Тема 3. Съвети и въпроси относно избор на Е9х
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Re: Тема 3. Съвети и въпроси относно избор на Е9х
Те са с един и същ двигател, но по-новата е след голямата ревизия на коляновия вал, та има по-малък шанс да е с проблем във веригата. Не че няма да се наложи да я смениш пак, де. Аз бих взел по-запазената, километрите ясно, че не са реални.
Never mistake motion for action...
- PaIDimitrov123
- Потребител
-
- Мечтае да кара: БМВ М3 Е92
Колеги , мнения за този автомобил ? При е90/е92 пазят ли се реалните километри и в ключа за да мога да разбера на какви километри е автомобила?
https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?a ... ink=78epyp
https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?a ... ink=78epyp
bobbybg75 написа:Здравейте нов съм във форума искам да попитам дали имате възможност да изразите мнение относно тези 2 автомобила
https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?a ... ink=78dpbc
https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?a ... ink=78dpbc
Интересува ме също така и кой от двата модела е по лек за поддръжка? Благодаря предварително за отделеното време на всички!
Вземи им рамата ако искаш по- конкретна информация.
Като видиш някой да пише с големи букви ПЕРФЕКТНА, да знаеш че със сигурност не е

JoretoP написа:Здравейте!
Може ли инфо за тези 2 коли?
https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?a ... 0436010185
Като цяло доста добре поддържана 3ка на фона на останалите гробници, които гледах. Единствено 177 коня мотор ме притеснява леко, че нали се водел проблемен (късал верига), но пък собственикът каза, че я е сменял преди 50-60к. Има и едно леко тресене на мотора, което е или някои тампон или друго.
ВИН - wbavg91080vg42988
https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?a ... 6090961020
Тази силно ме съмняват километрите! Не успях да я покарам, щото видиш ли, само ако съм щял да я купувам можело...
ВИН - wbavc31030vc74437
@kolp много ще съм ти благодарен за едно рамо

Първата е с много подробна само официална история и е влизала за най-малкото нещо, както в Германия, така и в БГ, след 02.2014. На реални 250хкм е била, но 07.2017, после няма записи. Веригата е прегледана по акция.
Втората е била на 271хкм 04.2018, и тя си има що годе читава история до последно, но не толкова много записи като първата.
Втората е била на 271хкм 04.2018, и тя си има що годе читава история до последно, но не толкова много записи като първата.
- chris_barnes
- ентусиаст
-
- Кара: F11
- Мечтае да кара: на безплатна нафта
- Детайли за колата: 530xd
Ако се чудиш между двете коли, за мен това не би било дилема. Втората винаги. По-здравия двигател, много по-високо ниво на оборудване. 
Успех с покупката!
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Успех с покупката!

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
chris_barnes написа:Ако се чудиш между двете коли, за мен това не би било дилема. Втората винаги. По-здравия двигател, много по-високо ниво на оборудване.
Успех с покупката!
Съгласен съм с това твърдение, но за кола на 280 000км. цената е висока

- chris_barnes
- ентусиаст
-
- Кара: F11
- Мечтае да кара: на безплатна нафта
- Детайли за колата: 530xd
По принцип си прав, не са малко парите. Нооо тази кола е на Горубляне, все си мисля, че ще може да отбие малко от цената, ако иде с пари в ръка. Да си призная, изненадан съм че има такава кола на Горубляне, предполагам търговеца я е платил на добра сума, щом има сервизна история и такова ниво на оборудване. А за километрите - дизелите бая ги експлоатират, и си е напълно нормално тези коли да са на тези км (наскоро гледах в някоя фб група една петица 2015г, която беше на 150 хил км).vld написа:chris_barnes написа:Ако се чудиш между двете коли, за мен това не би било дилема. Втората винаги. По-здравия двигател, много по-високо ниво на оборудване.
Успех с покупката!

- vld
- Старши ентусиаст
-
chris_barnes написа:По принцип си прав, не са малко парите. Нооо тази кола е на Горубляне, все си мисля, че ще може да отбие малко от цената, ако иде с пари в ръка. Да си призная, изненадан съм че има такава кола на Горубляне, предполагам търговеца я е платил на добра сума, щом има сервизна история и такова ниво на оборудване. А за километрите - дизелите бая ги експлоатират, и си е напълно нормално тези коли да са на тези км (наскоро гледах в някоя фб група една петица 2015г, която беше на 150 хил км).vld написа:chris_barnes написа:Ако се чудиш между двете коли, за мен това не би било дилема. Втората винаги. По-здравия двигател, много по-високо ниво на оборудване.
Успех с покупката!
150к са нищо, миналата седмица имаше А6 3.0тди 2016та година 21 000евро на 220 000км.

Просто цената е като за кола на около 200к, разликата в чужбина е голяма на 200к е едно, на близо 300к е съвсем друго, затова е висока.
Иначе на колата нищо и няма ще изкара още толкова, просто на тия километри новия собственик, ще поеме повечето възли които се предават и то накуп.

Мерси много на всички, особено @kolp. Аз обаче мисля, че 1вата би бил по-добрият избор, щом веригата е проверена вече/направена и е много добре поддържана. Има и 2 чивта гуми/джанти+каско/гражданска, а другата ще трябва кат/каско/гражданска. Повечето екстри не са знае колко от значение.
- vld
- Старши ентусиаст
-
JoretoP написа:Мерси много на всички, особено @kolp. Аз обаче мисля, че 1вата би бил по-добрият избор, щом веригата е проверена вече/направена и е много добре поддържана. Има и 2 чивта гуми/джанти+каско/гражданска, а другата ще трябва кат/каско/гражданска. Повечето екстри не са знае колко от значение.
На първата задължително нов ангренаж, иначе рискуваш да го скъса.
Няма ли документ за това, че е сменен скоро направо НОВ и това е.
Мотора е по нов по икономичен, по тих, просто си иска неговото.

- barona111
- Потребител
-
- Кара: E91
Моля колега Kolp за проверка на ВИН
WBAUS91030A184808
Благодаря предварително
WBAUS91030A184808
Благодаря предварително
barona111 написа:Моля колега Kolp за проверка на ВИН
WBAUS91030A184808
Благодаря предварително
10.2012 52хкм, нищо интересно дотогава.
- symple_boy
- Потребител
-
Здравейте, към колегата Kolp може ли инфо за тази кола, продавача твърди че километрите са реални което мн ме съмнява
https://www.cars.bg/offer/c2651420
рама WBAVS91010KZ85851
Благодаря предварително.
https://www.cars.bg/offer/c2651420
рама WBAVS91010KZ85851
Благодаря предварително.
е какво друго да твърди джамбето?
241хкм януари, пълна история до 100хкм