Професия... ТРОЛ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Професия... ТРОЛ

Мнение от bavarec » 26 Яну 2018, 18:54

Помислих малко и се сетих защо тролеите бяха се толкова активизирали в темите за Станбулската конфекция в мрежата :mhihi:
Ми то видиш ли раша не я била подписала. И логичното -бА откъдЯ на къдЯ па ние ше я подписваме. :dummy:
Русфилския ТРОЛей- най стабиУния тролей. :mhihi:

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 27 Яну 2018, 4:43

K_Ilkov написа:От кво да си опроверган :dunno: Страшна прогноза ... за човек в кома ...

евала на иЗточниците ти :mhihi:

Колега Илков,
при цялото ми уважение към теб и твоето медицинско образование, имам един въпрос:

Защо не разясни тези неща тогава със снимки и факти, а сега само констатираш?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 29 Яну 2018, 11:47

Ха, имам такъв домейн Troll :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 29 Яну 2018, 15:40

Аз мисля, че най-добре платени са троловете дето са защитници на Еврогейския съюз, Русофобите и Америка, защото ми изглеждат най-настървени. :D
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 29 Яну 2018, 15:50

Колеги - тролове, това че не ни плащат, не означава, че трябва да бездействаме! Така губим форма и утре като излезе някоя важна (и добре платена) кауза - какво правим? Затова викам всички да си изберем някаква позиция (няма значение каква точно) и да започнем яростно да я защитаваме във всяка тема. Аз лично се колебая между това да рекламирам компресорите за хладилници Данфос или да пропагандирам за въвеждане на образователен ценз при местните избори... По принцип няма значение какво е, важното е да агитираме самоотвержено и упорито. Когато евентуалните работодатели видат колко сме дейни, сами ще ни потръсят... :yes: :yes:
Excellent! Steven is my name!

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 29 Яну 2018, 16:25

Тролове от всички страни обединявайте се :mhihi:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: вана
Мечтае да кара: DACIA

Мнение от Knoxville_ » 29 Яну 2018, 16:44

Карайте Хонда :ok:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 tds, W140 400SE
Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки

Мнение от DLVasilev » 29 Яну 2018, 17:06

Knoxville_ написа:Карайте Хонда :ok:

и дачия :mhihi:
Изображение
ATR-42/72

Аватар
Кара: 4х4
Мечтае да кара: 6х6

Мнение от efren » 30 Яну 2018, 0:34

Borymeckata написа:Колеги - тролове, това че не ни плащат, не означава, че трябва да бездействаме! Така губим форма и утре като излезе някоя важна (и добре платена) кауза - какво правим? Затова викам всички да си изберем някаква позиция (няма значение каква точно) и да започнем яростно да я защитаваме във всяка тема. Аз лично се колебая между това да рекламирам компресорите за хладилници Данфос или да пропагандирам за въвеждане на образователен ценз при местните избори... По принцип няма значение какво е, важното е да агитираме самоотвержено и упорито. Когато евентуалните работодатели видат колко сме дейни, сами ще ни потръсят... :yes: :yes:

Личи си, че отдавна не си стъпвал в училище, в момента куцо, кьораво и сакато има образование и то по специалности, които даже не ти е хрумвало, че се изучават. Доскоро всеки, който можеше да си напише 3-те имена без грешка взимаше висше, но сега това условие отпадна, защото делегирания бюджет не го интересува правопис. Остават компресорите Данфос... :mhihi:
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bavarec » 30 Яну 2018, 0:57

Мен ме пишете "безплатно пишещ за възраждането на Българската Държава". Ако сметнете че е един вид тролене
ме бройте от ония без-платените ТРОЛей,надъханите.
Поздрави на всички Българи. :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bavarec » 30 Яну 2018, 18:32

Ако се почустват Българи-може.
Най върховата каста в Индия,по последни данни е съставена от древни Българи преди мн.века.Тя е върхова и в момента.
Силно се надявам,нашето сиган да са замислят в един момент.
Ама ... :dunno:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dreadx » 30 Яну 2018, 21:21

Естествено, че се е интересувала дали си струва да се краднат такива огледала. Да не мислиш, че има за продаване точно от Е60 и обикаля да предлага на промо-цена за всички фенове от форума. Казвай, че са 10 лв по моргите, ако пак те питат.
- kaji kvo stana,kopele kvo stana?!

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 31 Яну 2018, 1:07

100% искат да краднат. Кражба го и това е

Sent from my iPhone using Tapatalk

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 31 Яну 2018, 8:39

Не бе, цигането е решило да си купи Е60, ама се притеснява некой българин не му гепи огледалата...

http://products.danfoss.bg/productrange/commercialcompressors/compressors-for-refrigeration/danfoss-light-commercial-refrigeration-compressors/light-commercial-compressors-dl-fr-gs-nl-pl-sc-tl/#/
Excellent! Steven is my name!

Аватар
Кара: 4х4
Мечтае да кара: 6х6

Мнение от efren » 31 Яну 2018, 11:26

Borymeckata написа:Не бе, цигането е решило да си купи Е60, ама се притеснява некой българин не му гепи огледалата...

http://products.danfoss.bg/productrange/commercialcompressors/compressors-for-refrigeration/danfoss-light-commercial-refrigeration-compressors/light-commercial-compressors-dl-fr-gs-nl-pl-sc-tl/#/

А според мен по начина по който е питало сигнето е искало да каже, че Данфос са най-добрите компресори, ама колегата не го е разбрал.
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата