Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Re: Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.

Мнение от Dextuar » 10 Юни 2018, 16:42

Поредният форумен герой...

https://www.facebook.com/inj.lazarov/vi ... 705278501/

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го спокойно

Мнение от ///eMo » 10 Юни 2018, 16:43

Браво на всеизвестния колега с черно е60 м5(с номер 0204), който ме изпревари по уникално колегиален начин отдясно с над 200 на сантиметри. Професионализъм е да разчиташ изцяло на това да се изправя на спирачките, за да не станем на мармалад всички...

p.s. поздрави към всички останали колеги по магистралата, които бяха пример за магистрално шофиране

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 10 Юни 2018, 16:48

Доста са жалки подобни изпълнения :mhihi:
Винаги съм се чудел какво очакват да постигнат напъващите се :dunno:
Изображение

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 10 Юни 2018, 16:48

Това онзи Зендерът ли беше... :mhihi: Направо е всеизвестен вече с подобни...абе наречете ги както искате. :mhihi:
Иначе за умрелия кожух до Поршето какво да кажем... :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
Мечтае да кара: F82 ///M4

Мнение от Exclusive89 » 10 Юни 2018, 17:46

///eMo написа:Браво на всеизвестния колега с черно е60 м5(с номер 0204), който ме изпревари по уникално колегиален начин отдясно с над 200 на сантиметри. Професионализъм е да разчиташ изцяло на това да се изправя на спирачките, за да не станем на мармалад всички...

p.s. поздрави към всички останали колеги по магистралата, които бяха пример за магистрално шофиране

Начии освен да форсира на място... и други работи правил красавеца :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 10 Юни 2018, 18:18

Don_Diego написа:Доста са жалки подобни изпълнения :mhihi:
Винаги съм се чудел какво очакват да постигнат напъващите се :dunno:

същото , което очаква някой с една от най-бързите стрийт коли на планетата да шамари 15-20 годишни бангии на хлъзгавия асфалт...

хвани единия, удари другия, а третия сам да падне :bowdown:

в случая "карача" на Поршето е най-тъп... няма нужда да доказваш НА ВСЕКИ, че колата ти върви... :dummy:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E91 325d
Мечтае да кара: отново E36 318is

Мнение от k.milanov » 10 Юни 2018, 18:39

Да тагнем и гениалния шофьор на черната М5тица (ф10 май беше) БРАНДИРАНА с надписи за БМВ ФЕСТИВАЛ 2018 със рег. номер СВ0525 или СВ2505.

Сутринта посока Пловдив засветкал бясно къси / дълги, лепи се на всички и още малко ще започне да избутва хората от пътя. Всички сме длъжни да му правим 'евала' и да се забиваме зад тировете с 80км/ч, за да може той - БОГА да мине :bowdown:
А после и раздаваше газ по членския паркинг :bchug:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го спокойно

Мнение от ///eMo » 10 Юни 2018, 18:48

Top Gun Maverick написа:Това онзи Зендерът ли беше... :mhihi: Направо е всеизвестен вече с подобни...абе наречете ги както искате. :mhihi:

Същия. 10тина минути по-рано го задминах, караше с около 120-30 в дясна лента, даже не можах да повярвам, но бързо се върнах в реалността. :mhihi:

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 10 Юни 2018, 18:53

k.milanov написа:Да тагнем и гениалния шофьор на черната М5тица (ф10 май беше) БРАНДИРАНА с надписи за БМВ ФЕСТИВАЛ 2018 със рег. номер СВ0525 или СВ2505.

Сутринта посока Пловдив засветкал бясно къси / дълги, лепи се на всички и още малко ще започне да избутва хората от пътя. Всички сме длъжни да му правим 'евала' и да се забиваме зад тировете с 80км/ч, за да може той - БОГА да мине :bowdown:
А после и раздаваше газ по членския паркинг :bchug:

Какво да ти кажа, да караш бързо е едно, ама да започнеш да светкаш на всички от типа "махай се от пътя щото имам М5" е съвсем друго. Като бързаш по магистралата или където си бързаш, ок, не е редно, ама е разбираемо. Да светиш на всички обаче все едно си от НСО и към момента возиш председателя на НС, който бърза за майната си(защото и те по принцип го използват прекалено не попредназначение това с бурканите)е просто груба селска проява. Ще ме прощава Бога ако чете темата, ама всички такива са ми съвсем еднакви и не заслужават грам уважение пък ако ще и с М-ка слезнала от конвейра да са.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от madafaka_donkele » 10 Юни 2018, 19:11

Не трябваше да се подлъгвам да search-вам... :mhihi:

Изображение

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 tds, W140 400SE
Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки

Мнение от DLVasilev » 10 Юни 2018, 20:30

Муньо :mhihi:
Изображение
ATR-42/72

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 10 Юни 2018, 21:14

dextuar написа:Аз само искам да попитам на педеругите с моторите кой им даде право да се пререждат на КППТ-ата пред всички коли? Вчера направо побеснях, като на Кулата ми се изсипаха 4 броя такива и най-нагло минаваха на една боя разстояние от всички коли, плазмодият спира по средата между двете гишета, слиза и застава между мен и колата пред мен, след него се нарежда следващия и така докато се изредят всички :kuku: Няма по-големи нагледци от тия...

Може би им е било гадно да се редят след теб на опашката и да ти дишат саждите от изкормения ДПФ? :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.

Мнение от Dextuar » 10 Юни 2018, 21:23

bum_bum написа:
dextuar написа:Аз само искам да попитам на педеругите с моторите кой им даде право да се пререждат на КППТ-ата пред всички коли? Вчера направо побеснях, като на Кулата ми се изсипаха 4 броя такива и най-нагло минаваха на една боя разстояние от всички коли, плазмодият спира по средата между двете гишета, слиза и застава между мен и колата пред мен, след него се нарежда следващия и така докато се изредят всички :kuku: Няма по-големи нагледци от тия...

Може би им е било гадно да се редят след теб на опашката и да ти дишат саждите от изкормения ДПФ? :mhihi:
Точно теб очаквах да се включиш, защитника на неоправданите мотористчета :mhihi: Само дето колата, която ползвам за извънградско, е ЕВРО 6 и всичко й е по местата, отзад мирише на маргаритки за разлика от миризмата след изтърбушения ти скутер, дай да чуем един реален аргумент за пререждащите се педер@си :winky: Повечето мотористи са една шайка хленчещи лайн*ри, които все някой трябва да ги пази, пуска и закриля майчински...
И както неколкократно показа, умело дружно казвате на бялото черно :ok:

Sent from my iPhone using Tapatalk

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 10 Юни 2018, 21:52

Пич, я вземи се успокой! Лайнар и педерас викай на баща си, ако така те е възпитал. Към мен не си позволявай подобни обръщения, ако обичаш.

Моторът ми е Евро 4 (възможно най-високия стандарт за мотоциклети) и изотзадзе мирише на българска роза.

Не ти ли направи впечатление, че са с екипи, вероятно цели, каски и т.н. На 30+ градуса на място нали се сещаш как се чувстват вътре, като са спрели? Вика му се колегиалност. Едва ли нещо ти е станало да почакаш 5 мин повече за колкото са минали няколкото мотора.

dextuar написа:И както неколкократно показа, умело дружно казвате на бялото черно :ok:

Не знам кое е черното и кое бялото ама да пуснеш тема "комерсиализира ли се форума" и във всяка втора друга тема да предлагаш помощ на ЛС с/у заплащане ти кажи какво е. Да не говорим за култовата тема за софтуера на кутиите. :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 10 Юни 2018, 21:59

За поредна година се убеждавам, че да не посещавам БМВ събора е много добро решение, въпреки че има много народ, с които не сме се виждали отдавна и уважавам.
И впрочем, защо никога не са взимани мерки за подобни прояви, които петнят името на клуба и форума?
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата