Убийствата в Нови Искър
Модератор: Общи модератори
- Knoxville_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: вана
- Мечтае да кара: DACIA
Re: Убийствата в Нови Искър
От следствието казаха, че всички са с повече от 1 куршум и 100% няма самоубийство. Ще видим натам какво ще излезе.
- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
- Stoqnov_1979
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: тази
- Мечтае да кара: онази
Ще се помотат десетина дни.
Ще кажат,че жената ги е избила и избягала.
Станало и е съвестно и се е самоубила до някакъв кладенец.
И някой клошар е намерил пистолета,но го е хванало страх да го предаде в полицията!
И готово...
Български сценарий...
Според мен цялото това нещо е станало заради пари,много пари!
Ще кажат,че жената ги е избила и избягала.
Станало и е съвестно и се е самоубила до някакъв кладенец.
И някой клошар е намерил пистолета,но го е хванало страх да го предаде в полицията!
И готово...
Български сценарий...
Според мен цялото това нещо е станало заради пари,много пари!
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Абе ако е нарко мафиотска вендета не трябва ли да са стреляли с лупара ? Кви са тия 10-15 пробойни по всяка цел ? . 
Лятото имаше такъв случай на някакъв дето се самоубива в парка , пистолета пада на земята и някакъв пенсионер дето открива трупа тафи пищака и си трае . Но след известно време явно са му разплели чорапа и си признава , че дори и още един пищак незаконен в тях .

Лятото имаше такъв случай на някакъв дето се самоубива в парка , пистолета пада на земята и някакъв пенсионер дето открива трупа тафи пищака и си трае . Но след известно време явно са му разплели чорапа и си признава , че дори и още един пищак незаконен в тях .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
Ако е вярно, че във всеки труп има по 5-6 куршума, нещо не мога да си представя как стреляш с пистолет и сменяш пълнители, освен ако не си го планирал предварително и не си нагласил повечко пистолети.
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.
- Knoxville_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: вана
- Мечтае да кара: DACIA
Или има още някой с теб.
Звучи мн логично.
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.
- Stoqnov_1979
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: тази
- Мечтае да кара: онази
Е,те поне до сега трябваше да са разбрали дали е стреляно само от един пистолет или няколко
Надали някой разследващ на такова тежко убийство обявява постоянно всички открити улики
.

- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
Аз ше ви кажа кво е станало. Накратко. Тези юнаци са откраднали пари. От стока. Стоката е била на албанци, юнаците са я превозвали. Правили са няколко по-малки курса и после по-голям. Албанците си искат парите, дават срок края на годината - 31 декември. Юнаците си питат дедовия. Албанците пристигат на гости, бащата звъни на сина за подкрепление - морално. Гледат да има колкото се може повече хора вкъщи щото нали като има навалица никой нема да посмее да им направи нищо. Всички са вътре. Гостите обаче не са от готините, искат си парите и стават нахални. Може да са светнали некой от юнаците за повече убедителност, даже предполагам, че ще е баш Юнака. Оттам жената в компанията на някой любезен гост газ с двеста до местото, където са заровили кинтите или близко до кладенеца или баш у кладенеца. Кинтите са взети. Обаче понеже тия албанци са си боклуци и не обичат много много да се ебават с тях си свършват работата професионално. Извод 1: не крадете пари от айдуци или влиза в действие старата българска поговорка "Лаком гъз кръв се*е" и Извод 2: Боко и сие тъпанари ше фанат дедовия! Те тава е....
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
E34 написа:Аз ше ви кажа кво е станало. Накратко. Тези юнаци са откраднали пари. От стока. Стоката е била на албанци, юнаците са я превозвали. Правили са няколко по-малки курса и после по-голям. Албанците си искат парите, дават срок края на годината - 31 декември. Юнаците си питат дедовия. Албанците пристигат на гости, бащата звъни на сина за подкрепление - морално. Гледат да има колкото се може повече хора вкъщи щото нали като има навалица никой нема да посмее да им направи нищо. Всички са вътре. Гостите обаче не са от готините, искат си парите и стават нахални. Може да са светнали некой от юнаците за повече убедителност, даже предполагам, че ще е баш Юнака. Оттам жената в компанията на някой любезен гост газ с двеста до местото, където са заровили кинтите или близко до кладенеца или баш у кладенеца. Кинтите са взети. Обаче понеже тия албанци са си боклуци и не обичат много много да се ебават с тях си свършват работата професионално. Извод 1: не крадете пари от айдуци или влиза в действие старата българска поговорка "Лаком гъз кръв се*е" и Извод 2: Боко и сие тъпанари ше фанат дедовия! Те тава е....
Наистина звучи доста правдоподобно. До преди да кажат по новините за контролните изстрели в главата на всеки от убитите, залагах на някой бивш на жената, който е леко психопат. Още нещо странно, което прочетох някъде. По масата не е имало никаква храна, а е било Нова година.
- Silverlight
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d & 322ci
- Мечтае да кара: e30 с V8
100% жената се е забъркала в нещо нелегално с тая фирма за внос и износ. Не вярвам мъж да убива човек, заради такава грозна жена. 

- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
E34 написа:Аз ше ви кажа кво е станало. Накратко. Тези юнаци са откраднали пари. От стока. Стоката е била на албанци, юнаците са я превозвали. ...
Това звучи логично, но не мога да си обясня едно нещо. Който е откраднал парите (едва ли всички убити са замесени) е знаел точно какво, колко и най-важното - от кого краде. Би трябвало да познават "клиентите" си, затова ми изглежда много наивно след такава кражба да викнат гаджето на дъщерята за подкрепление и да седнат у дома си да празнуват НГ. Егати необяснимото безгрижие, ако знаеш, че те търсят ядосани нарко-дилъри...
Excellent! Steven is my name!
И според мен са засегнати интереси, заради които хората са били наказани и застреляни по картелски. Според мен целта не е била да изтребят всички, но просто са улучили да са толкова много хора накуп, и няма как да оставят свидетели. Защо да оставят - както в момента се вижда, без свидетел разкриването е изключително трудно. Оръжието е избрано малкокалибрено заради деформацията на куршумите при сблъсък, които правят проследяването и разследването още по-трудно. Навръх Нова Година е избрано много стратегически заради пукотевиците, пониженото внимание на хората (разбирайте празненства и алкохол), както стана ясно на никой не му е направило впечатление.
Това, което мен ме бърка в цялата ситуация, е неадекватността на полицията и другите органи. В коя държава на място на убийство, било то толкова показно, се изтипосват главен прокурор, главен следовател, и министър на вътрешните работи? С какво тяхното присъствие е помогнало за разплитането на случая? Страшни тъпанари. И то се включват с изнасяне на очевидно неверни факти. Защо е цялата тази дезинформация? За два дни се понесоха какви ли не слухове и хората започнаха да спекулират жестоко. Ясно е, че работят по разни версии, но можеше още вчера да кажат това, което е извесно до момента, а не някакъв вуйчо съсед и поемно лице да ги срами и да разкрива оперативна информация. И са се изпуснали пред него да коментират, и той ги обори и за броя изстрели. Направи ги на глупаци. И Нова Телевизия, които са открили голяма улика (тефтера) вместо полицаите. Въобще - страшен фарс от страна на полицията. Не че съм очаквал нещо различно де. Нещо не ми се връзва обаче - ако жертвите са били надупчени с по няколко куршума, защо тогава Цацата излезе и каза, че са само с по един? Защо?
И не на последно място в размишленията: винаги когато стане някаква голяма трагедия в България, която да превземе медиите за дни наред и да окупира общественото внимание, не мога да не гледам и паралелно какво се случва. Налагането на вето за антикорупционния закон от Радев, което ще го върне в парламента и ще си го преправят както те си искат (да се чете - ще е пълен ташак и корупция няма да се бори). Спорните промени за Пирин, и всичко, което се случва там. Протеста планиран за днес, който беше понабрал някаква сила по време на празниците. Медии от западна Европа, които лека полека започват да се ориентират в политическата ни действителност и назовават нещата с истинските им имена. Не може човек да не помисли, че доста "навреме" се случиха тези убийства, да разсеят народа и да му дадат зрелища. Жалко за хората, лека им пръст.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Това, което мен ме бърка в цялата ситуация, е неадекватността на полицията и другите органи. В коя държава на място на убийство, било то толкова показно, се изтипосват главен прокурор, главен следовател, и министър на вътрешните работи? С какво тяхното присъствие е помогнало за разплитането на случая? Страшни тъпанари. И то се включват с изнасяне на очевидно неверни факти. Защо е цялата тази дезинформация? За два дни се понесоха какви ли не слухове и хората започнаха да спекулират жестоко. Ясно е, че работят по разни версии, но можеше още вчера да кажат това, което е извесно до момента, а не някакъв вуйчо съсед и поемно лице да ги срами и да разкрива оперативна информация. И са се изпуснали пред него да коментират, и той ги обори и за броя изстрели. Направи ги на глупаци. И Нова Телевизия, които са открили голяма улика (тефтера) вместо полицаите. Въобще - страшен фарс от страна на полицията. Не че съм очаквал нещо различно де. Нещо не ми се връзва обаче - ако жертвите са били надупчени с по няколко куршума, защо тогава Цацата излезе и каза, че са само с по един? Защо?
И не на последно място в размишленията: винаги когато стане някаква голяма трагедия в България, която да превземе медиите за дни наред и да окупира общественото внимание, не мога да не гледам и паралелно какво се случва. Налагането на вето за антикорупционния закон от Радев, което ще го върне в парламента и ще си го преправят както те си искат (да се чете - ще е пълен ташак и корупция няма да се бори). Спорните промени за Пирин, и всичко, което се случва там. Протеста планиран за днес, който беше понабрал някаква сила по време на празниците. Медии от западна Европа, които лека полека започват да се ориентират в политическата ни действителност и назовават нещата с истинските им имена. Не може човек да не помисли, че доста "навреме" се случиха тези убийства, да разсеят народа и да му дадат зрелища. Жалко за хората, лека им пръст.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk