Предсрочни избори?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Ще има ли предсрочни избори?

да
15
56%
не
10
37%
не знам
2
7%

Общо гласове : 27
младши ентусиаст
Аватар

Re: Предсрочни избори?

Мнение от madafaka_donkele » 20 Авг 2018, 10:46

Оффф, пак ли :mhihi: Не виждам особен смисъл да се свали тиквеника и после пак да се избере. Или се бие шута на всякакви зелени, червени, сини, псевдо патриотски дупедавци и се избират чисто нови 240 човечета или не се прави нищо, щото накрая е пак едно и също.

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 20 Авг 2018, 10:51

Именно... :yes: :yes:
Но си мисля, че това просто няма как да стане по мирен път - "политическата класа" здраво ни е яхнаха... Това, че просто няма за кого да гласуваш - не е случайно, според мен... :dunno: :dunno:
Excellent! Steven is my name!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 20 Авг 2018, 11:02

Те пуснаха запис как премиер нарежда на шеф на митниците да спре митническа проверка, щото били обещали. В резултат милиони не внесен акциз.

И това не направи впечатление на никой, а сега очакваме проблемът с търговския регистър или някакъв фалит да промени нещо.

Всякаква надежда за нормално развитие в тая страна е отдавна изгубена.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 20 Авг 2018, 11:29

Абсолютно никакъв смисъл няма. Категорично така наречените "леви" са тотална трагедия. Пътя не е да сваляш и вдигаш едно и същи а да се намери начин за КОНТРОЛ! Всеки оставен да прави каквото си иска нарушава закона. Пример - кретенията на пътя. Няма контрол - никой не спазва правила.
В случая проблема е корупцията -трябват записи, доклади, разобличаване. Едни господари на ефира не са достатъчни(всъщност те май са си паляци) . Едно приложение civi също не стига. По-скоро трябва да се мисли в посока на някакъв вид организация, която да помага в случай на злоупотреба и корупция.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 20 Авг 2018, 11:46

Как точно трябва да изглежда подобна 'организация'? Освен това и нея ще притиснат или ще я 'купят'! Принципно в държавата си има такъв механизъм за контрол и това е нормалния начин на действие на трите власти! Въпроса е,че у нас всичко това е слято! Ето това е проблема! Нито една не работи незавосимо и не си върши работата! Защо е нужна организация? То е същото,народа да си направи една партия и всички да гласуваме за нея и готово (ако не фалшифицират изборите)! Въпроса е след това? Кой ще заеме овакантените постове? Всеки сигурен ли е в себе си,че няма да реши първо да се погрижи за себе си,а след това да помисли за държавата,евентуално? Имайте предвид,че истински умните хора,отдавна не желят да се занимават с нещо подобно - управляване на държава за добруването на народа! Кой ще си губи времето за нещо такова с идеална цел? За да не се поддават поне на елемнтарна корупция,хората трябва да имат пари! На високо ниво винаги ще има схеми! Лошото е,че будейки бедна страна,всичко рефлектира много силно върху народа!
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 20 Авг 2018, 11:52

Не искам да съм лош, но трябват недемократични и нехуманни мерки, от страна на народа.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 20 Авг 2018, 12:16

И аз си мисля същото от доста време! Въпроса е след това какво ще правим? Предполагам,че по-лесното е да 'вземем власта'!
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 20 Авг 2018, 12:36

И аз съм гласувал за пълен мандат.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от madafaka_donkele » 20 Авг 2018, 12:53

cod-cdbp написа:Не искам да съм лош, но трябват недемократични и нехуманни мерки, от страна на народа.

Идваме си на думата лека, полека :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 20 Авг 2018, 12:55

ildivvy написа:И аз си мисля същото от доста време! Въпроса е след това какво ще правим? Предполагам,че по-лесното е да 'вземем власта'!

Вземането е най-лесно. Управлението под напора на всички вътрешни и външни ветрове е далеч по-трудно, ако се гонят поне малко позитиви за обществото.
А и като цяло, трябва изграждане на нова концепция - кое как и защо, защото очевидно, че някои добре отработени практики, които влияят негативно, се повтарят многократно.

А и като цяло, след подобни действия, от страна на народа, винаги е идвал на дневен ред въпроса - И сега какво правим?
Защото нямаме предначертана обществена концепция, a само общи лозунги.
А причините за липсата й, няма да ги разяснявам.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F30 LCI 320d XDrive ex E46 330xd
Мечтае да кара: Porsche Cayenne, BMW X5

Мнение от kasho » 20 Авг 2018, 15:02

Имайте предвид, че БСП-шайката от доста време е извън изпълнителната власт и са огладнели, ама много са огладнели... Не съм никак фен на Бойко и също намирам корупцията и далаверите за отвратително високи, но алтернативата е... същото, само че по-настървено за нови далавери. Така, че няма смисъл да харчим излишно пари за избори.

Както по-горе споменаха колегите, нещо трябва да се промени в контрола върху цялата политическа класа. Само че те очевидно от мирни протести не разбират.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i
Детайли за колата: e36 coupe

Мнение от host » 20 Авг 2018, 16:54

https://www.dnevnik.bg/politika/2018/08 ... echavat_s/
Електронното и машинното гласуване се отдалечават с приближаването на изборите
Неофициално от политическото ръководство на министерството обясниха, че ще изчакат да бъде направен новият правителствен "склад за данни", за чието изграждане правителството реши след срива на Търговския регистър. Ако паднела базата данни на системата за лични документи, това означавало, че притежателят на паспорта с чип спира да съществува.

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 20 Авг 2018, 20:04

Добре де, темата за политиката и без това е с безйкраен мандат, трябваше ли още една такава? Не, няма да има предсрочни, най-малко защото първо Герб ще загубят някой процент, второ патриотите не се знае как ще се коалират, а Марешки забравете вече да влезе в Парламента. Та не виждам кой освен БСП и ДПС ще иска изобри отново...
А и стига вече,нека си изкарат мандата, да идват нови, които са гладни като въшки с единствената цел да грабят едва ли е добро предложение. А в БСП сега тъкмо такива има, които не са виждали власт отдавна, освен за картко в служебното на Радев, но те пък там дадоха охраната на митниците на Митьо очите. :clap:
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 20 Авг 2018, 20:39

Само логиката с наяден/ненаяден леко куца. Гербаджийте както и всеки друг във власта няма наяждане, грабят с пълни шепи колкото могат. 10 яхти, 10 бентлита, няма край. Все се чудя добре ще си купи къща вила майбах, защо след това не започнат да помагат на бедни, степендии за сираци, бедни деца с талант и т.н.
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: тази
Мечтае да кара: онази

Мнение от Stoqnov_1979 » 20 Авг 2018, 21:25

Аз съм за предсрочни избори. Но да не са манипулирани както до сега! Този никой не го иска,а печели. И най-мразя като се ползва израза"Ами кой след тях" Така ли няма отговорни и трезвомислещи останали хора,за да направят нещо с тази умряла държава!? То беше крадене,но сегашното вече не се трае...
Казвал съм го и преди и пак ще го кажа и ще го казвам винаги,защото някой ще проумее и ще разбере че е така-Държавата може да се оправи за 3 дни,като разбира се,че ще има и малко недемократични методи,но просто няма как. На зла круша-зъл прът.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата