Убийствата в Нови Искър
Модератор: Общи модератори
- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
Re: Убийствата в Нови Искър

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- Phil
- ентусиаст
-
- Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS
speeder88 написа:http://m.24chasa.bg/novini/article/6647439
Айдеее... Случаят е почти решен!
Колко удобно

- DiMIcha84
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 525д 2001
- Мечтае да кара: F13 с М буквичка.
Аз се чудя Вие какво очаквахте? Струва ми се, че 90% процента от пишещите сте доста разочаровани от крайния резултат. Някак си всички очакваха да е някаква нарко история, да е замесена мафията и т.н, а тя истината вероятно е доста по простичка. А ако наистина той е убиеца, според мен е съвсем нормално, човек да усъзнае какво е сторил под състояние на афект, и да сложи край на живота си след това
- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
DiMIcha84 написа:Струва ми се, че 90% процента от пишещите сте доста разочаровани от крайния резултат.
Аз наистина съм разочарован. Но не защото може да се окаже чисто битова история, а защото една трагедия се превърна в тотален панаир за отрицателно време. Репортери намират тефтерче, дават го на полицията, даже имаше кадър как предават самия тефтер на полицай. Гледах интервю с адвокат по телевизията, който обясни, че около местопрестъплението имало много хвърлени фасове от охраняващите полицаи и те могат да бъдат прибрани за разпит - и е прав. Съсед на жертвите не се спря да разказва кой с колко куршума е бил надупчен. Предполагаемият убиец се оказва издирван от 2006та г., междувременно необезпокоявано е поддържал любовна връзка с жената, пък и скоро бил в чужбина и се прибрал... Имам чувството, че безпроблемно мога да отида да си направя пикник до изоставената Х5ца, докато другите си правят огледа. За капак на всичко почти веднага се намира удобен труп. Както казаха някои - case closed. Силно се надявам органите на реда действително да са си свършили работата, но просто от цялата история отвсякъде лъха на неадекватност, това са моите впечатления. И действително, версиите на колегата Е34 звучат най-правдоподобно.

- firstduo93
- кандидат ентусиаст
-
Е то не разбирам защо му е да ги убива .Дори и да е имал връзка с оная защо да убие 6 човека и кучето 

- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
На мен лично нито версията с чак чужда мафия ми се връзва, нито официалната.И все пак 2-рата ми звучи малко по-добре, ако този наистина е изперкал трудно можем да го разберем, какво му се е въртяло в главата.Може би затова, не можем да си обясним за `ко се е върнал в къщата да трепе цялата рода 

firstduo93 написа:Е то не разбирам защо му е да ги убива .Дори и да е имал връзка с оная защо да убие 6 човека и кучето
Спокойно кучето е живо, ама природозащитниците цакат на медиите, за да акцентират върху лошото отношение към животните.
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Нещо, нещо... не ми се връзва. Значи каква е официалната версия (за момента):
Публикувано във факти.бг:
Следобед жената излязла заедно с домашния си любимец немската овчарка Нерон на разходка. Росен искал да се видят, при което отишъл пеша до къщата на жената и я срещнал с кучето.
Бившият затворник, Кети и Нерон се качили в семейния джип на жената, който беше намерен в гората. С него мъжът, жената и кучето се качили в гористата местност, известна като Ранова нива, на около 4-5 км от къщата на ужасите.
Дали Росен е планирал да застреля Кети или между тях е избухнал скандал, довел до изстрелите, предстои да се изясни. Жената е застреляна в гръб, като имало контролен изстрел в главата. След това тялото е изхвърлено в района на местността Партизанките.
Вчера в същия район беше открит и мобилния телефон на жената. От мястото на екзекуцията кучето Нерон се прибрало в къщата на Кети, което ужасно разтревожило близките й.
Съпругът Неделчо звъннал на сина си Георги, който работел в Курило, да се връща да търсят Кети, защото Нерон се прибрал, а нея я няма.
До тук - всичко е логично. Но ми остава нещо неясно - защо синът Георги, преди да тръгне казва на колегите си, че може да не се върне? Нали все още не се знае нищо за убийства - има само тревога, че жената закъснява, а кучето се прибрало само... Защо тогава тоя як младеж ще се опасява за живота си? Има логика да се разтревожи за жената (Кети), но какви притеснения има за себе си? Е това някак не ми се връзва...

Публикувано във факти.бг:
Следобед жената излязла заедно с домашния си любимец немската овчарка Нерон на разходка. Росен искал да се видят, при което отишъл пеша до къщата на жената и я срещнал с кучето.
Бившият затворник, Кети и Нерон се качили в семейния джип на жената, който беше намерен в гората. С него мъжът, жената и кучето се качили в гористата местност, известна като Ранова нива, на около 4-5 км от къщата на ужасите.
Дали Росен е планирал да застреля Кети или между тях е избухнал скандал, довел до изстрелите, предстои да се изясни. Жената е застреляна в гръб, като имало контролен изстрел в главата. След това тялото е изхвърлено в района на местността Партизанките.
Вчера в същия район беше открит и мобилния телефон на жената. От мястото на екзекуцията кучето Нерон се прибрало в къщата на Кети, което ужасно разтревожило близките й.
Съпругът Неделчо звъннал на сина си Георги, който работел в Курило, да се връща да търсят Кети, защото Нерон се прибрал, а нея я няма.
До тук - всичко е логично. Но ми остава нещо неясно - защо синът Георги, преди да тръгне казва на колегите си, че може да не се върне? Нали все още не се знае нищо за убийства - има само тревога, че жената закъснява, а кучето се прибрало само... Защо тогава тоя як младеж ще се опасява за живота си? Има логика да се разтревожи за жената (Кети), но какви притеснения има за себе си? Е това някак не ми се връзва...

Excellent! Steven is my name!
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Има много варианти - може близките да са знаели за аферата на жената с горския човек , може да е имало тежки разговори с мъжа и семейни скандали заради това в резултат тя решава да сложи край на връзката с рецидивиста . Тоест Неделчо е знаел че тя отива да се изяснява с Росен . Съвсем елементарно - или си оправяй бакиите или се омитай , кой ще я търпи да тъче на два стана . Съвсем тривиален битов случай за отлъчване на бившия , но в случая просто се оказва че си имат работа с психопат което променя всичко от един момент нататък .И защо е отишъл в къщата да трепе и другите ? Също много просто , ако в скандала при колата тя го е заплашвала че Неделчо знае че е на среща с него и ще я търси просто Росен е решил да се подсигури и да го очисти и него . Но отивайки до къщата - изненада , още 4 свидетеля . И така вероятно децата и бабата стават неволни жертви освен първоначално замислените Кети и Неделчо . Абсолютно класически случай когато престъпните планове се осират от непредвидени обстоятелства . Абсолютно показателно че е действал според обстоятелствата е факта че е местил труповете , обирал част от гилзите и се опитал да чисти следите с което вероятно е оставил още повече следи за криминалистите .
Ами аз очаквах точно това - още на втора страница мнението ми бе че е дело на психопат или семейна вендета .
Аз се чудя Вие какво очаквахте? Струва ми се, че 90% процента от пишещите сте доста разочаровани от крайния резултат. Някак си всички очакваха да е някаква нарко история, да е замесена мафията и т.н, а тя истината вероятно е доста по простичка. А ако наистина той е убиеца, според мен е съвсем нормално, човек да усъзнае какво е сторил под състояние на афект, и да сложи край на живота си след това
Ами аз очаквах точно това - още на втора страница мнението ми бе че е дело на психопат или семейна вендета .
Последна промяна Jordana на 06 Яну 2018, 10:52, променена общо 1 път
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- firstduo93
- кандидат ентусиаст
-
Сигурно се крие в някоя гора сега , щом е обявен за търсене от 2009-та насам и не е хванат значи си знае работата добре .
- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
Каквото и да си говорим версиите на Е34 си остават най-правдоподобните!
Не казвам, че е така 100%. Профилът на въпросният Росен е точно на "необходимият виновен": изпечен и безпощаден килър!
Той почти напълно покрива мнението на моя роднина, че случаят от 1974 г. и този нямат нищо общо що касае начина на екзекуция освен бруталността и многочислените жертви. Боримечката е на сходно мнение видно от постовете му. Освен това до момента не беше интервюиран нито един човек познаващ въпросният Росен!!! Да не се окаже някой човек-невидимка?
Още едно въпросче без да го политизирам: Това що за цирк е толкова дЖандари, ченгета, че чак военни. МТЛБ-та докарвани със специални платформи, спецмашини и хеликоптери.
Колко бюджетни средства и защо се похарчиха за тази безмислена и безумна показност? И пак питам: ЗАЩО ЦАЦАРОВ БЕШЕ ТАМ ОЩЕ В САМОТО НАЧАЛО 

Не казвам, че е така 100%. Профилът на въпросният Росен е точно на "необходимият виновен": изпечен и безпощаден килър!
Той почти напълно покрива мнението на моя роднина, че случаят от 1974 г. и този нямат нищо общо що касае начина на екзекуция освен бруталността и многочислените жертви. Боримечката е на сходно мнение видно от постовете му. Освен това до момента не беше интервюиран нито един човек познаващ въпросният Росен!!! Да не се окаже някой човек-невидимка?

Още едно въпросче без да го политизирам: Това що за цирк е толкова дЖандари, ченгета, че чак военни. МТЛБ-та докарвани със специални платформи, спецмашини и хеликоптери.

За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
^Принципно и на мен онази нарко-версия за сега ми се вижда най-правдоподобна, но знае ли човек (твърде много филми с такава тематика сме гледали
)...
Също намирам човек, обявен за общонационално издирване от почти 10 години, за идеална изкупителна жертва за потулване на случай.
Иначе не виждам нищо нередно Цацата веднага да отиде на такова масакре, даже намирам за задължително там да е министъра на вътрешните работи, в случая е главният прокурор, но не ми изглежда много съмнително и нередно...

Също намирам човек, обявен за общонационално издирване от почти 10 години, за идеална изкупителна жертва за потулване на случай.
Иначе не виждам нищо нередно Цацата веднага да отиде на такова масакре, даже намирам за задължително там да е министъра на вътрешните работи, в случая е главният прокурор, но не ми изглежда много съмнително и нередно...
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Аха ...профила правдоподобен ?!! Да не очаквате като в роман на Агата Кристи убиеца да излезе точно този който най-малко подозирате ? Обикновено престъпниците им правят профил според извършеното деяние , да не очаквате в тоя профил на 5 убийства да се вмести президента или премиера ? Естествено че ще се търси извършител от контингента . Европредседателството започна - ако забелязвате със 5 убийства и още незаловен извършител . Какво очаквате , кварталния да го хване тоя ? естествено че ще демонстрират сила и респект за да се тушира общественото недоволство от слабите действия на полицията .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
А бе колеги тоя росен къв изпечен и безпощаден килър бил, той е лежал за изнасилване на малолетна. Не е ясно дали е убивал нещо повече от муха през живота си а вече бил изпечен килър. Поне да бяха намерили някакаъв лежал за убийство.
Освен това уж си падал по непълнолетни изведнъж почнал да клеца 45 годишна вместо да загражда дъщерята. Версията на мвр куца яко според мен.
Sent from my ZUK Z2132 using Tapatalk
Освен това уж си падал по непълнолетни изведнъж почнал да клеца 45 годишна вместо да загражда дъщерята. Версията на мвр куца яко според мен.
Sent from my ZUK Z2132 using Tapatalk