Автобанда - пародия на автомобилни ревюта?
Модератор: Общи модератори
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Re: Автобанда - пародия на автомобилни ревюта?
K_Ilkov написа:c04 написа:Аз Бричката го гледам, общо взето ми харесва,но ако искам да си избера кола и двигател, едва ли само от неговото ревю ще избера.
Тва САМО за кво си го сложил
А това наистина случайно съм го сложил

- Mladenoff
- Потребител
-
- Кара: 318ci
madafaka_donkele написа:Vra4anin написа:Ясно е, че не всеки може да е Шмии или Дъг Демуро
Oт всички ютубъри баш най-продажната утайка ли намери да цитираш

Шмийто напоследък доста почна да изнервя с говора си и изобщо спрях да му се кефя. За непрофесионални ревюта, мисля че Mr.JWW е абсолютен фаворит, всичкото му съдържание е с много високо качество, особено новото клипче за ДБС. Жалко, че Крис Харис отиде в Топ Гиър и каналът му умря, иначе той нямаше равен.
Едно нещо, което няма как да се промени без значение професионализма на продукцията и водещия в България е, че тук просто нямат особен достъп до нови и интересни коли. Mr. JWW го поканиха от Астън Мартин и си говори с главния инженер и дизайнер за колата и изобщо много обяснения "от кухнята" могат да се видят в клипчето, които по друг начин много трудно ще получиш. А и отделно, както казва Филип, известните тубери в УК са "добре подплатени"

- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
Крис Харис е типичния пример как се продава човек ... преди години можеше да чуеш нещо смислено от него ... от както навлезе пак в профи средите (когато го разкараха от ЕВО и после като се намърда пак в разни платени канали и после в BBC) вече от устата му излиза ЕДИНСТВЕНО ШУМ ... рекламни фразички, маниашки лозунги и прочие звуково замърсяване
Mr. JJW има едно голямо предимство ... той е бизнес ориентиран човек, и знае, че когато някой ти подава ръка за проект трябва да си правиш сметката (според мен , аз така го виждам) и гледа да не се обвързва прекалено , а и може да си го позволи.
Ако искате добри ревюта > https://www.youtube.com/channel/UCgUvk6 ... KOqG8XNcaQ savagegeese е достааа добър зад волана и доста добър в преценките кой, какво и как прави.
Да се върнем в БГ .... до момента Филип (Бричка.Ком) е единствения човек в сферата който разбира широката публика. Той знае, че дори да не е 90% дори прав при ревюто, повечето хора не ги касае техническата точност ... те искат лесна, достъпна и забавна информация. За БГ това значи разни "типични" шегички, които нямат реално връзка с автомобила, но всеки ги знае, разбира и т.н. - БМВ-хулигана, Мерцедес-лукса, АУДИ-4х4 и "супер интериор" и разни други заучени неща, които пресата и телевизиите налагат
И последно и по-значение и по-всичко друго ... АВТОБАНДА ... много слабичко, никакъв усет за техническата част, нито за забавната за масовия човек ... т.е. не е приятно нито за реалните ентусиасти, нито за случайно попадналия човек
Истината за мен е, че НЕ може да има маниашки ревюта и те да имат огромна популярност и НЕ може да има супер популярни ревюта и те да съдържат реално позлено мнение, обективност и т.н.
"еталона" TopGear (във формата си с Мей, Кларксън и Хамънд) имаше брутален успех заради невероятното сработване на 3мата, които балансираха хумора тип "момчешки тъпотии без граници" и това е разбираемо на всеки от 10-11г до 90г ... който винаги знае, че дяволъка с коли е забавен и предаването НИКОГА не е било обективно в реалния смисъл, а винаги е било ТОП кинематография, звук!!! и хумор
Mr. JJW има едно голямо предимство ... той е бизнес ориентиран човек, и знае, че когато някой ти подава ръка за проект трябва да си правиш сметката (според мен , аз така го виждам) и гледа да не се обвързва прекалено , а и може да си го позволи.
Ако искате добри ревюта > https://www.youtube.com/channel/UCgUvk6 ... KOqG8XNcaQ savagegeese е достааа добър зад волана и доста добър в преценките кой, какво и как прави.
Да се върнем в БГ .... до момента Филип (Бричка.Ком) е единствения човек в сферата който разбира широката публика. Той знае, че дори да не е 90% дори прав при ревюто, повечето хора не ги касае техническата точност ... те искат лесна, достъпна и забавна информация. За БГ това значи разни "типични" шегички, които нямат реално връзка с автомобила, но всеки ги знае, разбира и т.н. - БМВ-хулигана, Мерцедес-лукса, АУДИ-4х4 и "супер интериор" и разни други заучени неща, които пресата и телевизиите налагат
И последно и по-значение и по-всичко друго ... АВТОБАНДА ... много слабичко, никакъв усет за техническата част, нито за забавната за масовия човек ... т.е. не е приятно нито за реалните ентусиасти, нито за случайно попадналия човек
Истината за мен е, че НЕ може да има маниашки ревюта и те да имат огромна популярност и НЕ може да има супер популярни ревюта и те да съдържат реално позлено мнение, обективност и т.н.
"еталона" TopGear (във формата си с Мей, Кларксън и Хамънд) имаше брутален успех заради невероятното сработване на 3мата, които балансираха хумора тип "момчешки тъпотии без граници" и това е разбираемо на всеки от 10-11г до 90г ... който винаги знае, че дяволъка с коли е забавен и предаването НИКОГА не е било обективно в реалния смисъл, а винаги е било ТОП кинематография, звук!!! и хумор
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Крис Харис не ми е кой знае колко симпатичен. Всичките му клипове са в стил... вижте как мога аз да карам, както вие никога няма да можете (което е вярно, но...)
Дъг ми харесва, показва детайли от колите, които са интересни за car nerd като мен. Просто every day guy.
Обаче тоя Шмий е супер изнервящ. Не може ли да се държи като нормален човек?
3/4 от клипа е лицето му в близък кадър да говори неща, които никой не го интересуват.
+1
madafaka_donkele написа:Vra4anin написа:Ясно е, че не всеки може да е Шмии или Дъг Демуро
Oт всички ютубъри баш най-продажната утайка ли намери да цитираш
Дъг ми харесва, показва детайли от колите, които са интересни за car nerd като мен. Просто every day guy.
Обаче тоя Шмий е супер изнервящ. Не може ли да се държи като нормален човек?
3/4 от клипа е лицето му в близък кадър да говори неща, които никой не го интересуват.
host написа:"еталона" TopGear (във формата си с Мей, Кларксън и Хамънд) имаше брутален успех заради невероятното сработване на 3мата, които балансираха хумора тип "момчешки тъпотии без граници" и това е разбираемо на всеки от 10-11г до 90г ... който винаги знае, че дяволъка с коли е забавен и предаването НИКОГА не е било обективно в реалния смисъл, а винаги е било ТОП кинематография, звук!!! и хумор
+1
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Топ изрод!

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
Крис Харис когато беше изгонен от Ево и се вихреше скандала с Ферари (които му бяха издали доживотна забрана да кара техни автомобили на промо събития и тормозеха клиенти които биха му дали коли за тест да не му дават) беше истинския Крис 
Тогава говореше за кантар на масите, за спирания, за баланс на колите, за това как качеството на някои коли е зле ... това се харесваше на много малка част хора, но много запалени ... ходеше и снимаше с аверчето му оператор къде и каквото му е кеф ... и говореше смислени неща ... но не можеш да вадиш пари по телевизията и да говориш смислени неща ... това са реалностите.
Аз новото му амплоа не го понасям и не му гледам нищо, но старите клипчета понякога ги пускам да си припомня ... а че кара по-добре от 95% от хората в трафика и по-добре от 85% от всички журналя ... вероятно е така.

Тогава говореше за кантар на масите, за спирания, за баланс на колите, за това как качеството на някои коли е зле ... това се харесваше на много малка част хора, но много запалени ... ходеше и снимаше с аверчето му оператор къде и каквото му е кеф ... и говореше смислени неща ... но не можеш да вадиш пари по телевизията и да говориш смислени неща ... това са реалностите.
Аз новото му амплоа не го понасям и не му гледам нищо, но старите клипчета понякога ги пускам да си припомня ... а че кара по-добре от 95% от хората в трафика и по-добре от 85% от всички журналя ... вероятно е така.
- Superexstatic
- младши ентусиаст
-
Хоста добре ги е обяснил нещата. Бих добавил само - като не ви харесва нещо не знам защо го гледате. Бричката му се получава много добре. На тия от Бандата - не. Единствено заради на Ивето краката погледах. Бюджета им е скромен, но имат желание и не виждам какво ви пречат. Аман от форумни разбирачи и дРъвени философи
Последна промяна Superexstatic на 05 Юли 2018, 16:44, променена общо 1 път

- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Superexstatic написа: Единствено заради на Ивето краката погледах.
+1

Като изключим влогърите и всички он-лайн предавания -за мен най-смисленото и интересно автомобилно БГ предване е Колела, по Bulgaria On Air.
Спокойни репортажи, смилесна информация, и тест на автомобилите според това, за което са замислени.
Спокойни репортажи, смилесна информация, и тест на автомобилите според това, за което са замислени.
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Филип идеята му изобщо не е за някакво меродавно авто ревю. В доста голяма част от клиповете му колите се продават в познатите сайтове и му се получава доста добра реклама която не е безплатна. Не си мислите че като се прави на идиот по клиповете е толкова спрял.
Основния му може би бизнес е това да намира коли на хора тръгнали да си купуват и доста хора му се връзват и им прибира доста добра комисионна. В сервиза дето снима клиповете пред него в Обеля кара постоянно коли за преглед и има комисионна и от там.
Измислил си е доста добре нещата и си работи с някакви хора, има си договори дето сключва предварително с хора на които им съдейства за купуване /продаване на кола. И прави пари от въздуха, но е измислил как. Клиповете са му реклама..
Автобанда пак е негова идея и клиповете са с подобна цел.
Основния му може би бизнес е това да намира коли на хора тръгнали да си купуват и доста хора му се връзват и им прибира доста добра комисионна. В сервиза дето снима клиповете пред него в Обеля кара постоянно коли за преглед и има комисионна и от там.
Измислил си е доста добре нещата и си работи с някакви хора, има си договори дето сключва предварително с хора на които им съдейства за купуване /продаване на кола. И прави пари от въздуха, но е измислил как. Клиповете са му реклама..
Автобанда пак е негова идея и клиповете са с подобна цел.

- skipper
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: сред идиоти.
- Мечтае да кара: e31 850csi
cod-cdbp написа:DLVasilev написа:Леекинко напрега само, нема страшноФилипчо от островът на изкушението
Tва какво е ?

Това е предаването, в което Филип "опраши" русата златка

https://www.vbox7.com/play:d546ee10
Oo (|||)(|||) oO
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.
- PolandBall
- младши ентусиаст
-
- Кара: Carless
- Мечтае да кара: Всичкото ///M
Bogat-Beden написа:Топ изрод!![]()
![]()
Тоя пич е много забавен! Ипизодите с Jeff....

Khrevsu tvahyu gradu tore! Khrevsu kvatro midvhu piedhvro! Khrevsu Kristo midhvu? vhradro! Medvro vhtrienn utrah vreghgrho.
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
+1 луд е

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
skipper написа:cod-cdbp написа:DLVasilev написа:Леекинко напрега само, нема страшноФилипчо от островът на изкушението
Tва какво е ?
![]()
Това е предаването, в което Филип "опраши" русата златка![]()
![]()
https://www.vbox7.com/play:d546ee10
Пак вбокс. Сега ще спя спокойно неинформиран от видеото, което няма да изгледам.

- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 tds, W140 400SE
- Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки