Цените на горивата
Модератор: Общи модератори
- Пинтев
- младши ентусиаст
-
- Кара: СамУет
Re: Цените на горивата 2018
dr.peshev написа:В Търново днес излизат на протест!
Хайде БМВ УС да направим един Национален протест..
- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
Пинтев написа:dr.peshev написа:В Търново днес излизат на протест!
Хайде БМВ УС да направим един Национален протест..
За да има ефект трябва да е нещо, като на майките преди няколко седмици - блокиране на ключово кръстовище в час пик.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Някак си няма да е редно да се затвори кръстовище с коли със стикери “клуб 300 коня” или квато беше там тая простотия върху всяка втора кола.
Хибридни турбини, кулери, ремапи, софтуери за кутии и после - ебаа и скъпата нафта
Хибридни турбини, кулери, ремапи, софтуери за кутии и после - ебаа и скъпата нафта

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
bum_bum написа:Някак си няма да е редно да се затвори кръстовище с коли със стикери “клуб 300 коня” или квато беше там тая простотия върху всяка втора кола.

No smoke, no fun!
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Пинтев
- младши ентусиаст
-
Е добре де..аз немога ли да си дойда с Пежото да си му лепна стикер Протест и да затворим центъра на София..както беше преди години
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Най-добрия протест е да не се сипва 1 месец в личните коли. Като им паднат продажбите и цените ще слязат.
А забравих играчите, за които колата е целия им живот и продължение на пишока, няма как да слязат на нивото на тези, които ходят с градски транспорт на работа. Ако ще и 5лв да е бензина, ще се слага газ, маз, набъбукатор, но от колата няма да се слезе.
Успех, но в друга вселена паралелна.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
А забравих играчите, за които колата е целия им живот и продължение на пишока, няма как да слязат на нивото на тези, които ходят с градски транспорт на работа. Ако ще и 5лв да е бензина, ще се слага газ, маз, набъбукатор, но от колата няма да се слезе.
Успех, но в друга вселена паралелна.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- Пинтев
- младши ентусиаст
-
Незнам доколко ще промени нещата това,ако спрем да зареждаме личните си автомобили,защото основната печалба е от служебните коли,които цял ден обикалят и зареждат магазини.Проблема е че както вдигнаха Газта,сега горивата,нали се сещате че и цените по магазините ще се вдигнат.
Като цяло обаче ми се струва че хората имат пари,харчат за храна на вън...само един лек пример..влизам в едно заведение вчера(случайно)оказа се някакво Био, мио и тем подобни...Мусака 350грама -9 лв
но си казах,щом хората го предлагат значи има и кой да си го вземе.Получи се една голяма дупка в хората..сега младите взимат високи заплати в което няма нищо лошо,но останаха хората над 45-50..които започнаха сериозно да бедстват заради това.
Като цяло обаче ми се струва че хората имат пари,харчат за храна на вън...само един лек пример..влизам в едно заведение вчера(случайно)оказа се някакво Био, мио и тем подобни...Мусака 350грама -9 лв

- Petrolhead
- Потребител
-
z
Последна промяна Petrolhead на 11 Юни 2020, 9:53, променена общо 1 път
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Е и като го затвориш центъра кво ще стане?
Ще свалят ценат на горивата с 20ст за няколко месеца. Колко ще спестиш? 20-30, 50 или 100 лева.
Гражданските пак ще са си с 50% отгоре, данъка и той. Цените на парното и тока ще си останат с последните увеличения.
Пожарникаря ще си го премести в другия крачол и нещата си продължават по старо му.
Времето на тия мерки и протести мина.
Та малко се отплеснах ама да обясня що няма да ида на нито един простест.
Преди години имаше протести като вдигнаха тока. Аз бях дал една шапка пари за скъпи климатици и си топлех цялата къща за 100-тина лв., което ми беше ОК. Ама се вдигнах от на майната си и биех 30км път в двете посоки да крякам около парламента, щото сметнах, че има много хора за които тия цени са непосилни. (В резултат Бойко сдаде караула ама после пак си го избраха същите тия хора).
Година-две по-късно изядох тоягата с КТБ. Тогава същите тия заради които ходих на протест като реваха, че им е скъп тока (а много от тях не излязоха на улицата, че нали от фейса се вика по-лесно) ме нарекоха глупак, алчен и как ли не. Щото нали тяхните пари са в сигурни банки или пък нямат влог изобщо.
Еми мойта кола харчи 7.5 градско в най-лошия случай. Карам си само с в Пауър, с той е 2.60-2.70 от не знам кога. ОправАйте се.
Ще свалят ценат на горивата с 20ст за няколко месеца. Колко ще спестиш? 20-30, 50 или 100 лева.
Гражданските пак ще са си с 50% отгоре, данъка и той. Цените на парното и тока ще си останат с последните увеличения.
Пожарникаря ще си го премести в другия крачол и нещата си продължават по старо му.
Времето на тия мерки и протести мина.
Та малко се отплеснах ама да обясня що няма да ида на нито един простест.
Преди години имаше протести като вдигнаха тока. Аз бях дал една шапка пари за скъпи климатици и си топлех цялата къща за 100-тина лв., което ми беше ОК. Ама се вдигнах от на майната си и биех 30км път в двете посоки да крякам около парламента, щото сметнах, че има много хора за които тия цени са непосилни. (В резултат Бойко сдаде караула ама после пак си го избраха същите тия хора).
Година-две по-късно изядох тоягата с КТБ. Тогава същите тия заради които ходих на протест като реваха, че им е скъп тока (а много от тях не излязоха на улицата, че нали от фейса се вика по-лесно) ме нарекоха глупак, алчен и как ли не. Щото нали тяхните пари са в сигурни банки или пък нямат влог изобщо.
Еми мойта кола харчи 7.5 градско в най-лошия случай. Карам си само с в Пауър, с той е 2.60-2.70 от не знам кога. ОправАйте се.

Във фейса гледам вървят някакви инициативи кои дни в кои бензиностанции да не се зарежда в знак на протест. До 30ти този месец бяха писали да не се зарежда в Лукойл. Аз днес трябваше да заредя и по път за вкъщи имам 2 Лукойла само
За капак там цените бяха най-ниски, ама реших да подкрепя "протеста" и отидох до едно ОМВ и заредих там.

- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 tds, W140 400SE
- Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
Годината беше 1997-ма. Трябва да се повтаря същото всяка година

ATR-42/72
- Пинтев
- младши ентусиаст
-
Petrolhead написа:младите взимат парите на старите, ли?
Не колега...имам предвид че младите захванаха такива професий които са по-доходоносни.

Колегата и той е прав за протестите..но ме е яд че някак ние хората сме,безсилни на случващото се.
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Чак пък безсилни... По-скоро правим едно и също и затова и резултата е един и същи! Но както се казва - С такъв "материал" какво друго да очакваме?
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Решението не е да спрем потреблението на стоката... Като поскъпне хляба що не спрете да купувате 1 месец и да ползвате заместители?
За мен е лицемерно да се говори, че без кола можело и нямало оправдание да не си хванеш автобуса. Няма да влизам в спорове, а само ще загатна какво мисля - защо като дойдат избори "инициативата" рязко спада и половината народ се крие като мишки, а останалата половина избира каквото вече е избирано милион пъти, и накрая всички реват "Пак е същото, няма промяна!"?!

- k.milanov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 325d
- Мечтае да кара: отново E36 318is
Ако има протест срещу подигравката с цените на горивата с най-голямо удоволствие ще отида, НО дори ивент във фейса не ми е попадал, а това е най-жалкото