Убийствата в Нови Искър

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Re: Убийствата в Нови Искър

Мнение от c04 » 06 Яну 2018, 20:46

dextuar написа:
Jordana написа:Тоя легионера ще направи цяло състояние ако се предаде . Мемоари интервюта и т.н Да не говорим че ще бъде тартор по дефолт в който и затвор да го сложат :mhihi:

Сега си мислиш, че чете и форума и му даваш идеи ли :mhihi: ? Казаха, че си е изтрил предполагаемия профил във FB.

А, може да постне по някое време нещо :mhihi: . Например да честити празника на мвр :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от firstduo93 » 06 Яну 2018, 20:46

dextuar написа:
Jordana написа:Тоя легионера ще направи цяло състояние ако се предаде . Мемоари интервюта и т.н Да не говорим че ще бъде тартор по дефолт в който и затвор да го сложат :mhihi:

Сега си мислиш, че чете и форума и му даваш идеи ли :mhihi: ? Казаха, че си е изтрил предполагаемия профил във FB.

Oт фейсбук е минал тук за да не го проследят . Може и да е писал в темата , тъй като чухме някои добри предположения за случая :D. A e станал и фен на бмв докато кара хиск 5-тицата .
Последна промяна firstduo93 на 06 Яну 2018, 21:19, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 06 Яну 2018, 20:55

Сърдит е обаче, че сме приписали касапницата на албанците :mhihi:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от DaGa » 06 Яну 2018, 22:09

Тоя как имал шитбук при положение ,че се криел из горите тилилейски. ...

Аватар
Кара: 4х4
Мечтае да кара: 6х6

Мнение от efren » 06 Яну 2018, 23:25

DaGa написа:Тоя как имал шитбук при положение ,че се криел из горите тилилейски. ...

Мтел веднага са пуснали 4g в гората, в която се крие убиеца, с цел реклама на новия спортен канал Мтел спорт2.
Момчета, толкова много филми гледате, че направо не знам... Ходете направете по един суап, малко да разнообразите, че тези сериали ви изпиват мозъка :mhihi: . Ако въпросния човек е набеден, досега щеше да се е появил в студиото на някоя телевизия, за да не го "застрелят при оказване на съпротива". Да не забравяме, че всички го определят, като човек с интелигентност над средната.
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 06 Яну 2018, 23:31

efren написа:Момчета, толкова много филми гледате, че направо не знам... Ходете направете по един суап, малко да разнообразите, че тези сериали ви изпиват мозъка :mhihi: .

:OT:
Мисля за една Лада 1600 турбо :mhihi:

Аватар
Кара: 4х4
Мечтае да кара: 6х6

Мнение от efren » 06 Яну 2018, 23:54

c04 написа:
efren написа:Момчета, толкова много филми гледате, че направо не знам... Ходете направете по един суап, малко да разнообразите, че тези сериали ви изпиват мозъка :mhihi: .

:OT:
Мисля за една Лада 1600 турбо :mhihi:

От тия дето надписа е наобратно и трябва да го четеш в огледалото. :mhihi:
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Фидел Кастро » 07 Яну 2018, 1:24

Jordana написа: Да не говорим че ще бъде тартор по дефолт в който и затвор да го сложат :mhihi:

Направо ще бъде следващият Сайърс-вируса. Незабравимият герой от филма "Въздушен конвой" изигран страхотно от Джон Малкович! :bowdown:
Доста трупове беше оставил по затворите Сайърс, две висши и изключителен ум. "Продукт на системата", както го нарекоха. Росен е достойният продължител на делото му в крак с новостите след 20 години! :mhihi:
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 07 Яну 2018, 9:41

Don_Diego написа:А защо вярвате толкова много на всичко написано в медиите? :dunno:

Далеч съм от такава мисъл, но... откъде друга информация? Това ни дават - това анализираме...

Викате, килърът покарал малко Х5 и станал фен на марката... Кофти късмет, че тия не са имали Honda CRV - тогава можеше да стаме върл хондаджия и Врачанина сам щеше да го хване... :mhihi: :mhihi:
Excellent! Steven is my name!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е39

Мнение от wladio » 07 Яну 2018, 10:07

"брукхаймър търси сценаристи "........

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 07 Яну 2018, 10:17

мен също ми е странно как го намериха това ДНК и как толкова бързо го обвиниха човека. Даже си мисля след като голедах как някакъв прокурор ли беше каза че имали доказателсства и доказано бил той виновен, е добре съдът за какво е нали сме невинни до доказване на противното. Сега следва да ни осъди в Страсбург, че съдът е бил предварително предубеден. И едно весело колаже от нета :mhihi:

Изображение
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 07 Яну 2018, 10:30

А дали на евро бюрократа не му се присира от новината че там където отиват се разхожда масов убиец въоръжен и на свобода , а полицията се пиняви и не може да го залови ? Тоя си е чисто РЦ още от соц годините , кой знае още колко престъпления му висят дето се водят " неизвестен извършител " . Версията че бил просто някакъв безобиден педофил леко издиша ми се струва .
За ДНК пробите немам идея що така бързо ....може да са му вземали проби при предните изнасилвания къде е съден . Колко време се пазят такива доказателства обаче също немам идея .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E91 325d
Мечтае да кара: отново E36 318is

Мнение от k.milanov » 07 Яну 2018, 12:39

Според мен този човек ако наистина е той и с такива знания и тн. вече въобще не е в България, а нашите кретени обикалят с хеликоптер над някакво село :kuku:

Още 2-3 дни няма да го намерят и после ще кажат: "Еми намерихме го и го гръмнахме при съпротива." , за да може населението да е спокойно и доволно от великото МВР, което почти 10 години не може да го издири.

А той нашия я в куба, я на някое друго готино местенце :lalala:

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

Мнение от Maxmadness » 07 Яну 2018, 14:28

За мен нещата седят много много просто,този човек за мен лично няма абсолютно нищо общо с тези убийства.Убиеца е друг и е на свобода и далеч далеч от България.Просто сега тия паляци от ЕС като дойдат при нас нали се сещате,че точно сега няма как да позволят ония смешници от парламента да се излагат така,и за това хоп много бързо наредиха схемата.Първия ден имаше заподозрян,втория ден вече имали доказателства и се знаело всичко,пускат снимки за издирване и вижте ни от страни колко бързо и подредено работим и колко ни е силна полицията,да ама НЕ.Пълен цирк.
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

ентусиаст
Аватар
Кара: F32 //M sport

Мнение от (h)aman » 07 Яну 2018, 14:59

Тази история много прилича на едно убийство във Велико Търново, където младо момиче беше по убито по жесток начин и обвинен някакъв циганин, който не можеше да обясни как и защо я е убил. След това го водиха на мястото да пресъздава ситуацията. Голям цирк. Сега пак натам отиват нещата.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата