Паркинг в България мол
Модератор: Общи модератори
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Паркинг в България мол
Здравейте колеги,
от известно време ми се налага често да посещавам България мол и то за повече часове. Както може би някои от вас знаят, паркингът там е платен, като първите 2 часа са безплатни, а всеки следващ се заплаща по 1лв. Тъй като за момента ми се налага да съм почти ежедневно там, търся някакво решение за паркирането. Не ме кефи идеята да спирам в междублоковите пространства и обичам да намирам колата си в състоянието, в което съм я оставил. В последно време си плащам като поп минимум 8-9лв на ден и взе малко да ми писва. Знам, че за служители на мола, има карти за паркинг, които мисля, че при някои се заплащат, при други не.
Молбата ми е, ако някой познава такъв човек, който не ползва картата си, но такава му се полага, да даде контакт. Готов съм да си заплатя паркинга на някаква по-разумна цена
Разбира се приемам и всякакви други идеи.
от известно време ми се налага често да посещавам България мол и то за повече часове. Както може би някои от вас знаят, паркингът там е платен, като първите 2 часа са безплатни, а всеки следващ се заплаща по 1лв. Тъй като за момента ми се налага да съм почти ежедневно там, търся някакво решение за паркирането. Не ме кефи идеята да спирам в междублоковите пространства и обичам да намирам колата си в състоянието, в което съм я оставил. В последно време си плащам като поп минимум 8-9лв на ден и взе малко да ми писва. Знам, че за служители на мола, има карти за паркинг, които мисля, че при някои се заплащат, при други не.
Молбата ми е, ако някой познава такъв човек, който не ползва картата си, но такава му се полага, да даде контакт. Готов съм да си заплатя паркинга на някаква по-разумна цена

Разбира се приемам и всякакви други идеи.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Re: Паркинг в България мол
Моя съвет е просто да попиташ охраната какви са вариантите и за външни хора. За служителите надали е без пари или символично. Не знам по каква причина си там, но ако е временно - може някаква уговорка за 2-3 месеца. От непознат услуга рядко се случва, по-скоро някой ще си преотстъпи картата за финансова изгода.

Паркинг в България мол
Да, аз не искам някой да ми прави услуга, а искам да си платя, но нещо по-добро от 8лв на ден.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Аз ще ти кажа бе, на всеки два часа излизай и влизай, ще ти е без пари.
Иначе с киното става безплатно ако ти гледа някой филм, дават 4 часа ей така по повечето молове...

Иначе с киното става безплатно ако ти гледа някой филм, дават 4 часа ей така по повечето молове...
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
Top Gun Maverick написа:Аз ще ти кажа бе, на всеки два часа излизай и влизай, ще ти е без пари.![]()
Това за влизане и излизането съм го виждал, доста хора го практикуват, колкото и да не ми се вярваше ...
Един ден си играх така, не си е работа...
- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
Бяхме на рожден ден в едно от заведенията и двама души от компанията отидоха да го направят, за миг се замислих
, но после си казах, няма кой на този свят да ми обезпокои безгръбначното спокойствие, което ме беше обладало в този миг, камо ли за левче или два
Виж, сега, за цял ден ще се замисля(особенно ежедневно), заслужава ли си с колата или да разтъпча колелото или мотора.

Виж, сега, за цял ден ще се замисля(особенно ежедневно), заслужава ли си с колата или да разтъпча колелото или мотора.
По принцип ходя с градския, но ми отнема по над 1 час, а с колата ми е около 30 минути, така че паркингът не е просто прищевка в моя случай.
- drago9205
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10 535xi, MHD stage 2, xHP stage 3
- Мечтае да кара: без да се ядосва
Мога да те ориентирам горе-долу какво ще ти струва абонамент в България Мол (ако се разберете с охрана/управа) - цената беше 70 лева на месец до преди около година (това за работещите в бизнес сградата към мола). Към момента не знам как е цената, но не ми се вярва да се е променила. Уви, познатите ми, които работеха там се преместиха вече.
Доста от междублоковите при Българията се освобождават през деня, защото доста хора от там пътуват с коли. Преди 2-3 години в продължение на 6 месеца паркирах около обръщалото на 204 и не съм имал проблеми.
Друг вариант ти е да провериш с охрана/управител как стоят нещата при паркингът на Била-та.
П.П. До преди 3 месеца в Парадайс Мол паркингът беше 4 часа фрий. Масово работещите в района си въртяхме колите по 1 дневно път обикновено в обедната обедната и чат пат плащахме по 2 лв. ако пропуснем да завъртим - така се ядваше... Вече този номер го няма - направиха 2 часа безплатен паркинг, а на 2 часа да въртиш е голямо наказание
Доста от междублоковите при Българията се освобождават през деня, защото доста хора от там пътуват с коли. Преди 2-3 години в продължение на 6 месеца паркирах около обръщалото на 204 и не съм имал проблеми.
Друг вариант ти е да провериш с охрана/управител как стоят нещата при паркингът на Била-та.
П.П. До преди 3 месеца в Парадайс Мол паркингът беше 4 часа фрий. Масово работещите в района си въртяхме колите по 1 дневно път обикновено в обедната обедната и чат пат плащахме по 2 лв. ако пропуснем да завъртим - така се ядваше... Вече този номер го няма - направиха 2 часа безплатен паркинг, а на 2 часа да въртиш е голямо наказание

- RadoIvanov
- кандидат ентусиаст
-
Варианта с влизането и излизането е ок, ако безплатните часове са като в Сердика - 4 часа и правиш това веднъж на ден. На два часа да местиш колата, то ще изхабиш повече бензин отколкото, ако си плащаш паркинга. По-добре между блоковете.
- Knoxville_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: вана
- Мечтае да кара: DACIA
Човекът каза, че не иска между блоковете
Номерът с излизането и влизането ще важи, докато не сложат скенери на регистрационните номера и веднъж излезнал, няма да можеш да влезеш в паркинга следващите Х минути.
Отиди при охраната или управителя на мола/паркинга и там ще разпиташ за месечен абонамент.

Номерът с излизането и влизането ще важи, докато не сложат скенери на регистрационните номера и веднъж излезнал, няма да можеш да влезеш в паркинга следващите Х минути.
Отиди при охраната или управителя на мола/паркинга и там ще разпиташ за месечен абонамент.
- Tsureto
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10 535i
- Мечтае да кара: BMW M6 F13
Здрасти аз работя в infinity Tower. Няма къде да спирам тук и идвам от далече. Паркирам пред един блок, реално като минеш под подлеза от другата страна между блоковете има места. Ходиш 5 мин, няма и толкова.
Who needs antidepressants when you can drive an BMW.
Cvetun написа:Здрасти аз работя в infinity Tower. Няма къде да спирам тук и идвам от далече. Паркирам пред един блок, реално като минеш под подлеза от другата страна между блоковете има места. Ходиш 5 мин, няма и толкова.
Знам го въпросния паркинг. Аз идвам горе-долу към 09:30, по това време както се сещаш няма вече никакви места. Отделно без да обиждам когото и да е било, конкретно на този "паркинг" според мен спират хора, които са прежалили колите си, не им пречат леко да им натискат вратите, защото всеки се бута или някакви други драскотини. Бях писал на майла на мола, но не получих отговор, предполагам не съм единствения, който търси нещо подобно.
Някой спомена цени от 70лв на месец - това би било повече от прекрасно, ако има как да стане.
- Venko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: корав барутарник
- Мечтае да кара: по-корав барутарник
Колега, зад паркинга на Била има платен паркинг. По спомени е 50лв на месец.
Митко Павлов - където и да отида анцузите ме преследват
- bai_ILIA
- ентусиаст
-
- Кара: '16 Q7 S Line 3.0 TFSI Supercharged
- Детайли за колата: Stage 1 435hp/545NM, заредена до гърба
https://youtu.be/nBQfPXGawII
Правиш влакче и си аут без пари. Бързо, лесно, практично и БЕЗПЛАТНО
аз бях така няколко години преди да ми дадат от работата служебна карта за Дъ Мол. Колегите ми още си карат на влакче всеки божи ден...По принцип с пари всеки може
Рекордът ми е четворно влакче - първия паляк излиза с билет, трима отзад на влакче, а бариерата и се зави свят, не може да падне сума ти време...В някои молове в София до колкото знам може да те баннат от паркинга ако няма запис вход/изход...Основно правило в мол паркирането за маняци на боя и външен вид - винаги до колона, така ти пада с 50% шанса някой да си отвори вратата в теб...
Правиш влакче и си аут без пари. Бързо, лесно, практично и БЕЗПЛАТНО

"Чемодан, вокзал, Москва"
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2