Вярвате ли в големите лотарийни печалби?
Модератор: Общи модератори
- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се на дъщеря си
Re: Вярвате ли в големите лотарийни печалби?
При толкова много назадничав и прост народ, бих казал само браво на тоя с билетчетата. Трябва да има предавания по телевизията, по радиото и навсякъде, които да разясняват на хората за тия долнопробни лотарии, но явно лобито им е силно.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Най-големия ми кяр от нац. лотария, е че чат пат пускат онази блондинка по рекламите им с печелившите. 

- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
За мен си е истинска загадка каква е целта на Валери Симеонов защото съм сигурен, че не е чак толкова загрижен за оскотялото и напълно изпростяло българско население.
Първият вариант е, че някой иска да нанесе удар върху Божков и да сложи ръка върху бизнеса му защото фактически той е "последният мохикан" от т. нар. Г-13. Тогава от свинчо и гелосания и помен нямаше. Емо Кюлев и Илия Павлов бяха застреляни, а останалите не се изявяват публично.
Вторият е, че бургаският тарикат определено преследва някаква своя цел и въпросът е дали добре си е преценил силите защото Черепа никак не е слаб.
Възможни са и други междинни варианти, но във всички случаи бургаският хитрец е замислил нещо.
Първият вариант е, че някой иска да нанесе удар върху Божков и да сложи ръка върху бизнеса му защото фактически той е "последният мохикан" от т. нар. Г-13. Тогава от свинчо и гелосания и помен нямаше. Емо Кюлев и Илия Павлов бяха застреляни, а останалите не се изявяват публично.
Вторият е, че бургаският тарикат определено преследва някаква своя цел и въпросът е дали добре си е преценил силите защото Черепа никак не е слаб.
Възможни са и други междинни варианти, но във всички случаи бургаският хитрец е замислил нещо.

За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Покрай цялата дандания поне стана ясно че тия билетчета явно не са гарантирани и на 50% с печалбите които се рекламират . Пускат се толкова колкото да гаранитрат интереса и да се купуват билетчетата .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
Както се очакваше хазартното лоби вече се размърда и то сериозно. Преди малко гледах как Захари Бахаров в платен репортаж лъже, като изпечен мошеник и интригант. Всъщност той говори полуистини и спестява някои съществени подробности. Съвсем "забравя" да каже, че в някои държави хазарта въобще е забранен, а в други лотариите и тотализатора са държавен монопол точно заради простотията на населението, като това е единственият правилен начин.
Тепърва ще се включват и други индивиди, както вече това направи Боби Михайлов - Перуката. Залогът наистина е голям и това е довеждало до трупове.
Тепърва ще се включват и други индивиди, както вече това направи Боби Михайлов - Перуката. Залогът наистина е голям и това е довеждало до трупове.

За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
Top Gun Maverick написа:Веднага да спомена, че става дума само за БГ, а не за САЩ или Европа.
По-специално какво имам предвид. Телевизията ни ЗАЛИВА от всякакви спечелили всевъзможни суми от по 50 000 лв от разните там лотарии. Отделно като съм разглеждал сайтовете и видовете билети, там има други спечелили неизвестни хора с печалби от по 100 000, 250 000, 500 000 и оставащи разни такива печалби от видовете билет, да речем по една или две печалби. Отделно къщи, спортни коли и не знам си какво. Тук нека включим и сегашния спечелил 4 милиона![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
от тотото в...Смядово ако не се лъжа, а там бил 4-та голяма печалба по думи на хората от населеното място.
И естествено пак го издирват, и пак го няма и т.н.
Купувал съм си билетчета от националната лотария, все от най-скъпите, но сумите, които съм печелил са били колкото да избият билета и не съм вътре мога да кажа поне от тези игри.12 лева мисля ми е рекорда.
![]()
![]()
Казвали са ми разни там за печалби от 50 лв. а най-голямото, което са ми казвали е 1500 лв. от някакъв...ром. Казвам ром, точно защото мога да имам доверие в тази печалба, колкото и на друго казано от него.
Мога да спомена за един познат от едно далечно село в периода около рухването на комунизма, който спечели 5-ца в някое тото и си купи тогава Лада с 5 скорости.
Но мисля това е различно и от друга епоха, когато цялата нация играеше тото и тук-там някоя смешна печалба можеше да се даде, колкото да се подлъжат всички да играят цял живот.
Майстори си бяха на пропагандата в ония времена.
Та дайте да видим тук, има ли хора от форума спечелили големи печалби, говорим за тези от минимум 5-цифрена сума, ваши роднини, приятели, познати или дори на шурей Пенчо, леля му, че нейната доведена дъщеря от Симитлери. Нещо да сте чули от някъде, било то и от някой ром.![]()
Ще кажа моето мнение, а то е, че няма такива печалби изобщо и тия, които ги гледаме по телевизията по някакъв начин им се плаща за да казват тези глупости и да си траят или ако има големи, то е от 10 спечелили, един реален и цялата работа е пране на пари и разни други неща, които ние не знаем.
Та моля за мнения.
не познавам никого които да е спечелил нешо повече от 50-100 лева. хем имам познати които играят редовно...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
Аз имам познат, който спечели 100 000лв. Човека е автомонтьор, преди години когато имах голфче ходих при него за смяна на масло и т.н. Щях да забравя и комшията миналото лято спечели 10 000лв.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
А как така се получава че повечето печалби са винаги в някакви селца и паланки дето на година продават 5 билетчета в хоремага ? А в градове като София Варна Пловдив където се купува милиони билетчета щастливците се броят на пръсти ? В поощрителните награди едва ли има някаква измама но големите печалби са точно премерено пуснати къде и в кои обекти да отидат .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Познавам жена която спечели 100К от Националната лотария.
Сигурен съм че 50К, 100К се дават за да се въртят нещата.
Сигурен съм че 50К, 100К се дават за да се въртят нещата.

- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
Аз познавам 3ма
Един 20к, друг 50, и последния път 100к.
Всичко в София.
Но аз не си купувам , схемата да не плащат данъци предполагам е ясна на всички.
Ако обърнете билета пише тираж 25 милиона примерно,
обаче се пускат двойно т.е 50 милиона и на другите необявени 25 данък НЯМА
Един 20к, друг 50, и последния път 100к.
Всичко в София.
Но аз не си купувам , схемата да не плащат данъци предполагам е ясна на всички.
Ако обърнете билета пише тираж 25 милиона примерно,
обаче се пускат двойно т.е 50 милиона и на другите необявени 25 данък НЯМА

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Вярвате ли в големите лотарийни печалби?
Поради тази причина в редките случай, когато съм купувал билет, винаги е било от възможно най-затънтеното място далеч от някой областен град.Jordana написа:А как така се получава че повечето печалби са винаги в някакви селца и паланки дето на година продават 5 билетчета в хоремага ? А в градове като София Варна Пловдив където се купува милиони билетчета щастливците се броят на пръсти ? В поощрителните награди едва ли има някаква измама но големите печалби са точно премерено пуснати къде и в кои обекти да отидат .
Sent from my iPhone using Tapatalk
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Фидел Кастро написа:Преди малко гледах как Захари Бахаров в платен репортаж лъже, като изпечен мошеник и интригант.
Гледах го и аз това.
Но друго ми направи впечатление - раздали са 1 милиард и 250 милиона награди.
Вероятно раздадените печалби са 20%-30% от приходите

5% от брутния вътрешен продукт отива за билетчета

Това ако не е прост народ...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Изпрал си е парите.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
в този случай трябва да е дал над 100 хиляди на мангича
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
drago_pavlov написа:Фидел Кастро написа:Преди малко гледах как Захари Бахаров в платен репортаж лъже, като изпечен мошеник и интригант.
Гледах го и аз това.
Но друго ми направи впечатление - раздали са 1 милиард и 250 милиона награди.
Вероятно раздадените печалби са 20%-30% от приходитеприходите са от 3 до 5 милиарда лева
![]()
5% от брутния вътрешен продукт отива за билетчета![]()
Това ако не е прост народ...
Именно заради това в някои държави лотарията е държавен монопол.
Хазарта е вид самооблагане на населението и би трябвало да се предоставя единствено и само от държавата.
Вместо да гонят кокошкарските сделки в Olx могат да прибират няколко милиарда годишно без никакъв зор по събирането- населението плаща абсолютно доброволно и с желание.