Олимпик фалира

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: Олимпик фалира

Мнение от pampo » 16 Авг 2018, 21:23

Ма те са на 1вите места по пазарен дял бе, ми ако и те фалират и накарат всички да си рестартират ГОто, дали ще е ОК или нещо пак народа ще е слабо информиран?
Май трябва да минем един кратък курс по застраховане и да се застраховаме всички в най-скъпата компания на пазара, белкем не трябва да правим по 2 граждански на година?

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 16 Авг 2018, 21:27

host написа:дял от ГО 9.2%, 4ти на пазара ... ти ми кажи, при толкова разнообразие на застрахователи обосновано ли е да си мислиш, че 4тия по-обем на ГО застраховател е във фактически фалит ?!

иначе за общия обем на застраховки от всякакъв вид ясно, че ги няма на картата

Ясно, ясно ама явно нищо не говори никому щом се занимават само с ГО и са били такъв бум на пазара

Има си големи компании с традиции и/или поне голям портфейл застраховки

Тия даже не ги бях чувал доскоро
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

Потребител
Аватар
Кара: E270 CDI W211
Мечтае да кара: Самолет
Детайли за колата: Mercedes-Benz E270 CDI 177 hp

Мнение от SlackLine` » 16 Авг 2018, 21:35

Някой да знае каквa е тази застрахователна компания "DallBogg"? Преди малко гледам на едната кола застраховката и видях, че е тази? Отскоро ли са и дали са читави, че ми е за една година?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: тази
Мечтае да кара: онази

Мнение от Stoqnov_1979 » 16 Авг 2018, 22:18

Няколко дни фъндък на застрахованите олимпийци. И след това ми се струва,че някоя компания ще предложи застраховки с намаление на тези ощетени хорица :mhihi: Все още се водят преговорите за поделяне на печалбата :D

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 16 Авг 2018, 23:26

Имам една кола застрахована при тия и тя е в чужбина. Ич ми не дреме, ще си я карам. Аз парите съм си ги дал, моето задължение е изпълнено. Това че некой е фалирал, некви си там игри и т.н не ме интересува! Имам ли документ, че съм платил - имам, имам ли си стикери, талончета и прочие шитни - имам.... с една дума да го духат!
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 17 Авг 2018, 6:20

E34 написа:Имам една кола застрахована при тия и тя е в чужбина. Ич ми не дреме, ще си я карам. Аз парите съм си ги дал, моето задължение е изпълнено. Това че некой е фалирал, некви си там игри и т.н не ме интересува! Имам ли документ, че съм платил - имам, имам ли си стикери, талончета и прочие шитни - имам.... с една дума да го духат!

Не е точно така защото ако стане ПТП и нямаш застраховка спестените пари ще ти излязат златни.
:yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 17 Авг 2018, 7:00

Честит ни нови тарифи по ГО - познайте с колко скочиха в деня на фалита....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i
Детайли за колата: e36 coupe

Мнение от host » 17 Авг 2018, 7:03

Още 20лв нагоре от полицата която сключи преди 2 дни.
Това ако не е подигравка нз.
260 - сега 280 е най-ниската оферта

Спрямо сключената през 2017 полица това са 90лв разлика, защото 2017 беше около 190лв ГО.

Т.е. отиваме към сумата която вече бях писал, че гонят... 200-250 евро минимум преди влизането на система за завишаване при нарушения. С този темп спокойно през 2019 полицата сигурно ще е 350-380лв.

11г стаж
29г шофьор
без провинения
PB - регистрация

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: вана
Мечтае да кара: DACIA

Мнение от Knoxville_ » 17 Авг 2018, 8:18

Надявам се днес да успея да си сключа новата застраховка. В момента офертите масово са между 290 и 330 лева. При Булстрад е 700. Мисля да се застраховам на най-скъпото и в момента извършвам финансов анализ на компанията и преценявам какъв е шанса да фалират до 1 година. Някой ако има инфо от кухнята, моля да сподели :ok:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Panamera 4S

Мнение от skoti79 » 17 Авг 2018, 8:56

Чета темата от самото начало и оставам с впечатление, че всички тука си плащат ГО ,а и каско на 100%,а не на вноски.
Честно, аз непознавам човек, който да го прави това.
Както и изгорелите хора в олимпик, над 90% са били на вноски и са изгорели с 1-2 месеца реално.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 17 Авг 2018, 9:12

Аз на колата винаги съм плащал на 100% ГО-то. Каското, докато го правех също. Не виждам смисъл да плащам на вноски при положение, че нямам идея да я продавам. :dunno:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Мнение от Dextuar » 17 Авг 2018, 9:21

bum_bum написа:Аз на колата винаги съм плащал на 100% ГО-то. Каското, докато го правех също. Не виждам смисъл да плащам на вноски при положение, че нямам идея да я продавам. :dunno:

+1

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Фидел Кастро » 17 Авг 2018, 9:24

dankata написа:Вие, дето ги знаете, ще споделите ли с нас кои са?

Те се знаят бре:
1. Най-отявлените - Булинс и Лев Инс.
2. Уж не мутренска, но съмнително и то много - Далл Бог. Още помня собственика Тихомир Каменов какъв цървул беше и други му плащаха сметките в ресторанта.
За тези трите със сигурност отдавна се знае, че "хлопат".
Мнозина мислят Армеец за мутренска, но всъщност тя работи по нормалните правила.
Към Knoxxville - Дженерали, Уника, Булстрад и ДЗИ. Мнозина ще поспорят за ДЗИ, но те имат голям "портфейл". Разбира се никой не може да гарантира, че и там нещо няма да гръмне!
Погледнете например Банка ДСК. Бабичките и дядовците си държат там парите. Това е наследство от СоциализЪма. :mhihi:
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 17 Авг 2018, 10:27

dextuar написа:
bum_bum написа:Аз на колата винаги съм плащал на 100% ГО-то. Каското, докато го правех също. Не виждам смисъл да плащам на вноски при положение, че нямам идея да я продавам. :dunno:

+1

Аз пък винаги на вноски. Всичките ми коли са приключвали живота си или в морга или на скрап (и една открадната).
За каското ок, но за какво да платя цялата ГО и след 3 месеца колата да се окаже тоталка... Някой ще ми върне ли парите?!
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Мнение от Dextuar » 17 Авг 2018, 10:34

drago_pavlov написа:
dextuar написа:

+1

Аз пък винаги на вноски. Всичките ми коли са приключвали живота си или в морга или на скрап (и една открадната).
За каското ок, но за какво да платя цялата ГО и след 3 месеца колата да се окаже тоталка... Някой ще ми върне ли парите?!
Да, връщат ги.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата