За или против смяната на зимно и лятно часово време?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

За или против смяната на зимно и лятно часово време?

За!
19
22%
Против!
55
64%
Все ми е тая.
12
14%

Общо гласове : 86
старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i
Детайли за колата: e36 coupe

Re: За или против смяната на зимно и лятно часово време?

Мнение от host » 29 Окт 2018, 10:37

аз днес си станах по старото време 1ч преди алармата , снощи пък точно 1ч по-рано бях готов да се трупясам

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 29 Окт 2018, 10:40

Тъкмо днес си говорим с колегата, ставането едно на ръка ами и като си свикнал да обядваш по едно време, ти се дояжда още от сутринта. Въобще тая промяна и навиците за храненето си отиват действително няколко седмици да се адаптира организма като хората.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от madafaka_donkele » 29 Окт 2018, 13:46

Не ми влияе по какъвто и да било начин смяната на часа. Нито ме боли нещо, нито ми е нарушен съня, нито имам психически проблеми, нищо. Много мразя обаче зимното по простата причина, че се стъмва в 5. Не разбирам на кой му трябва в 8 сутринта слънцето не да е изгряло, ми направо напекло. Щото тази сутрин си беше точно така. В 7 вече си напичаше стабилно. Като толкова се мисли за тези, които обезателно им трябва в 7 сутринта да им е ден да мислят и за другите, на които пък в 6 вечерта също им трябва да е все още ден, а не джунгла. Ако остане лятното ще е идеално, ще си изгрява нормално към 8 и ще си се стъмва пак нормално след 6. В момента изкуствено си скъсяваме светлата част на деня с това зимно, астрономически или каквото там се нарича еб@но време :banghead:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 29 Окт 2018, 13:52

Цялата клизма е заради няколко хиляди човека които стават брутално рано 5-6-7 сутринта и се натягат в тия анкети . Дори и това не е основание за зимното часово време щото въпроса е за два месеца декември и януари когато сутрин е тъмница .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: вана
Мечтае да кара: DACIA

Мнение от Knoxville_ » 29 Окт 2018, 13:56

Тия анкети нямат никакъв смисъл, няма какво да ги обсъждате :lol:

Предишна

Назад към Извън Темата