Григор Димитров
Модератор: Общи модератори
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Re: Григор Димитров
Не мисля, че има някакво значение под какъв флаг играе. Има значение къде се намира, защото това обуславя достъп до какви съоръжения и треньори ще има. Нормално е да седи в Калифорния, където може да се тренира целогидишно... 20-25 градуса през 9-10 месеца в годината и зимата пада до 10 за 1-2 седмици... Нормално е и там да са едни от най-добрите треньори при условие, че тва е 7мата икономика в света... другото е алабала.
Но е факт, че играе под български флаг, без никой да го задължава.
Но е факт, че играе под български флаг, без никой да го задължава.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
goshevv написа:ildivvy написа:Аз не съм много сигурен за парите от спонсори и реклами,дали щяха да са по-големи,ако той играеше под друг флаг! Все пак тениса е индивидуален,професионален спорт и националността би трябвало да не е от значение!
Когато не си сигурен/не знаеш, не е нужно да изразяваш безсмислено мнение, ве мой
Някой по-нагоре беше прав, тая тема е пълен смях - разбирачи, гледали по половин мач на Григор, изказват компетентно мнение. Отгоре на всичко и са наясно с тъмните схеми, които витаят във федерацията по тенис. Чакам да нахлуят илюмЕнатите от някъде всеки момент![]()
Виж сега! Мнението е като задни.а! Всеки си има,нали? По твоята логика,сигурно ли е,че ако беше под друг флаг,щеше да взима повече пари или това също е само мнение? Подкрепям колегата над мен,че е по-важно на кои турнири се състезава и до къде стига! Колкото са по-големи/престижни и колкото по-напред в тях отива,толкова повече хора го гледат и съответно по-голяма "печалба" от реклама за спонсорите! Какво е значението на това,под какъв флаг играе?
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
efren написа:Н е роден)и като пишат на него правят по 3 грешки в изречение ги дразнел акцента на Гришо.
Същите схемаджийки, дето срещу няколко (20) апартаментчета се сдобиха с парцел, на който вместо да направят един хубав МОЛ, Бизнес център, кооперацийка с 60 апартамента и прочие "достойни неща", направиха нещо за спорта - ко каза, ко? Не разбрах какъв е проблема на кортовете в паркова зона, в цял един свят кортовете са в паркови зони?
Започваш да ме ядосваш с това, че биеш много встрани и дори си позволяваш да ме поучаваш. Темата е за Гришко, а не за Малееви!
Тези 20 апартаментчета бяха купени при възможно най-ниските цени след 1989 г. и бяха джобни парички за Малейките. Заради 20 годишната давност се правиш на силно интересен и принципен, но ние по-възрастните отлично помним грандиозния скандал, който предизвика въпросната заменка. Все още не сме изкукуригали драги!
Ти явно размахваш ракета на тези тенис кортове за да плямпаш подобни врели-некипели.
Точка по въпроса за тенис федерацията и Малееви. Обсъждаме наш Гриша!
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
Фидел Кастро написа:efren написа:Н е роден)и като пишат на него правят по 3 грешки в изречение ги дразнел акцента на Гришо.
Същите схемаджийки, дето срещу няколко (20) апартаментчета се сдобиха с парцел, на който вместо да направят един хубав МОЛ, Бизнес център, кооперацийка с 60 апартамента и прочие "достойни неща", направиха нещо за спорта - ко каза, ко? Не разбрах какъв е проблема на кортовете в паркова зона, в цял един свят кортовете са в паркови зони?
Започваш да ме ядосваш с това, че биеш много встрани и дори си позволяваш да ме поучаваш. Темата е за Гришко, а не за Малееви!
Тези 20 апартаментчета бяха купени при възможно най-ниските цени след 1989 г. и бяха джобни парички за Малейките. Заради 20 годишната давност се правиш на силно интересен и принципен, но ние по-възрастните отлично помним грандиозния скандал, който предизвика въпросната заменка. Все още не сме изкукуригали драги!
Ти явно размахваш ракета на тези тенис кортове за да плямпаш подобни врели-некипели.
Точка по въпроса за тенис федерацията и Малееви. Обсъждаме наш Гриша!
Само нема да сА Идосваш. Темата за Малееви я отвори ти , пък сега се ядосваш. Грандиозния скандал беше медийна раздувка. Не можа да ни обясниш какво трябва да има в "паркова зона" или както там и викаш - чакам да го направиш, както и да отговориш защо не те дразни бензиностанцията до Малееви. Купили апартаментите на ниски цени - значи имат бизнес нюх и не седят да драскат по форуми като нас, а ти тежко им завиждаш, на тях, на Гришо и на всеки успял, защо, само ти си знаеш. Както можеш да забележиш от много други теми, не съм от София, така, че е малко вероятно да размахвам ракета там, но комплекса е хубав. Не съм сигурен, че ти си по възрастния от двама ни, но тъй като се изказа неподготвен по доста въпроси и все те хващаме, оставям те да мислиш, че е така за да не си капо.
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.
ildivvy написа:goshevv написа:ildivvy написа:Аз не съм много сигурен за парите от спонсори и реклами,дали щяха да са по-големи,ако той играеше под друг флаг! Все пак тениса е индивидуален,професионален спорт и националността би трябвало да не е от значение!
Когато не си сигурен/не знаеш, не е нужно да изразяваш безсмислено мнение, ве мой
Някой по-нагоре беше прав, тая тема е пълен смях - разбирачи, гледали по половин мач на Григор, изказват компетентно мнение. Отгоре на всичко и са наясно с тъмните схеми, които витаят във федерацията по тенис. Чакам да нахлуят илюмЕнатите от някъде всеки момент![]()
Виж сега! Мнението е като задни.а! Всеки си има,нали? По твоята логика,сигурно ли е,че ако беше под друг флаг,щеше да взима повече пари или това също е само мнение? Подкрепям колегата над мен,че е по-важно на кои турнири се състезава и до къде стига! Колкото са по-големи/престижни и колкото по-напред в тях отива,толкова повече хора го гледат и съответно по-голяма "печалба" от реклама за спонсорите! Какво е значението на това,под какъв флаг играе?
Бате, кажи ми моля те, защо мислиш Каратанчева избяга и отиде да играе под казахстански флаг ? Щото е имала много добри приятели там, а може би страната е непреодолимо красива ?
Поинтересувайте се малко преди да излизате със заключения

