Доставки от Щатите

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: се на дъщеря си

Доставки от Щатите

Мнение от Мордехай » 27 Окт 2018, 21:05

Момчета, пак ми трябвате за акъл и услуга. Купих си Корвет C6 ZR1, осъществих една отдавнашна мечта и като всеки автоманиак започнах да си мисля кое как да разтуря и преправя. Като първо ще започна от джантите, колата е inferno orange metallic, а джантите ѝ са оригонални двайски отзад и деветнайски отпред - никелирани. Никак не ѝ отиват, а и искам да сваля с един цол размерите. Намерих разни връзки на хора, които се занимават да намират коли и части от щатите, но според моите разбирания са несериозни. Казват ми, че кованите джанти, които искам били много скъпи и разни други глупости. Значи колата е доста скъпа, но аз нямам пари за джанти по вкуса ми. Просто нямам думи.
Та по същество - познавате ли/работили ли сте с някой, който издирва разни неща по поръчка от Щатите, изпраща ги, еевентуално има кой да ги освобождава от митница, сериозен е, няма да открадне няколко хилядарки ако му платиш предварително, за да е сигурен и можете да гарантирате за него.
Направо се замислям да започна някакъв такъв бизнес егати.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
Мечтае да кара: F82 ///M4

Re: Доставки от Щатите

Мнение от Exclusive89 » 27 Окт 2018, 21:15

Честито колега, БРУТАЛНА машина! Със здраве и кеф да си я караш. :yes:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Мордехай » 27 Окт 2018, 21:19

Благодаря ви момчета за пожеланията
IMG-a58d587efbc5f094be372a107d92ae3c-V.jpg
.
корвет3.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 27 Окт 2018, 21:23

Честито колега! Със здраве да я караш, само масло и гуми да сменяш.
И искаме повече снимки и отзиви :ok:
:yes:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Мордехай » 27 Окт 2018, 21:30

Първо благодаря на Аlx за съветите и както той казва: колата е вероломна! Звукът е уникален, вървежът също. Никога не съм мислил, че ще имам такова чудо на техниката и никога не съм си позволявал да си доставя такова удоволствие. За съжаление животът минава и краят му се приближава, та човек се замисля за това какво е направил и как е живял.

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 27 Окт 2018, 21:40

Супер машинка! Дай кръгче да ти покажа как върви на 2ра :mhihi:
Със здраве да си я караш и да вдигаш джабала с тоя брутален звук :yes:
Както писах и в другата тема: leron.bg, отскоро доставят и от щатите. Имат офис в София, в Младост, има къде да се паркира. Отиди и поговори с тях да ти обяснят кое как се случва при доставката. Аз ги ползвах за доставка от Германия и съм доволен от услугите им
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 27 Окт 2018, 21:43

Доставка от Щатите отдавна не е някаква екзотика. Даже честно казано се чудя как изобщо съществуват тия посреднически фирми изобщо :dunno:

По-скоро проблема е да се издирят въпросните джанти, ако става въпрос за някакъв по-стар модел, който вече се намира само 2 ръка. Но стари или нови има голям шанс продавача да се съгласи да ги изпрати директно насам.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 27 Окт 2018, 21:45

поразцъкай из ус.карс бг форума,има там хора които могат да свършат работа.Виж и в ибей,има фирми които докарват от там.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 27 Окт 2018, 22:30

Мордехай написа:...

Ей как ще бараш хромираните джанти, сакън :lol: Тва е чара на американските коли.
Аз се чудя как да възстановя моите без да станат златни.

Иначе има разни фирми дето доставят от щатите, аз сам си купувам нещата на техен адрес в щатите и те ги карат тука.
leron.bg може да видиш примерно както предложиха... иначе има и разни американски също.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i
Детайли за колата: e36 coupe

Мнение от host » 27 Окт 2018, 22:39

@Don_Diego
Като види човек един пул на 3та и разбира защо е суперкар
https://youtu.be/qRJEEk9XR7g

Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Последна промяна host на 27 Окт 2018, 23:17, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Мордехай » 27 Окт 2018, 22:43

steeN написа:
Мордехай написа:...

Ей как ще бараш хромираните джанти, сакън :lol: Тва е чара на американските коли.
Аз се чудя как да възстановя моите без да станат златни.

Иначе има разни фирми дето доставят от щатите, аз сам си купувам нещата на техен адрес в щатите и те ги карат тука.
leron.bg може да видиш примерно както предложиха... иначе има и разни американски също.

Не. Трябва да са черни, такива не ѝ отиват. Мога да боядисам тия, но... сърце не ми дава да ги пипам. Ще си ги прибера просто ако някога си променя вкуса.
Освен това искам светодиодни стопове, тях съм ги харесал и лесно ще ги поръчам, ама джантите ме затрудняват.

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 27 Окт 2018, 22:57

Еее, колега евала за колата. Със здраве и с кеф да си я караш :bchug:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от nanio » 28 Окт 2018, 0:19

Доставката с митническите налози е около 100$ на джанта. Преди две седмици ми дойдоха 2 джанти 22 цола и доставката ми беше по 96$ на брой с митническите налози. Поръчай си през e-bay и не се занимавай с никой. Виж само продавача да предлага доставка до България. Ако не му пиши, повечето склоняват. Предварително заплащаш стойността на джантата + доставката + таксите при внос (през e-bay ги изчислява).

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 28 Окт 2018, 4:28

:ok:
алекс
трабант 601с
разни други возила

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 28 Окт 2018, 9:20

Оттатък видях и писах.Потърси ли Казака в другият форум?
Поздрави и тук.
Аз като собственик на ЗИЛ-че подкрепям с две ръце всичко що е американско и с двигател над 5 литра. :mrgreen:

Следваща

Назад към Извън Темата