Професия... ТРОЛ
Модератор: Общи модератори
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Re: Професия... ТРОЛ
DLVasilev написа:.....От Дачията доволен ли си
Ами....изгавриха се с мен, пратиха ме да я купувам от Омникар, щото знаеха, че мразя подобни неща, ноооооо в последствие се влюбих. Като нова я карах малко, вече е много мърлява и не смея да вляза.
За Лоджи говоря, на 350000 смениха съединител, на 300000 два шарнира, другото накладки, дискове и масла, като веднъж изкара 50000 без смяна, странно на щеката имало още масло.
1,5 дизел на Рено, сякаш най-хубавото нещо в нея, не че има други хубави неща.
Кара се по магистрала колкото може и около 10% черни пътища.
ПП: Дано от Омникар четат и ме сметнат за платен трол

- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
понеже знам че хората с кеша четат ... имам интернет 24/7 ... мога да "харесвам" или "мразя" всяко нещо срещу $$$ ... свържете се с мен ... чекам да си купя панамера
---------------------------------
за да докажа уменията си
(хаштаг) #карамбНвзащотонямампаризаDACIA , #койтонямаDACIAмразимайкаБългария , #DACIAзавсекибългарин
---------------------------------
за да докажа уменията си
(хаштаг) #карамбНвзащотонямампаризаDACIA , #койтонямаDACIAмразимайкаБългария , #DACIAзавсекибългарин
Последна промяна host на 24 Яну 2018, 15:37, променена общо 1 път
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
host написа:мога да "харесвам" или "мразя" всяко нещо срещу $$$ ...
Значи ако можеш от различни регистрации да спориш сам със себе си и да се псуваш си безценен кадър

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- Knoxville_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: вана
- Мечтае да кара: DACIA
И аз мога да троля за пари, очаквам ЛС с оферти 

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Zagy написа:Не лъжи - не съм ти пращал ЛС-та!![]()
Казаха ми за теб, ама не ти се носи добра слава на трол работодател ...
Vra4anin написа:Демек, скоро време да очакваме Е30 с S85
Не е невъзможно с некой еС мотор да оборудвам, ама не съм сигурен за номера

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Аз пък съм готов да плащам - по 20 стотинки за всеки пост, възхваляващ Хонда (
), в която и да е тема на Врачанина...
Хайде сега да видим - колко са троловете във Форума?
Всъщност... друго ми хрумна. Провеждам едноседмичен кастинг за тролове. Първите трима, които най-ревностно възпяват Хонда в темите на Врачанина, ще получат работата. Останалите - сорри пичове, трябваше да се постараете повече

Хайде сега да видим - колко са троловете във Форума?
Всъщност... друго ми хрумна. Провеждам едноседмичен кастинг за тролове. Първите трима, които най-ревностно възпяват Хонда в темите на Врачанина, ще получат работата. Останалите - сорри пичове, трябваше да се постараете повече

Последна промяна Borymeckata на 24 Яну 2018, 16:12, променена общо 1 път
Excellent! Steven is my name!
- Knoxville_
- кандидат ентусиаст
-
ЕТО МЕ ! Мога да прикачвам и различна снимка на моята във всеки пост 

... как пък един не каза- аз пък троля за идеята и не търся заплащане....
Никакви тролове не сте ... професионслния трол би тролил за без пари- хей така за идеята... за да тролиш качествено си трябва да ти идва отвътре а мотивацията ти да не заради финансовите облаги. Трола хобист е много по добър от професионалния трол които никога не е бил първо хобист.
Дилетантска раОта... няма се научите младото поколение на тролски финес ей...
Никакви тролове не сте ... професионслния трол би тролил за без пари- хей така за идеята... за да тролиш качествено си трябва да ти идва отвътре а мотивацията ти да не заради финансовите облаги. Трола хобист е много по добър от професионалния трол които никога не е бил първо хобист.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
alx написа:... как пък един не каза- аз пък троля за идеята и не търся заплащане....
Хонда ли каза?! Каква Хонда?! Оная ли Хонда?!

"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- Knoxville_
- кандидат ентусиаст
-
Ама много искате Хонда

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Borymeckata написа:Аз пък съм готов да плащам ...
Ти имаш по-силен коз ... който не троли без сланина

alx написа:Трола хобист е много по добър от професионалния трол които никога не е бил първо хобист.
Ясно тогава що само на мен са ми писали на ЛС

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
Чета,чета и не вярвам на очите си.Вярно ли някой вярва,че се плаща за лудост?То тия глупости след всяка новина са като кокалите след вечеря-седят на масата, ама са само за изхвърляне.Иначе знаете да се майтапите,затова съм и тук,че иначе е трудно да четеш за обещаното бъдеще.Пиша само, за да се запиша за темата.Весело е.
Май доста хора си запълват времето в нищоправене зад компютрите?!?Та май, троленето е пари след като е в работно време?!?Май този дето плаща,даже не знае затова.Нова индустрия има на пазара.Тайно развиваща се и добре платена,след като е за удоволствие и запълване на скуката от работата.

Май доста хора си запълват времето в нищоправене зад компютрите?!?Та май, троленето е пари след като е в работно време?!?Май този дето плаща,даже не знае затова.Нова индустрия има на пазара.Тайно развиваща се и добре платена,след като е за удоволствие и запълване на скуката от работата.

- KPETEH
- старши ентусиаст
-
Троленето доставя удоволствие,ако пишеш нещо бързо и тъпо, да се пишат стойностни неща те напрягат мощно, щот знаеш, че никой не ги чете, ми бърза да си акне и той.
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
KPETEH написа:Троленето доставя удоволствие,ако пишеш нещо бързо и тъпо, да се пишат стойностни неща те напрягат мощно, щот знаеш, че никой не ги чете, ми бърза да си акне и той.
Е точно ти, това за троленето го пишеш от личен опит...
Колкото за троленето за пари, тука поне за един съм сигурен, че го прави за кинти и от време на време описва някакъв реален живот, който живее, ама как го живее като постоянно пише в нета -

Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
Не се засягай, ама когато някой е явно ограничен, не ми трябват пари за да искам да го нервирам.