Въпрос относно държавна институция.
Модератор: Общи модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
Въпрос относно държавна институция.
Колеги, имам въпрос относно това към коя държавна институция мога да се обърна след 22.00 ч. относно паркиране на автомобил, който пречи и на вход/изход на паркинг и на преминаване по тротоар. Става въпрос за едно изключително тъпо и нагло копеле. Писах бележки, и какво ли не, за да започне да се съобразява, че не живее сам и че пречи, но резултат няма. От комплекса даже сложиха саксии там, но той ги мести и си паркира. Паркира и през деня, но рядко. Прави го главно вечер. Не съм от хората, които правят мизерии по колите, но... започва да ми писва. От 1 година пиша бележки и резултата е нулев, а на живо не мога да го засека.
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
Re: Въпрос относно държавна институция.
Ето го. 

Изпратено от моят VKY-L09 с помощта на Tapatalk

Изпратено от моят VKY-L09 с помощта на Tapatalk
- Хрuсто
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 3.0TFSI със Revo stage 3 ;)
Ем закачаш го със стоманено въже за някой джип и ми извлачваш колата на 1-2км и я зарязваш.
Иначе може да звъннеш на РУ и да подадеш сигнал, само не звъни на 112 че можеш да отнесеш глоба.
Иначе може да звъннеш на РУ и да подадеш сигнал, само не звъни на 112 че можеш да отнесеш глоба.
Ако не ти се ходи до КАТ, пробвай да подадеш сигнал на e-mail: trafficpolicesdvr@mvr.bg
Последна промяна Club BMW на 21 Мар 2018, 23:46, променена общо 2 пъти
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
Благодаря. Пуснах сигнал на посочения имейл. Утре ще отида и до РУ. Не може да си представите колко много ми е писнало от тоя. Всяка вечер, като се прибирам е паркирал така. Дошло ми е до гуша, ама буквално!
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Имах подобен проблем, само че спрялата кола беше тотално запушила изхода на паркинга.
Звъннах на РПУ, по номера на колата намериха собственика, обадиха му се по телефона ( как го намериха
) и за 10мин проблема беше решен.
Звъннах на РПУ, по номера на колата намериха собственика, обадиха му се по телефона ( как го намериха

- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Хрuсто написа:Ем закачаш го със стоманено въже за някой джип и ми извлачваш колата на 1-2км и я зарязваш.
Няма нужда от 1-2 км.
10-20 метра до средата на някое кръстовище са напълно достатъчни

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
Продават стикери ( АЗ ПАРКИРАМ КАТО ИДИОТ)] които се късат на малки парченца като се опитваш да ги разлепиш. Облепете го с 10-ина такива да ги отлепва после 1-2 часа и може да проумее за следващият път.
https://m.vbox7.com/play:2fd22e47f7
https://m.vbox7.com/play:2fd22e47f7
- ceco_kd
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 318i
- Мечтае да кара: На челна стойка.
- Детайли за колата: И умишлено надрана пак е красива.
barty написа:Имах подобен проблем, само че спрялата кола беше тотално запушила изхода на паркинга.
Звъннах на РПУ, по номера на колата намериха собственика, обадиха му се по телефона ( как го намериха) и за 10мин проблема беше решен.
Знаят как да те издирят стига да искат. Станах свидетел, как по номера на автомобила търсеха човек. Той не вдигаше и тогава извадиха на монитора жената на въпросния "хубавец" и й звъннаха на нея да му каже да се яви в КАТ. Иначе по темата: аз звънях като ми беше спрял пред гаража един тарикат на 112 и те пратиха на място екип, въпреки че докато дойдат оня се появи и ми вика: "ма аз само за 5 минути спрях", а че аз бързам и не мога да си изкарам колата от гаража? Но глоба за това, че подаваш сигнал за нередност някаква на 112? Не съм чувал такова нещо

Пък иначе за тоя наглец, той нали е с БМВ и навъртял 17-ките на пълен ляв => може да спре където му душа сака

Карам бавно! Стигам Бързо!
На мен след една жалба от един глупак, само с името и фамилията ми намериха телефона на баща ми, за да ми предадът по него.
Ама иначе, утре като те блъсне някой и не могат да го открият......

Ама иначе, утре като те блъсне някой и не могат да го открият......
- motor
- младши ентусиаст
-
- Кара: back to diesel(Ld)
Това като гледам е някъде при мен. Тука от бележки не разбират, трябва си кютек и то здрав.
Охраната на комплекса какво казва по въпроса?
Охраната на комплекса какво казва по въпроса?
БЯЛ ЛЯП И КОЛАТА ПО ИНЕРЦИЯ(НА ГАС)
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Да звъннеш на 112 не е за глоба в такива случаи, равносилно е да звъннеш ако видиш някой да кара пиян или нещо подобно. Друг е въпроса доколко като подадат сигнала в съответното РУП ще ти обърнат внимание. Затова най-добре писмен сигнал до районното, но не анонимен, тях НЕ ГИ ЧЕТАТ ПОЧТИ НИКОГА, а ако изобщо някой го прочете, то ще обърне внимание само ако има някакъв личен интерес или поне ще му пишат точки.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
Охраната на комплекса нищо не може да направи за съжаление и ги разбирам. Сложиха саксии и тоя ги мести. Гледам затискали са му вратите с тия саксии, а те са според мен са над 100 кила всяка. Тоя ги мести. Утре очаквам да ми изпратят телефона и да се опитам да проведа един цивилизован и възпитателен разговор с него и ако не разбере от дума ще ходя до районното да потърся съдействие. Така си паркира от 1г. пред бариерата и блокира целия тротоар. Прекрачил е всякакви граници. Тя цялата кола му е надрана и наритана, с вдлъбнатини по всеки един детайл. Купува си чистачки всеки месец и продължава да спира по този начин. Вдигам кръвно като го видя паркирал така, а още нямам 30 

- motor
- младши ентусиаст
-
- Кара: back to diesel(Ld)
Тоя не може да не могат да се справят с него. Отиди в офиса на комплекса и говори с човека за твоя блок. Има конкретен полицай за нашия район, говори и с него и той ще ти каже как да разрешите проблема. Натисни полицая да реши проблема. Ако с полицая е неуспешно изискай от управата на комплекса да монтират една саксия неподвижно.
ПС тъкмо мислех да ходя да им кажа да предупредят индивида с х4 да не ми спира на тротоара и той се махна.
ПС тъкмо мислех да ходя да им кажа да предупредят индивида с х4 да не ми спира на тротоара и той се махна.
БЯЛ ЛЯП И КОЛАТА ПО ИНЕРЦИЯ(НА ГАС)
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2