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Поради същата причина поради, която наши щангисти ходиха да се състезават за Катар, а после пренасяха кока от Южна Америка.
Понеже аз първи го повдигнах въпроса относно флага ще ви кажа, че няма как да няма значение. Естествено, че на някой "батка"(казано по наше му)ще му е много хубаво да си гледа флага някъде и за тая кауза ще реши, че би дал едни такива хубави пари на държавата, която пък да ги предостави на въпросния спортист. После пък държавата ще му върне жеста по друг начин, така и вълка сит и агнето цяло.
Колегата по-горе каза, че значение имало само за кой турнир играеш и докъде стигаш. Да, това е най-важното, но не е единствения начин да изкарваш пари в спорта. Ако беше така, то нямаше да сме свидетели как голям брой спортисти сменят флаговете си и предават националността си заради пари. Да, само и единствено заради пари! Ако някой знае друга причина нека я каже, но според мен тя ще е изключение и ще потвърди правилото.

Понеже аз първи го повдигнах въпроса относно флага ще ви кажа, че няма как да няма значение. Естествено, че на някой "батка"(казано по наше му)ще му е много хубаво да си гледа флага някъде и за тая кауза ще реши, че би дал едни такива хубави пари на държавата, която пък да ги предостави на въпросния спортист. После пък държавата ще му върне жеста по друг начин, така и вълка сит и агнето цяло.
Колегата по-горе каза, че значение имало само за кой турнир играеш и докъде стигаш. Да, това е най-важното, но не е единствения начин да изкарваш пари в спорта. Ако беше така, то нямаше да сме свидетели как голям брой спортисти сменят флаговете си и предават националността си заради пари. Да, само и единствено заради пари! Ако някой знае друга причина нека я каже, но според мен тя ще е изключение и ще потвърди правилото.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
http://tennis24.bg/new.php?id=52667
А Федерер мужду другото не пропуска суис сериите . За флага не знам какво точно му носи като полза в тениса . Вероятно облагите не са големи иначе досега да го е направил като всички останали .
А Федерер мужду другото не пропуска суис сериите . За флага не знам какво точно му носи като полза в тениса . Вероятно облагите не са големи иначе досега да го е направил като всички останали .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Не знам какво сте го подхванали ама и аз да бях на негово място и аз нямаше да играя на тоя турнир. За къв чеп? На тоя човек капиталът му е таланта. Защо да го хаби за нещо, което няма да му донесе пари? Някой от вас утре ще иде ли на работа благотворително, щото ще работи за прослава на държавата?
Да ходи другия виден тенисист на държавата ака. Тиквун да го гали по главата и да му връчи чек със сума за която няма да може да иде на една вечеря на местата, които обичайно посещава ли?
Пичът сам по себе си е герой, дори и само заради това, че още не е нахлупил чалмата и не е почнал да се състезава под някакъв арабски флаг примерно. Вярвам не са му липсвали предложения. Че то 99% от получилите под някаква форма предложение да предадат държавата под една или друга форма са го направили и за много по-малко пари.
От тук натам всеки един път в който развее байрака ни е бонус да ни вдигне малко самочувствието като нация, че и без това поводите далеч не са много.
Да ходи другия виден тенисист на държавата ака. Тиквун да го гали по главата и да му връчи чек със сума за която няма да може да иде на една вечеря на местата, които обичайно посещава ли?
Пичът сам по себе си е герой, дори и само заради това, че още не е нахлупил чалмата и не е почнал да се състезава под някакъв арабски флаг примерно. Вярвам не са му липсвали предложения. Че то 99% от получилите под някаква форма предложение да предадат държавата под една или друга форма са го направили и за много по-малко пари.
От тук натам всеки един път в който развее байрака ни е бонус да ни вдигне малко самочувствието като нация, че и без това поводите далеч не са много.
- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
bum_bum написа:Да ходи другия виден тенисист на държавата ака. Тиквун да го гали по главата и да му връчи чек със сума за която няма да може да иде на една вечеря на местата, които обичайно посещава ли?
Ако това се окаже истинската причина му свалям шапка на Гришката!!

