Часовници

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Re: Часовници

Мнение от Borymeckata » 28 Май 2018, 9:07

Виж в този форум - има цял раздел за часовникари:
https://strelki.info/viewforum.php?f=23&sid=73bc8950452f299eeb987acbe1a1eb33

Има и няколко в Пловдив - чети отзивите... Ето този го хвалят: https://strelki.info/viewtopic.php?f=23&t=13197
Е, има и не чак толкова положителни отзиви, но като цяло изглежда добре... Сигурно и цените са му по-визоки, та за стара Слава едва ли си струва, но... ти си преценяваш. Успех!
Excellent! Steven is my name!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 28 Май 2018, 12:12

"Слава"-та е старичка,но е перфектно запазена,а и изглежда чудесно,поне за мен! 26 или 28 камъка,черен циферблат,без цифри,само с малки деления по периметъра,ден,дата и малки стрелки! За мен има огромна сантиментална стойност! Работи перфектно за сега,но дори и да спре ще си седи при мен!
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Витанов » 28 Май 2018, 12:27

Цъкни некоя снимка колега ако имаш възможност да я видим. :D
I am beton!

Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да мине :mhihi: А то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 28 Май 2018, 12:36

Снимка ще направя при първа възможност,щом има интерес! Часовника всъщност не е толкова стар! На 26г е!
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: BMW

Мнение от Ganchev__ » 28 Май 2018, 18:49

Щом си от Пловдив посети Георги Атанасов от линка на Боримечката.Реставрира ми една ракета преди време, има я в темата му в стрелките.Ще останеш доволен. :yes:

ентусиаст
Аватар

Мнение от kolp » 07 Юни 2018, 14:39

С лятната каишка, че лятото кожата се запотява много. За 40г юбилея си мисля за IWC, ама да видим.

Иначе в БГ цените са абсурдни, като сравнявам с chrono24 в Германия са средно 20% по-евтини. Със самолетния билет и хотела пак излиза по-евтино.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E53 4.8, X6 2008 и X5 2011 5.0i
Мечтае да кара: новата М X5 ...
Детайли за колата: всичките са манияяяяяяяя....

Мнение от vlado6669 » 08 Юни 2018, 13:08

smamf написа:
Don_Diego написа:Много добър избор! :yes:

Към колегите коментиращи сайта jomashop: Как са стоките от него? Разгледах го по диагонал и няколко неща си харесах вече, но тъй като за сефте го чувам/виждам сайта ме интересува как са стоките и гаранцията
Така наречения gray market dealer, може би най-големия и известен такъв.

Всичките им часовници са 100% оригинални, проверено няколко пъти от познати, предстои и от мен, има и стотици ревюта из нета.

Как си постигат намаленията и цените?

Купуват часовници на едро от производителите без гаранция от тях. Нямат най най-новите модели.

Тоест един часовник Омега, купен от Joma, няма двугодишната международна гаранция на Омега.

Самите Joma предлагат своя гаранция (2 и повече години), ако има проблем с часовника трябва да се прати на тях.

От това, което съм видял със собствените си очи - legit са.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Само малко уточнение за Омега гаранцията им е 4 години но не фабрична а от Joma, и да часовниците са оригинални.. Специално за Омега само картата за гаранция е на тях, а не на омега, другите със серийния номер ги има в кутията. Не знам как седи въпроса с митата за България само.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E53 4.8, X6 2008 и X5 2011 5.0i
Мечтае да кара: новата М X5 ...
Детайли за колата: всичките са манияяяяяяяя....

Мнение от vlado6669 » 08 Юни 2018, 13:21

WP_20180608_14_15_41_Pro[1].jpg
kolp написа:С лятната каишка, че лятото кожата се запотява много. За 40г юбилея си мисля за IWC, ама да видим.

Иначе в БГ цените са абсурдни, като сравнявам с chrono24 в Германия са средно 20% по-евтини. Със самолетния билет и хотела пак излиза по-евтино.

Класика добър избор, и на мен ми е една от любимите марки, също и IWC, но първо си мисля зе един Zenith Ел Примеро но само с железни каишки, че ги забравям като се къпя ....
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

ентусиаст
Аватар

Мнение от kolp » 08 Юни 2018, 13:52

vlado6669 написа:
WP_20180608_14_15_41_Pro[1].jpg
kolp написа:С лятната каишка, че лятото кожата се запотява много. За 40г юбилея си мисля за IWC, ама да видим.

Класика добър избор, и на мен ми е една от любимите марки, също и IWC, но първо си мисля зе един Zenith Ел Примеро но само с железни каишки, че ги забравям като се къпя ....

:bchug: аз установявам че nato за лятото е супер, няма значение мокриш или не. металът много ме скубе ;) иначе съм фен на по-изчистените модели, другите функции и без това не ги ползвам. иначе за мен IWC Portugieser би бил доста добър скок нагоре, но не стават за ежедневно носене, за разлика от омегата.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 08 Юни 2018, 14:57

Само информативно ( за съжаление не съм тръгнал да пазарувам :mhihi: ), как стоят нещата с покупката и вноса на стоки от държави като ОАЕ (или други с данъчни облекчения) ? Номера със "слагам го на ръката и минавам" е ясен. Ако трябва да си е в кутийките как става ?
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от kolp » 08 Юни 2018, 15:27

TNT написа:Само информативно ( за съжаление не съм тръгнал да пазарувам :mhihi: ), как стоят нещата с покупката и вноса на стоки от държави като ОАЕ (или други с данъчни облекчения) ? Номера със "слагам го на ръката и минавам" е ясен. Ако трябва да си е в кутийките как става ?

в ръчния багаж ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 tds, W140 400SE
Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки

Мнение от DLVasilev » 10 Юни 2018, 1:14

Новата придобивка
Изображение
Изображение
ATR-42/72

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Panamera 4S

Мнение от skoti79 » 10 Юни 2018, 12:16

Браво, чудесна класика :yes:
За chrono24 си много прав и добре си го замислил.
Аз се ослушвам за някой познат, да пътува до USA, че марката, която нося е с топ цени на тоя континент.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 10 Юни 2018, 15:50

Един съвет само , когато си вземате такива часовници поръчвайте ги задължително с метална верижка . Ако има опция и за силиконова или кожа добре но основното е металната . Силиконова кожена меш милитари дайвър или каквато ви кефне можете да си намерите винаги , избора има голям . Метална оригинална няма да можете да намерите или ако ви се усмихне късмета ще е на баснословни цени . Имайте пред вид че тези силиконови или кожени каишки издържат около 2 години ежедневно носене , рано или късно идва момента за нова и ако решите да слагате метална става тегаво .Просто едно напомняне за този нюанс.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 10 Юни 2018, 17:56

Като цяло е така за металните, ако часовника се предлага с такава, но има достатъчно хубави гумени изделия, като Hirsch PURE Natural Rubber. Освен, че е много мека и не убива, аз лично носих такава почти 3 години и не беше мръднала, камо ли да трябва да се сменя.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата