Пранкове

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Пранкове

Мнение от firstduo93 » 27 Мар 2018, 17:39

Напоследък се зарибих по така наречените пранкове , тоест излизаш да дразниш хората целенасочено и много се забавлявах с клиповете . Създадох тази тема всеки да даде най-яките пранк клипове които е срещал . Понеже се събра доста негативизъм срещу мен предлагам да хвърлим малко стреса .

https://www.youtube.com/watch?v=b_UnwqD9yQo Eто от мен изгледайте всички части . Айде и вие пускайте .

Също така не пропускайте джак асс сериите https://www.youtube.com/watch?v=qQxqKKtQVEo :mrgreen:

https://www.youtube.com/watch?v=lEFx1qmW4ts no coment :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Последна промяна firstduo93 на 27 Мар 2018, 18:27, променена общо 1 път

Аватар
Кара: 4х4
Мечтае да кара: 6х6

Re: Пранкове и смешни клипове

Мнение от efren » 27 Мар 2018, 18:18

Без да те притеснявам, тука всички сме негативисти и влизаме във форума за да си създадем малко стрес, защото ни е Умръзнало по цял ден да шофираме пенсионерски и лежерно. Децата слушат, жените ни са скрънзи и нищо не харчат, та ако не влизаме тук направо заспиваме.

П.С. Ако имам правописни грешки, това е защото бързам да ти го напиша преди да са ти заключили темата и да са ти пуснали линк за темата с вицовете.
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Пранкове

Мнение от firstduo93 » 27 Мар 2018, 18:28

Смених концепцията на темата да е само пранкове тогава , това е е различно от темата с вицовете . Ако ме бяхте слушали за пикъпа може би щяхте да имате интересни жени и като цяло интересни животи ама на .. :mhihi:

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 27 Мар 2018, 18:58

опа, тема с потенциал отново :lol:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb

Мнение от немо » 27 Мар 2018, 19:07

Отново ми се счупи тъпомера....... :bang: :banghead: :ranting:
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....

Аватар

Мнение от efren » 27 Мар 2018, 19:14

firstduo93 написа:Смених концепцията на темата да е само пранкове тогава , това е е различно от темата с вицовете . Ако ме бяхте слушали за пикъпа може би щяхте да имате интересни жени и като цяло интересни животи ама на .. :mhihi:

Е ти може да си сменил концепцията, ама като ти тряснат катинара, ще си като безработен режисьор. :have one:
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: таралясник

Мнение от Pisobella » 27 Мар 2018, 19:17

Охо, класирам се, че в предната не можах! :lol: :lol: :lol:

"пранковете" са невероятна тъпотия. Изключително рядко има нещо, което да е добро.

Ама тъй като имам едно любимо, айде да го споделя - Intelevator - всичките "епизоди" :) Това е от добрите неща и е доста сладурско даже на моменти :)
https://www.youtube.com/watch?v=1Un_oHaf798 - част едно - приятно зяпане :)
Изображение
Аз умирам и светло се раждам ... за всяка спам тема!!! xD
click me !!! ---> http://z0r.de/63

Аватар

Мнение от efren » 27 Мар 2018, 19:23

firstduo93 написа:Смених концепцията на темата да е само пранкове тогава , това е е различно от темата с вицовете . Ако ме бяхте слушали за пикъпа може би щяхте да имате интересни жени и като цяло интересни животи ама на .. :mhihi:

Искаш да кажеш, че жена ми не е интересна?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i
Мечтае да кара: E39 ALPINA B10

Мнение от Grozdanoff » 27 Мар 2018, 19:47

Аз доколкото слушах в пикъп темата, с твойте методи и успехи в "пикъпа" останах с убеждението, че или си девствен или по някакви невероятни стечения на обствоятелствата е възможно да си виждал гола жена 1-2 пъти :mhihi: Като говорим за "интересни животи", животът ми когато бях на 25г беше доста по-вълнуващ от това да измислям безумни теми по форумите :wave:
alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от firstduo93 » 27 Мар 2018, 20:22

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 27 Мар 2018, 20:39

Тъжна работа е да търсиш внимание от хора, които никога няма да познаваш като се правиш на по-тъп дори от колкото наистина си ...

Нямам предвид джак ес :)
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 27 Мар 2018, 20:42

Аз само да попитам къде да спамя тук ли, Ирландията ли, миризмите от пералнята ли :dunno:

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 27 Мар 2018, 20:46

Подобен въпрос може само да означава, че не си никакъв спамер :mhihi:

Ако още не си разбрал - и в трите :ok:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 27 Мар 2018, 21:08

K_Ilkov написа:Подобен въпрос може само да означава, че не си никакъв спамер :mhihi:

Ако още не си разбрал - и в трите :ok:

Е това е... ама то си трябва да се учим от старшите :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 27 Мар 2018, 21:18

Pisobella написа:Охо, класирам се, че в предната не можах! :lol: :lol: :lol:

"пранковете" са невероятна тъпотия. Изключително рядко има нещо, което да е добро.

Що да са тъпотия... Аз много се забавлявам когато някой пранкаджия го нокаутират :mhihi:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

Следваща

Назад към Извън Темата