се пуска 2-3 след него
. През останалото време обаче ще трябва да се следи за коли със СРД и да им се осигурява път, доколкото съм запознат винаги ще са с ескорт от кат, та ще се вдига дандания 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Едно затваряне на натоварен булевард било и за 10 минути еб@ва майката на движението за часове после.
- Knoxville_
- кандидат ентусиаст
-
Don_Diego написа:Затваряния ще има само когато идват високопоставени гости за големите срещи (всички такива ще бъдат в Историческия музей или резиденции из страната) и ще бъдат само за да се изчисти трасето на кортежа. Обикновено се затваря 4-5 минути преди да мине кортежа (за да се изчистят колите пред кортежа) и се пуска 2-3 след него. През останалото време обаче ще трябва да се следи за коли със СРД и да им се осигурява път, доколкото съм запознат винаги ще са с ескорт от кат, та ще се вдига дандания
Това съм го пропуснал. Не съм чул да ходят до Бояна. Само за НДК разбрах.
- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
В НДК ще си бъркат по дупките...пардон, ще "работят", а на бояна вече наистина ще си бъркат по дупките
То иначе 6 месеца как ще минат 

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Важните срещи ще са в НИМ и резиденция Бояна/Евсиноград защото по-лесно ще обезпечат сигурността. И в момента се практикува това със затварянето на булеварди и след това сравнително бързо се оправя трафика, по-голям проблем ще бъде като падне снега и всеки се качи на колата
- Bexim
- старши ентусиаст
-
- Кара: G20, F82
Хаха, верно, че въпросът ми беше доста `интелигентен` за непредвиденото затваряне
,
Дано е така, както казвате и да можем да се придвижваме....

Дано е така, както казвате и да можем да се придвижваме....

FREE SPIRIT
- Knoxville_
- кандидат ентусиаст
-
Така и така задаваме въпроси - някой минавал ли е скоро по стар Лозенски път? В какво състояние е? Google Street View е от 2012 и липсва асфалт 

- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
Добре започнахме председателството рано тази сутрин.
Още от сутринта съобщават за разлятото огромно количество бетон по бул. "Рожен" и последвалото мазало.
Ще може ли силната Надежденска дружина да даде повече инфо от първа ръка, а не да четем простотиите на журналята!

Още от сутринта съобщават за разлятото огромно количество бетон по бул. "Рожен" и последвалото мазало.
Ще може ли силната Надежденска дружина да даде повече инфо от първа ръка, а не да четем простотиите на журналята!

За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
Днес и аз се сблъсках със софийската паркинг ярост
Като цяло искам да кажа 3 неща:
1. Паркингът не е обществен, освен ако без знак, бариера или каквото е да е обозначение, собствениците на апартаменти във въпросния панелен блок не си плащат наем на местата.
2. Сутрин когато паркирам там в 8:50 предимно има над 10 свободни места, следобед като си тръгвам пак са десетина, някой път може и по-малко, но аз пълен този паркинг не съм го виждал. Явно чуждата регистрация им избоде очичките.
3. Благодаря все пак, че първо ми писаха бележка, а не ми спукаха чисто новите гуми

Като цяло искам да кажа 3 неща:
1. Паркингът не е обществен, освен ако без знак, бариера или каквото е да е обозначение, собствениците на апартаменти във въпросния панелен блок не си плащат наем на местата.
2. Сутрин когато паркирам там в 8:50 предимно има над 10 свободни места, следобед като си тръгвам пак са десетина, някой път може и по-малко, но аз пълен този паркинг не съм го виждал. Явно чуждата регистрация им избоде очичките.
3. Благодаря все пак, че първо ми писаха бележка, а не ми спукаха чисто новите гуми

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Това да не би да е един паркинг в близост до Бизнес парка дето наскоро го асфалтираха 

Ако правилно разчитам картата се намира в Света Троица, но е малко на границата с друг квартал
Въобще не е до бизнес парка. Ако работех там щях да си джиткам с градския.