Paranormal activity

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW ///E36

Re: Paranormal activity

Мнение от don_gori » 26 Мар 2018, 8:17

Ти си поредния обладан от злия демон :mhihi: да видим кой ще е следващия :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 26 Мар 2018, 9:06

То вече не се знае като викате дама пика да не се появи госин пик така че може да е доста паранормално :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 26 Мар 2018, 9:46

don_gori написа:Ти си поредния обладан от злия демон :mhihi: да видим кой ще е следващия :mhihi:

Злия демон на простата ли? :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Vra4anin написа:За вас не знам, ама аз заради тези глупости които си пишем тук снощи.... през ноща ставах да пикам (простатата явно алармира :mhihi: ) и пикайки, не смея да си погледна гурелите в огледалото. В присъница си казвам на ум "деееа, ами ако видя сега някоя дама пика, ще еба да се насера в гащите от страх и хептем ще се разсъня".

Дееа и темите дето дискутираме :banghead: :ranting: Дайне нещо по-весело и неангажиращо, напрягат ме тия паранормални неща.

Споко, по-гадно е да се събудиш от ярка светлина, идваща през завесите, за да видиш че някакво НЛО е увиснало пред балкона ти. :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Тогава направо кирпичен завод започва работа.

ПС Чисто хипотетично
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 26 Мар 2018, 9:59

Vra4anin написа:Дееа и темите дето дискутираме :banghead: :ranting: Дайне нещо по-весело и неангажиращо, напрягат ме тия паранормални неща.

Имаше и такива теми, ама вие ги оплескахте и ги заключиха... :wave: :wave: Ето, на темата за пикъпа - какво й беше? :dunno: :dunno:
Excellent! Steven is my name!

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 26 Мар 2018, 10:20

Паранормално заключване получи :mhihi:

П.П. И аз съм в очакване на нова силна тема. Отсега съм сигурен как в края на годината в анкетата за "тема на годината", "пикъп темата" ще печели с много. Даже анкетата да е "най-добрата тема след тази за пикъпа" :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 26 Мар 2018, 10:25

Не можеш да си "играеш" с невидими, духовни същества, колега. Не можеш да ги контролираш, да си приятел с тях или враг. Те не са като теб и ти не си като тях. Това в youtube, дето го гледаш, са видеота за глупаци. Тези същества не се впечатляват от размахване на кръстове, заклинателни думи, светена вода или подобни техники и ритуали. Ако искаш да разбереш от какво се впечатляват, чети Новият Завет.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: вана
Мечтае да кара: DACIA

Мнение от Knoxville_ » 26 Мар 2018, 13:13

Добре, че все още не е заключена тази тема, та успях да се посмея на офтопика :ok:

А на автора явно му е много скучно петъците и съботите, че в понеделник, като дойда на работа, все заварвам нова тема от него :lol:

Врачанина, ако разпраща пак ЛС-та, и аз се нареждам на опашката :ok:

Предишна

Назад към Извън Темата