Носите ли... чантичка?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Носите ли чантичка?

Да, винаги, без нея не мога
36
33%
Не, никога
72
67%

Общо гласове : 108
кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Носите ли... чантичка?

Мнение от STEVAL » 09 Юни 2018, 11:27

Имам няколко - в зависимост от случая - от спортна-платняна до кожено-елегантна. Дори имам оставена една в багажника на колата за всеки случай. Ако съм с дънки иди дойди да пълня джобовете с телефони, портфейли и ключове, но по спортно облекло не върви да ми се изхлузва всичко от тежеста.

Grozdanoff написа:Нося чанта и без нея не ми се мисли как ще изляза, в нея побирам: ключове, портфейл, цигари, аналгин, дъвки, презервативи и много други :mhihi:
Голямо удобство си е, преди няколко години почнах да нося чантичката през рамо, преди бях с пълни джобове и исухлени гащи...

Това с презервативите - камъни в нашата градина. Чакам спор дали само "диагоналкаджиите" ги ползват, а правилните дъждобран на .уя не слагат.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 09 Юни 2018, 11:51

:mrgreen: кълвете ли на простотийки? Бъзикам се бе....знаех че ще наскачате на стереотипа селски бизнесмен с кинти и се почна а у...карти марти...комплекси тва онова. Цялата тема е една глупост. Естествено, че на работещ възрастен човек му е необходим такъв аксесоар, дали ще е малка раничка, дали няква чантичка....просто няма как. Ма дилъри биле тия с "диагоналките", педали биле...сутеньори. Абсурд е въобще да се обсъжат такива неща. Ма малките лъвчета скачат.
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 09 Юни 2018, 12:10

:OT:

Един такъв модерен баровец дето всичко му е дигитално и без кабели :mrgreen: веднъж се возихме заедно и като дойде време да си делнем бензина се оказа, че няма 60лв кеш у него :ok:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 09 Юни 2018, 18:39

Носим си такава нон стоп, освен в случаите когато съм с риза.
И ми дреме на фара, че нЕкой потен тийнейджър със злобно акне по челото му се струва гейско :mrgreen:

Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 09 Юни 2018, 19:10

Тц , тренда е друг . Сега теези са на мода :mhihi:
image.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последна промяна Jordana на 09 Юни 2018, 23:26, променена общо 1 път
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 09 Юни 2018, 19:29

Значи с чантичка, не може, че приличаш на кондуктор, а с раница кога приличаш на ученик може. То и аз преди като имах 20 леа и един телефон в джеоба чанта не ми трябваше, сега лятото нямам избор.

Sent from my ZUK Z2132 using Tapatalk

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 09 Юни 2018, 19:30

Тва е раница спешъл едишън за тия, дето диагоналката им идва too much :mrgreen:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: samolet
Мечтае да кара: F10 M5

Мнение от stefan8898 » 10 Юни 2018, 9:25

Диагоналката е супер, преди 5 години като си търсех кола, събрах 20 000 лева в нея, така че на този етап си ме устройва, вече за по сериозни бизнесмени не става. Последните години 2 пъти излизам без диагоналката, единия път забравих парите и се оказах в друг град без пари, мноо яко, пък вторият път се оказах без ключове, добре че имаше кой да ми отвори.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Astra j 1.4 t

Мнение от b.bonev » 10 Юни 2018, 11:36

От около 5 години насам всяко лято нося платняна чанта с дълга презрамка тип "сумка" и ми преви впечатление, че много хора също носят такъв тип чанти и на никой не съм вързал кусур "глей го тоя с каква педалска чанта е тръгнал"..
пс.навремето имах едно много яко чанта за през кръста тип "борсетка" и някъде ми изчезна, ако си я намеря пак бих си я носил.
пс2 раница също одобрявам , обаче засега нямам какво да нося в нея.
пс3 спомних си навремето като бях дете /през 80-те/ мъжете носеха един чанти с къса каишка за през китката и беше класа.
"Не Русия е проблемът на света в момента. Проблем са самозабравили се бездушни хора, които управляват Запада. Утре ще измислят още нещо. Това са някакви "зомбита", които само се стремят да рушат. Не знам до кога ще е възможно Русия да ги възпира, дори с цената на самоунищожение. Но ще направим каквото можем..."- завърши Путин.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е90 330d
Мечтае да кара: по Аутобан
Детайли за колата: снегорин

Мнение от NGneer4eto » 10 Юни 2018, 12:12

Тук в Стара Загора, като се огледам, виждам, че почти всеки втори мъж е с такава чантичка - през гърдите или диагоналка дето и викате. Преди изглеждаше гейско, но сега очевидно вече не е. Аз лично не съм против тях, но засега се въздържам да купувам такава заради това да не я загубя, защото наведнъж ти заминават всички документи, пари, ключове и телефони и т.н. Лично ми се струва тъпичко като видя някой да си държи телефона в чантичката, защото хем може да не го усетиш като е шумно, хем ако я изгубиш си заминава и телефона. Не съм пушач и не нося излишни неща в мен да ми тежат и засега събирам в джобовете това, което ми трябва. Чантичката ме дразни, че ми мачка блузата и самото усещане на рамото. Пробвал съм да я мъкна цял ден и не е приятно. За повече документи и багаж винаги върши работа раницата, чанта за лаптоп или просто торбичка.
Иначе са наистина практични. Определено са на мода и определено не са гейски или кондукторски и т.н. Който си му трябва и му е удобна, да си носи и да не му дреме!

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 10 Юни 2018, 15:59

Не ме кефи много но нося и аз, няма начин да носиш 500 грама ключове, документи, визитни картички, химикалка и още некви глупости по джобовете абсурдно е, и понякога пистолета слагам вътре, не е правилно ама.....
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: вана
Мечтае да кара: DACIA

Мнение от Knoxville_ » 11 Юни 2018, 11:29

Нека сега всички да наскачат и да споделят дали е удачно да се носи пистолет в диагоналка :ok:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 11 Юни 2018, 11:40

Зависи какъв . Ако е някой 1911 или дезърт ще има зор и с чантичка , но някои малки железца позволяват скрито носене и в джоб на панталона без особени драми да не говорим за чантичка . Дори макаров си стои в диагоналка без проблеми . Така че въпрос е дизайнерски по скоро :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 11 Юни 2018, 11:53

Леле, леле...
То са ножове по 3-4, пищови, пълнители. Комплект за първа помощ, инструменти и...и спрях да чета повече. Бе хора, къде по-точно сте тръгнали ? На война, на лов, на строителната площадка.... ?

Портмоне с няколко карти и малко пари в брой, комплект ключове /кола/офис/дом/, телефон, запалка и цигари.
Това е. Всичко се побира в джобове без проблеми.
Единственото изключение е, когато нося фотоапарата + още два обектива. Тогава съм с раница.
Хм,хм...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: както я може.
Мечтае да кара: На пържоли и пържени картофки нон-стоп.

Мнение от dxd » 11 Юни 2018, 13:24

Моджо написа:Леле, леле...
То са ножове по 3-4, пищови, пълнители. Комплект за първа помощ, инструменти и...и спрях да чета повече. Бе хора, къде по-точно сте тръгнали ? На война, на лов, на строителната площадка.... ?

Портмоне с няколко карти и малко пари в брой, комплект ключове /кола/офис/дом/, телефон, запалка и цигари.
Това е. Всичко се побира в джобове без проблеми.
Единственото изключение е, когато нося фотоапарата + още два обектива. Тогава съм с раница.

Това Беър Грилс ряпа да яде,тука с тези диагоналки на момента в джунглата да ги пратят няма да е проблем :mhihi: :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата