Тема 3. Съвети и въпроси относно избор на Е9х

3-та серия ('06-'12)

Модератори: Dimitroff, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E91 LCI 330d; F30 328i, F37 328xi
Мечтае да кара: G32 640d

Re: Тема 3. Съвети и въпроси относно избор на Е9х

Мнение от asent1977 » 05 Мар 2018, 12:12

drago9205 написа: :yes: Правилно е написал колегата, че е фабрично без ДПФ... та следва и годината да е 2005, а не 2007. Само това подлмладяване би ме отказало, да не говорим за останалите неща. Ако падне с 2 бона надолу може и да си струва :D

Нарочно е направено, защото на 2005та в търсачката излиза Е46 предимно, това е причината в обявата да лъжат за годината, в документите едва ли е 2007ма

Потребител
Аватар
Кара: BMW e46
Мечтае да кара: e30 240 hp+

Мнение от exclusive_e46 » 05 Мар 2018, 17:19

Благодаря за мненията, колеги ! Ще имам впредвид всичко написано тук ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 318td compact '03
Мечтае да кара: M3
Детайли за колата: с две порти

Мнение от vvasilev1 » 05 Мар 2018, 20:19

exclusive_e46 написа:Благодаря за мненията, колеги ! Ще имам впредвид всичко написано тук ;)
Иди погледни колата. Поне на снимки си заслужава. Пиши после.

Изпратено от моят F3111 с помощта на Tapatalk

ентусиаст
Аватар

Мнение от kolp » 06 Мар 2018, 10:15

Shark_fan написа:
drago9205 написа:
vvasilev1 написа:
asent1977 написа:
exclusive_e46 написа:Здравейте, какво мислите за този екземпляр?

https://m.mobile.bg/details/11519552380844038

Колата има следи от градушка, забележки по салона, няма дпф и катализатор, за пълно обслужване е. Дали някой я е гледал и струва ли си да се види тази кола ?

Това, че няма дпф не е проблем проблема е дали е нагласен правилно софта :) пълно обслужване е много широко понятие може да ти коства няколко хиляди ( само спирачките са над 1000 ) та си е риск, ако я намали ... градушката ти е 7-800лв качествен ПДР ремонт, всички филтри масла, верига, сензори едно 3+ отгоре за да си сигурен така, че гледай да ги свалиш от него, а не да е за твоя сметка :nono:
Като гледам ауспуха, автомобила е фабрично без дпф. Верига на този мотор 163 коня няма нужда да се сменя.

:yes: Правилно е написал колегата, че е фабрично без ДПФ... та следва и годината да е 2005, а не 2007. Само това подлмладяване би ме отказало, да не говорим за останалите неща. Ако падне с 2 бона надолу може и да си струва :D

2006та, септември е колата.
Изображение

ето ти да сваляш още от цената ;) турбото на 120 е сменено
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10 535xi, MHD stage 2, xHP stage 3
Мечтае да кара: без да се ядосва

Мнение от drago9205 » 06 Мар 2018, 10:33

Чудесен автомобил на 400 хил. км.
Много е интересно, че е края на 2006, а е с кривият ауспух. Мислех, че 2006 всичко е с ДПФ... По принцип го дава като част от ордър листа, но конкретно на тази липсва. Моята пак е септември 2006, но има DPF в списъка с обурудването.
Последна промяна drago9205 на 06 Мар 2018, 12:11, променена общо 1 път

Потребител
Аватар
Кара: BMW e46
Мечтае да кара: e30 240 hp+

Мнение от exclusive_e46 » 06 Мар 2018, 11:59

:banghead: :ranting: :dunno: нямам думи ..
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 328i

Мнение от BaDxBoY » 06 Мар 2018, 12:18

Тия километри са напълно нормални !
Друг е въпросът, че градушкова такава кола без катализатор и още кой знае какво, не струва тези пари !
Друг е въпросът, че има всякакви балами и ще се продаде до седмица, само заради фолиото.

ентусиаст
Аватар

Мнение от kolp » 06 Мар 2018, 12:24

то повечето коли отиват при балами които не си правят труда да проверят, а после реват по форумите и плашат всички останали :) джамбазите не им пука, един да знае какво прави, още 10 ще рипнат да плащат като видят фолиото и малко по лъскави джантета, хахаха

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: вана
Мечтае да кара: DACIA

Мнение от Knoxville_ » 06 Мар 2018, 13:42

Ако на таблото пише реалните километри, какъв е проблемът?

Всички искат кола на 100к км, ама ако може да е до 5 000 лева :ok:

ентусиаст
Аватар
Кара: 2015 F31 LCI 320dA

Мнение от Satanism » 06 Мар 2018, 13:56

Ако е произведена за извън ЕС, може да е без ДПФ до 1.1.2007г.

ентусиаст
Аватар

Мнение от kolp » 06 Мар 2018, 14:10

Knoxville_ написа:Ако на таблото пише реалните километри, какъв е проблемът?

е точно това е, че българина хем иска най-евтинко да е, хем на реални км, хем без проблеми. е няма как да стане, тея трите неща не вървят заедно никога.

гледам в е39 форума как ги разкостват, ама ръждичка тръгнала, ама км не са толкова, ама един какво си. абе човеко, 16-20г кола гледаш за смешни пари, приеми че няма да е перфектна и толкова.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 328i

Мнение от BaDxBoY » 06 Мар 2018, 14:28

Реших да не се включвам отново в тоя дискусия, ама айде от мен да мине.
Искам обаче, онзи със зеления ник, където смята, че няма дизели, дето да не се нуждаят от 5000лв ремонти да се включи. И другите хейтъри също.

Ето каква е ситуацията. Италиянска кола, хващат го полицаи сина на собственика и спират колата от движение. (с документи печати и всичко.) От там се появявам аз в ролята на джамбазин и почвам 10001 пазарлъци да взема колата по-евтино. Е взимам я. Идва тук, виждам, че не ми е колата мечта и я пускам в интернет.

Така колата преди спирането от движение и е сменен съединител, ауспуси,спирачки и още някои неща.

https://www.mobile.bg/11520254921792036

С риск да ме осъдят, днес заснех едни купувачи, които казаха, че колата е на 600 000км за основен ремонт, откраднал съм резервната гума (нищо че нямат тоя модел), имала чипове, понеже била много по-бърза от неговата стара 320д и т.н.

Снощи в 22:00 доиде човек да я купува уж с 9 000лв и повтаряйки нон-стоп, че стрували по толкова.
Гумите са и нови, джантите оригинални 437, навигацията работи и т.н.

Днес си направих експеримент и казах, че ще им я дам на 8 000лв, но не, тия коли били по 7 000-8 000 лв и всяко ремонтче струвало 5 000лв.

Как да я продам колата ? Написах повече километри. Как да я пласирам на фона на всичките кенефи и на всеобщото мнение, че всички коли са боклуци ? :kuku:
Съобразявайте се малко с глупостите които пишете, не ви отиват на годините. Въртели се километражи на всичко, правело се не знам си какво. Стига сте разнасяли подобни глупости,освен да вредите друга полза няма.

Също как да покажа, че собственика е 67 набор ? Трябва и аз да сложа бастун в багажника ли какво ?

Тук има един, където от 3 месеца пита за коли, писа ми, напратих му 1000 снимки и то му казах, че за него, цената ще е съвсем друга, но не, видял че VLD писал, че италиянските коли били пълни боклуци и не искал от Италия. :banghead:

Смеете ми се 2-3 страници по-напред, където ви казвам, че колите, които пристигат директно тук, много рядко някоя е с превъртян километраж и всичко става със слизането от автовоза.

Ето ги двамата купучави днес, които ми сменят вериги, някакви катализатори и други ремонти които цитирам ''стрували повече от колата ''
Интересно ми е, кой ги е излъгал и от къде са видели тия глупости. Май се сещам ...

https://www.youtube.com/watch?v=KYqpJeEORNw&t

Благодарности на колегата Kolp :bowdown:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: вана
Мечтае да кара: DACIA

Мнение от Knoxville_ » 06 Мар 2018, 14:49

kolp написа:
Knoxville_ написа:Ако на таблото пише реалните километри, какъв е проблемът?

е точно това е, че българина хем иска най-евтинко да е, хем на реални км, хем без проблеми. е няма как да стане, тея трите неща не вървят заедно никога.

гледам в е39 форума как ги разкостват, ама ръждичка тръгнала, ама км не са толкова, ама един какво си. абе човеко, 16-20г кола гледаш за смешни пари, приеми че няма да е перфектна и толкова.

Последно допълвам: И да е конфигурирана по наше желание, защото екстрите са си екстри :ok:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: G20 330i xDrive F31 330d xDrive
Мечтае да кара: Нещо нечупливо

Мнение от GlavanizeR » 06 Мар 2018, 15:57

BaDxBoY написа:Реших да не се включвам отново в тоя дискусия, ама айде от мен да мине.
Искам обаче, онзи със зеления ник, където смята, че няма дизели, дето да не се нуждаят от 5000лв ремонти да се включи. И другите хейтъри също.

Ето каква е ситуацията. Италиянска кола, хващат го полицаи сина на собственика и спират колата от движение. (с документи печати и всичко.) От там се появявам аз в ролята на джамбазин и почвам 10001 пазарлъци да взема колата по-евтино. Е взимам я. Идва тук, виждам, че не ми е колата мечта и я пускам в интернет.

Така колата преди спирането от движение и е сменен съединител, ауспуси,спирачки и още някои неща.

https://www.mobile.bg/11520254921792036

С риск да ме осъдят, днес заснех едни купувачи, които казаха, че колата е на 600 000км за основен ремонт, откраднал съм резервната гума (нищо че нямат тоя модел), имала чипове, понеже била много по-бърза от неговата стара 320д и т.н.

Снощи в 22:00 доиде човек да я купува уж с 9 000лв и повтаряйки нон-стоп, че стрували по толкова.
Гумите са и нови, джантите оригинални 437, навигацията работи и т.н.

Днес си направих експеримент и казах, че ще им я дам на 8 000лв, но не, тия коли били по 7 000-8 000 лв и всяко ремонтче струвало 5 000лв.

Как да я продам колата ? Написах повече километри. Как да я пласирам на фона на всичките кенефи и на всеобщото мнение, че всички коли са боклуци ? :kuku:
Съобразявайте се малко с глупостите които пишете, не ви отиват на годините. Въртели се километражи на всичко, правело се не знам си какво. Стига сте разнасяли подобни глупости,освен да вредите друга полза няма.

Също как да покажа, че собственика е 67 набор ? Трябва и аз да сложа бастун в багажника ли какво ?

Тук има един, където от 3 месеца пита за коли, писа ми, напратих му 1000 снимки и то му казах, че за него, цената ще е съвсем друга, но не, видял че VLD писал, че италиянските коли били пълни боклуци и не искал от Италия. :banghead:

Смеете ми се 2-3 страници по-напред, където ви казвам, че колите, които пристигат директно тук, много рядко някоя е с превъртян километраж и всичко става със слизането от автовоза.

Ето ги двамата купучави днес, които ми сменят вериги, някакви катализатори и други ремонти които цитирам ''стрували повече от колата ''
Интересно ми е, кой ги е излъгал и от къде са видели тия глупости. Май се сещам ...

https://www.youtube.com/watch?v=KYqpJeEORNw&t

Благодарности на колегата Kolp :bowdown:

Би ли дал Таргата на въпросната кола ? Таргата е регистрационният номер на колата в Италия.

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Мнение от Dextuar » 06 Мар 2018, 18:25

BaDxBoY написа:...
Такива пишман купувачи да ми дойдат и да ми обясняват кое и как, може ти да не си достатъчно технически запознат и да си им се вързал на приказките, но аз лично щях да съм ги изгонил на 30-тата секунда. Не ти знам колата, но ако наистина си щял да им я дадеш за 8 бона, по това, което виждам на снимките, тия можеше само да си ударят задните части в тавана от кеф...

ПредишнаСледваща

Назад към E90/E91/E92/E93