Защо хейтвате Mercedes-Benz?
Модератор: Общи модератори
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Re: Защо хейтвате Mercedes-Benz?
Джага ако беше с лЕв волан и малко се пипне има потенциал, за нея нз
И 2-те не са нещо особено по снимките 

- firstduo93
- кандидат ентусиаст
-
Ама замислете си няма ли да е яко ако си го купя . Ягуар деснячка ,отляво със кифличка . Готов съм за кандидат топ селянин
, манете го тоя мерцедес , тука е истината
Иначе ми стана интересно защо снимката е там , явно това е новата мода . Слагаш кифличка в обявата за повече гледания
едит : Панелката кърти

Иначе ми стана интересно защо снимката е там , явно това е новата мода . Слагаш кифличка в обявата за повече гледания

едит : Панелката кърти

Последна промяна firstduo93 на 01 Май 2018, 15:33, променена общо 1 път
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Мордехай написа:На фона на панелките колата е яка. Мадамата е турбо-мега-фолк варненска фурия в мола и евентуално показва статуса на продавача, възвишен благодарение на деснячката.
Кратък, но изчерпателен анализ...

Excellent! Steven is my name!
Grozdanoff написа:Вече почнах наистина да се дразня от хейта на разни комплексирани тънкопишковци, преди малко вървях по една малка уличка, където в момента нямаше никакво движение(нито коли, нито пешеходци), едно хлапе със скутер мина улицата на едно колело и единственият човек, който беше до мен каза: "няма ли да паднеш по гъз"Как може да има такива комплексирани нещастници, които откровено ти желаят лошото.
![]()
Когато мине някой мотор/БМВ/Хонда, който кара като олигофрен аз си казвам на ум "дано не се пребие", докато има изроди, които направо ти го пожелават "да се пребиеш дано". Какво му е направило хлапето със скутера на онзи комплексар, при положение, че момчето не застраши никой на пътя
и защо трябва да се разбира като пожелание падането по гъз, а не като въпрос?
а за тези, които карат като олигофрени...."дано не се пребие" е типично българска черта и начин на мислене. Ако толкова те интересува да не се пребие или нарани другите наоколо, ще го спреш и ще му направиш забележка или опиташ да му обясниш, какво може да стане.
Иначе "дано да не се пребие" лично аз, в този случай го разбирам като "ако бях с мотор и аз щях да направя точно така".....
Припадам.

I am beton!
Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да минеА то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!
firstduo93 написа:Този мерцедес не си заслужава за толкова пари . Бмв 6-та серия е в пъти по-кола от това нещо.
обясни

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- firstduo93
- кандидат ентусиаст
-
alx написа:firstduo93 написа:Този мерцедес не си заслужава за толкова пари . Бмв 6-та серия е в пъти по-кола от това нещо.
обясни
Ми 6-така първо е по-красива кола от СЛ-а на мергела . Второ макар да не съм ги карал съм сигурен че 6-така ще е в пъти по-голям кеф да се кара . Друго няма какво то това са най-важните неща . Не можеш да ми кажеш нито едно нещо с което този мергел превъзхожда колата на боговете бмв

Но и СЛ-а не изглежда да е лоша кола де ...
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
firstduo93 написа:alx написа:firstduo93 написа:Този мерцедес не си заслужава за толкова пари . Бмв 6-та серия е в пъти по-кола от това нещо.
обясни
Ми 6-така първо е по-красива кола от СЛ-а на мергела . Второ макар да не съм ги карал съм сигурен че 6-така ще е в пъти по-голям кеф да се кара . Друго няма какво то това са най-важните неща . Не можеш да ми кажеш нито едно нещо с което този мергел превъзхожда колата на боговете бмв![]()
![]()
![]()
Това е то!
Не си карал нито едната от двете, ама знаеш коя как ще върви и ще е по-кеф да се кара!

- firstduo93
- кандидат ентусиаст
-
alekangg написа:firstduo93 написа:alx написа:firstduo93 написа:Този мерцедес не си заслужава за толкова пари . Бмв 6-та серия е в пъти по-кола от това нещо.
обясни
Ми 6-така първо е по-красива кола от СЛ-а на мергела . Второ макар да не съм ги карал съм сигурен че 6-така ще е в пъти по-голям кеф да се кара . Друго няма какво то това са най-важните неща . Не можеш да ми кажеш нито едно нещо с което този мергел превъзхожда колата на боговете бмв![]()
![]()
![]()
Това е то!
Не си карал нито едната от двете, ама знаеш коя как ще върви и ще е по-кеф да се кара!
![]()
![]()
Mи то като видиш логото на бмв няма нужда да си карал колата за да знаеш ,това е нещо което не се пипа ,усеща , няма вкус ,цвят ,мирис . То се усеща със сърце

- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
alx написа:firstduo93 написа:Този мерцедес не си заслужава за толкова пари . Бмв 6-та серия е в пъти по-кола от това нещо.
обясни
Пикъпа да върви па другото...

Vra4anin написа:Но запомни от мен едно - уточнявай какво точно търсишЗащото знам за един почнал да си търси проститка за вечерта и от звънене на обяви, накрая се озовал с транс колежка
А един друг играч чул, как някакви тарикати с пари от софийско, че изкупуват мед по 8лв килограма, той бързо изкупил от околните врачански села 3 тона пчелен мед (съответно успял да ги изкупи за по около 5-6лв на кило и почнал да търка ръцете като Моше, че ще удари кьоравото с тая сделка
), наел хора за работници, камиони с които да достави меда, цяла логистика както се казва.... и като пристигнал при купувачите ги попитал, цитирам "кажете къде да разтоварим бурканите и каците с меда"..., а купувачите се стъписали и казали на висок тон: "абе какви буркани бе?! Ти пчелен мед ли ни караш бе идиот"
![]()
И на играча му причерняло, че от еуфория, нито веднъж не решил да уточни по телефона, какъв мед изкупуват тия за 8лв килото
![]()
Тру врачаниън сториис.
Човек, тва с меда ако е истина

- firstduo93
- кандидат ентусиаст
-
Vra4anin написа:alekangg написа:Това е то!
![]()
![]()
Е па прав си е човека, че това се усеща със сърцето. По същата логика как повечето (а дано всички, ама надали) от тук пишещите маторци, още в ранна детска възраст са започнали да си правят патките на кокълче заради хомо сапиенс от женски пол и знаят, че трябва бъдещите им гаджета да са такива? Нима един девствен средностатистически пубер чекиджия харесващ и драпащ за жени, който е докосвал само Деси и Лили (съответно дясната и лявата си ръце), е трябвало да е пробва с мъж (или с куче или с овца), за да знае, че Жената е
правилния избор?
E има и хора пробвали със куче и животни . Те нямат вкус и усет .Затова после тези същите хора карат мерцедес и казват че е по-яко от бмв

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Овчар пътувал на стоп с овцата си , спира един Мерцедес и шофора пита:
- Дядо, теб ще те качим, ама овцата?
- Няма страшно, тя ще си тича отзаде.
Сяда овчаря в колата и шофора подкарва с 10 км/ч. Гледа назад, овцата си бяга. Ускорява на 40, онази все си бяга. Шашнат, нашия вдига до 120 и гледа овцата е оплезила език. Доволен казва:
- Дядо, овцата ти нещо се оплези...
- На ляво ли се е оплезила?
- Ами.. наляво.
- Ще изпреварва.
- Дядо, теб ще те качим, ама овцата?
- Няма страшно, тя ще си тича отзаде.
Сяда овчаря в колата и шофора подкарва с 10 км/ч. Гледа назад, овцата си бяга. Ускорява на 40, онази все си бяга. Шашнат, нашия вдига до 120 и гледа овцата е оплезила език. Доволен казва:
- Дядо, овцата ти нещо се оплези...
- На ляво ли се е оплезила?
- Ами.. наляво.
- Ще изпреварва.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
pampo написа:Vra4anin написа:Но запомни от мен едно - уточнявай какво точно търсишЗащото знам за един почнал да си търси проститка за вечерта и от звънене на обяви, накрая се озовал с транс колежка
А един друг играч чул, как някакви тарикати с пари от софийско, че изкупуват мед по 8лв килограма, той бързо изкупил от околните врачански села 3 тона пчелен мед (съответно успял да ги изкупи за по около 5-6лв на кило и почнал да търка ръцете като Моше, че ще удари кьоравото с тая сделка
), наел хора за работници, камиони с които да достави меда, цяла логистика както се казва.... и като пристигнал при купувачите ги попитал, цитирам "кажете къде да разтоварим бурканите и каците с меда"..., а купувачите се стъписали и казали на висок тон: "абе какви буркани бе?! Ти пчелен мед ли ни караш бе идиот"
![]()
И на играча му причерняло, че от еуфория, нито веднъж не решил да уточни по телефона, какъв мед изкупуват тия за 8лв килото
![]()
Тру врачаниън сториис.
Човек, тва с меда ако е истина![]()
![]()
С тази същата логистика в Германия или Англия щеше да си удвои парите от меда
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Германците купили завода "АЗЛК" и решили вместо Москвич да произвеждат Мерцедес. Настроили линията, пуснали я - излиза Москвич! Сменили машините изцяло с германски, преоборудвали целия завод, пускат линията - излиза Москвич! Сменили персонала, само германци (даже охраната и чистачките), пускат линията - Москвич!
На отсрещния хълм стоят Чапай и Петка, гледат през биноклите и Чапай казва:
- Петка, аз като ти разправях, че мястото е прокълнато, ти ми се смееше...
На отсрещния хълм стоят Чапай и Петка, гледат през биноклите и Чапай казва:
- Петка, аз като ти разправях, че мястото е прокълнато, ти ми се смееше...
Excellent! Steven is my name!