p.s. Към efren - един набор съм с бившият вече президент Плевнелиев ако те интересува. Мой колега и приятел от казармата е личен познат с него от детинството. Помолих те да прекратим спора в тази тема, а ти продължаваш да ме поучаваш и да ми развиваш теории за бизнес нюх. Ако понятията корумпирам и/или умея да се облажвам са вид почтен бизнес това говори лошо за теб. Ако не си от София по-добре не се намесвай в случката с кортовете защото в момента са я повдигнали в няколко информационни издания. По стечение на обстоятелствата с брат ми имахме контакти с хора, които знаеха всичко за нея и за кирливите ризи на въпросните госпожи и техния антураж. Даже знаем чудесно и какви са ги вършили още по бай Тошово време, но не тук е мястото да излагам фактите. Затова предложи на лично къде да продължим спора.

За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
Браво, малко по възрастен си, тука вече изпъкна. Сега дай още един път(четвърти, че не схващаш) - КАКВО трябва да има в "паркова зона" или както там и викаш? - бензиностанция ЕКО, защото парцела в парка не е станал на бензиностанция с кирливи ризи. Не мога да си обясня как може да има такъв народ, който да го дразни, че някой е успял и който да му харесва бензиностанция в парка, но кортове в парка да му се виждат отвратителни, гнусни и кирливи? Чак не знам откъде я намирате всичката тази помия?
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.
bum_bum написа:Не знам какво сте го подхванали ама и аз да бях на негово място и аз нямаше да играя на тоя турнир.
Amen to that, brother !
Хубава идея имаха с тоя турнир, обаче като всичко останало, го направиха българска работа. Защо всичко започна да се мисли, след като Григор вече беше станал световно известен тенисист ? Може би е лошо да имаме турнир от веригата на атп и без да имаме местни тенисисти ?! Защото както всичко останало, мислим нещата на парче. Когато имаме такъв ивент, нима малките няма да искат да отидат и да гледат на живо топ играчи от тура ? Съответно повече от тях ще започнат да тренират и от там какво - повече играчи, а не само един Гришо, който на всичко отгоре и ни пречи.
За какво да идва, питам и аз ?! За да освиркваме опонентите му по време на точката ?! Точно затова миналата година си тръгнах след няма и 1 сет на първия му мач. За какво да гледаш и участваш в такова нещо ? Тази година няма Доминик Тийм, няма Гофен, няма Янович и най-лошото - няма го и Гришо

Честно казано, за мен турнира не е по-слаб от миналогодишния, а колкото до Гришо защо просто не приемем, че е контузен и няма как да играе.
- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
bum_bum написа:Не знам какво сте го подхванали ама и аз да бях на негово място и аз нямаше да играя на тоя турнир. За къв чеп? На тоя човек капиталът му е таланта. Защо да го хаби за нещо, което няма да му донесе пари? Някой от вас утре ще иде ли на работа благотворително, щото ще работи за прослава на държавата?
...
За спечелването на турнира бил взел около 86К евро и отделно има хонорар само за участие, който е 150К долара. Около 400К наша пара за една седмица.
Сравнено с по-големите турнири не е кой знае какво, ама за родните стандарти са си пари. Та не е баш да се хаби за нищо.
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Бърза справка показва, че за кариерата си е спечелил над 13 милиона долара. Не се излагайте.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
dan-dam написа:bum_bum написа:Не знам какво сте го подхванали ама и аз да бях на негово място и аз нямаше да играя на тоя турнир. За къв чеп? На тоя човек капиталът му е таланта. Защо да го хаби за нещо, което няма да му донесе пари? Някой от вас утре ще иде ли на работа благотворително, щото ще работи за прослава на държавата?
...
За спечелването на турнира бил взел около 86К евро и отделно има хонорар само за участие, който е 150К долара. Около 400К наша пара за една седмица.
Сравнено с по-големите турнири не е кой знае какво, ама за родните стандарти са си пари. Та не е баш да се хаби за нищо.
Наистина ли мислиш, че тези пари са били фактор при вземането на решение да дойде да играе тук ?! Как ти се струва, дали по същото време няма още поне 3 турнира, които биха дали мило и драго да го привлекат, и няма да му дадат тройно на това ?
За трети път казвам - когато не сме наясно с нещо, не е нужно да хвърляме тъпотии във въздуха. И ако наистина масата от хора мисли така за него, е доста тъжно