Носите ли... чантичка?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Носите ли чантичка?

Да, винаги, без нея не мога
36
33%
Не, никога
72
67%

Общо гласове : 108
ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Re: Носите ли... чантичка?

Мнение от Borymeckata » 08 Юни 2018, 21:08

Тези раници... За връзка ключове, портфейл, телефон, ножче и още някоя дреболия да понеса раница... :kuku: :kuku:
Нали идеята е да имаш всички тези неща "под ръка" и да ги ползваш лесно и удобно? Като ми звънне телефона в раницата, или ми потрябват ключовете или ножчето, или искам да извадя някоя карта или пропуск от раницата - какво? Егати "удобството"...
Excellent! Steven is my name!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
Мечтае да кара: F82 ///M4

Мнение от Exclusive89 » 08 Юни 2018, 21:31

Чак па клошар :lol: по принцип излизам с един телефон (4.7'') портфейл (сравнително малък) и точно два ключа... в куфар ли да ги нося, за да не ме помислАт за клошар :mhihi:
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: BMW 320ci E46 Convertible

Мнение от preki » 08 Юни 2018, 22:02

E34 написа:Често нося много пари и просто нема как да завирам пачките из джобовете. Тва с раничките много хипарско ми идва па и сега лятото гърба ти цел ден ше е потен. Човек неносещ такава чантичка по улиците или е излезнал за малко или е некъв клошар дето нема два ключа и телефон или джобовете са му като на пеликан шията. Откак почнах да печелим кинти и да нося чантичка, а тва мнооого отдавна беше за пръв път чувам некой да им вика "диагоналки", тва са некви глупости. Едно време само сутеньорите и чейнджа са разкарваха с такива.
Много тъпо изказване.
Щом си носиш парите в такива чантички - диагоналки, си ебем ти и бизнесмена....
Всеки да носи каквото си иска и му е удобно, но да се генерализира така, е доста тъпо....

Sent from my SM-G925I using Tapatalk

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 08 Юни 2018, 22:02

Zubcho написа:Като започнете да категоризирате хората е много смешно, че и направо жалко. Носиш чанта, гей си, или охрана, или нещо друго.

Една качествена "диагоналка" подминава 100 кинта, ако е кожена. Аз по джобовете неща не искам да имам, 3 комплекта ключове, портфейл, документи, баджове, телефони и куп още неща, не мога и не искам да слагам по джобовете. Алтернатива няма. Ако не искаш да ти висят джобовете като на гащник трябва да носиш някаква чанта или раница. Това е сегашната действителност.

Та не всички сме цигани, охранители или друг тип wоna be (insert text here) татуирани играчи с претенции да не ходят до тоалетната като другите хора. :) Просто някои от нас сме практични.

+1
Нося си я, защото е удобна, всичко ми е под ръка, портфейла, телефона и други неща не стават на баници и най-важното - драстично намалява шанса да забравиш нещо някъде. Имам 3-4 различни, включително доста скъпи модели, от плат или кожа и не мисля, че са грозни или мутренски, просто са практични.
Never mistake motion for action...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 08 Юни 2018, 22:26

Тъпото е като забравиш цялата чантичка някъде :D
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 09 Юни 2018, 8:44

Exclusive89 написа:Чак па клошар :lol: по принцип излизам с един телефон (4.7'') портфейл (сравнително малък) и точно два ключа... в куфар ли да ги нося, за да не ме помислАт за клошар :mhihi:

Гаранция не си губил документи или ключове. Губят се така. Особено лятото, когато всичко това е в късите гащи. И като сложиш още 150-200 лева на дребно и кво прайм?

preki написа:Много тъпо изказване. Щом си носиш парите в такива чантички - диагоналки, си ебем ти и бизнесмена....
Всеки да носи каквото си иска и му е удобно, но да се генерализира така, е доста тъпо....

Бачинка личи си че повече от два и шейсе никога не си носил у себе си. И кола нямаш, а и живееш при вашите, щото и ключове от вас нямаш щото винаги има кой да ти отвори :mhihi:
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Носите ли... чантичка?

Мнение от Dextuar » 09 Юни 2018, 8:57

E34 написа:
Exclusive89 написа:Чак па клошар по принцип излизам с един телефон (4.7'') портфейл (сравнително малък) и точно два ключа... в куфар ли да ги нося, за да не ме помислАт за клошар :mhihi:

Гаранция не си губил документи или ключове. Губят се така. Особено лятото, когато всичко това е в късите гащи. И като сложиш още 150-200 лева на дребно и кво прайм?

preki написа:Много тъпо изказване. Щом си носиш парите в такива чантички - диагоналки, си ебем ти и бизнесмена....

Бачинка личи си че повече от два и шейсе никога не си носил у себе си. И кола нямаш, а и живееш при вашите, щото и ключове от вас нямаш щото винаги има кой да ти отвори :mhihi:
Алоууу, бизнесмените с по 200лв в джоба на двулевки, ползвайте малко карти, навсякъде приемат. вЕрно, не мо’е ги лепнеш на селскиО кръчмар на челото да пусне миле китич, ‘ма не носиш турбето около вратО постоянно. Язе всичко тургам по джобовете и дертове нЕмам.

Sent from my iPhone using Tapatalk

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 09 Юни 2018, 9:03

Тази и съседната тема със сандалите са есенцията за тая година. Чета ги ги с кеф, все едно слушам 10 пиянки в кръчмата.
Всеки се присмива на другия и се мисли за най-умния, богатия и модерния, без значение носи ли, не носили чанта или каквото и да е, богат ли е, скъсан ли е, охрана ли е или бизнесмен. Избиването на комплекси е страшно, материала е много много лош и няма да се оправи никога.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Panamera 4S

Мнение от skoti79 » 09 Юни 2018, 9:16

alekangg написа:Тази и съседната тема със сандалите са есенцията за тая година. Чета ги ги с кеф, все едно слушам 10 пиянки в кръчмата.
Всеки се присмива на другия и се мисли за най-умния, богатия и модерния, без значение носи ли, не носили чанта или каквото и да е, богат ли е, скъсан ли е, охрана ли е или бизнесмен. Избиването на комплекси е страшно, материала е много много лош и няма да се оправи никога.

+1, много точно написано, право в десетката.

Потребител
Аватар
Кара: BMW 320ci E46 Convertible

Мнение от preki » 09 Юни 2018, 9:33

dextuar написа:
E34 написа:
Exclusive89 написа:Чак па клошар по принцип излизам с един телефон (4.7'') портфейл (сравнително малък) и точно два ключа... в куфар ли да ги нося, за да не ме помислАт за клошар :mhihi:

Алоууу, бизнесмените с по 200лв в джоба на двулевки, ползвайте малко карти, навсякъде приемат. вЕрно, не мо’е ги лепнеш на селскиО кръчмар на челото да пусне миле китич, ‘ма не носиш турбето около вратО постоянно. Язе всичко тургам по джобовете и дертове нЕмам.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Според колегата Е34 си с 2,60 лв в джоба и живееш с родителите си
Трябва си диагоналка да те приемат в клуба на преуспелите бизнесмени.
Заеби.....Вярно е масовото избиване на комплекси и как кой е по-по-най, а всички други нищо не става от тях

Sent from my SM-G925I using Tapatalk

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 09 Юни 2018, 10:01

Само за протокола - в диагоналка не можеш да събереш чак толкова много пари :dunno:
Пълноразмерна чанта върши повече работа и е по-сигурна
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 09 Юни 2018, 10:02

Ей, и тая тема замириса яко на тестостерон... Аз си представях една неангажираща дискусия за чантички, ранички и други начини за ежедневно носене на необходимите дреболии, но... явно съм сгрешил.

E34 написа:Гаранция не си губил документи или ключове. Губят се така. Особено лятото, когато всичко това е в късите гащи. И като сложиш още 150-200 лева на дребно и кво прайм?

Един съвет от горчив личен опит - парите се носят винаги отделно от всичко останало, като банкнотите са защипани с щипка. Никога в същия джоб (заедно с парите) не се носят ключове, карти или каквото и да е друго.
Excellent! Steven is my name!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 09 Юни 2018, 10:11

Е кво да направим ? Чантаджиите сме по-малко и противника използва превъзходството в жива сила да потъпче правото ни да говорим за нашите чанти . Явно преобладаващото мнозинство е под 30 метросексуален с джоб на панталона тип пеликанска гуша способна да побере бая покъщнина . Това което не може да побере джеба , го слагат в дамска чанта . Кешовица не носят , тоест посещават само места където има вай-фай и приемат пластмаса ..... :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 09 Юни 2018, 10:25

Не съм фен на чантичките повечето хора ми приличат на кондуктори с тях,но има някой модели кожени хубави маркови които ми харесват като видя на някой мъж как му стоят,но има едни по малки от плат, които на някой с изтумбен шкембак и чантичката му отзад на над гъз@ му се мандахерца ми е адска карикатура това.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i
Мечтае да кара: E39 ALPINA B10

Мнение от Grozdanoff » 09 Юни 2018, 11:07

Нося чанта и без нея не ми се мисли как ще изляза, в нея побирам: ключове, портфейл, цигари, аналгин, дъвки, презервативи и много други :mhihi:
Голямо удобство си е, преди няколко години почнах да нося чантичката през рамо, преди бях с пълни джобове и исухлени гащи...
alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно :)

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата