Телефон pazaruvaj
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- e36monsta
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: m52b20 i kawasaki kx250 1999
- Мечтае да кара: 2002 tii
Телефон pazaruvaj
Здравейте предстои ми покупка на айфон 8. В маркерите цената е около 1379лв,но ми казаха да проверя и в сайта pazaruvaj там видях че ме препраща в онлайн сайтове в които цената е около 1149-1200лв. Елит мобил, aparat.bg,skyfon и подобни, ако някои си е взимал през тези сайтове нека сподели мнение понеже не разбирам защо цената е толкова ниска в сравнение с Техномаркет или технополис
- Bexim
- старши ентусиаст
-
- Кара: G20, F82
Re: Телефон pazaruvaj
3 iPhona съм купувал от там - от различни търговци.
Няма грижи, винаги са били нови и аз съм ги активирал.
Не виждам смисъл да плащам горницата на посочените големи вериги.
Даже не съм чакал да ми ги изпратят, ами питам къде, кога и отивам да си ги взема лично.
Няма грижи, винаги са били нови и аз съм ги активирал.
Не виждам смисъл да плащам горницата на посочените големи вериги.
Даже не съм чакал да ми ги изпратят, ами питам къде, кога и отивам да си ги взема лично.

FREE SPIRIT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
- e36monsta
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: m52b20 i kawasaki kx250 1999
- Мечтае да кара: 2002 tii
ниските цени се постигат с куфарна търговия и неплащане на мита и ддс . Лошо няма, цената е по-добра
Проблем за мен е било, че:
- не издават фактура по ДДС, или казват издаваме опростена фактура но без ДДС !
- при запитване за сервиз - ти казват че трябва да се прати на тях, а не на офицялния сервиз . Прочети в нет-а има достатъчно негативни мнени, когато опреш до сервиз по време на гаранция.
Провери с Iphon-a може гаранционно да няма проблем да го занесеш в оторизирания център
Проблем за мен е било, че:
- не издават фактура по ДДС, или казват издаваме опростена фактура но без ДДС !
- при запитване за сервиз - ти казват че трябва да се прати на тях, а не на офицялния сервиз . Прочети в нет-а има достатъчно негативни мнени, когато опреш до сервиз по време на гаранция.
Провери с Iphon-a може гаранционно да няма проблем да го занесеш в оторизирания център
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Тези обикновено предлагат 2год. гаранция, като е малко тото гаранцията им.Хубавото с АйфонЯ, е че имаш 1год. към Епъл и не те топлят тези тогава.
- димитър_81
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318is;Е36 328i;Е46 330i;E60 530d
Това е сайт, който ти синтезира цени на различни онлайн търговци. Сега вече ти от кой магазин ще избереш да купиш си е друг въпрос. Разгледай мнения за конкретен магазин и сам прецени дали си струва и е надежден. По-ниската цена вероятно идва от това, че някой продават само онлайн, нямат физически такъв, от там по-малко разходи.

- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
"УДАРЪТ" е с ДДС-то!
Това се прави от сайтове регистрирани извън България. Получаваш фактура и я плащаш, но без начислен ДДС. С гаранцията при тях всичко е ОК.
Това е максимумът подробности, които мога да ти предоставя защото форумът е публичен.

Това се прави от сайтове регистрирани извън България. Получаваш фактура и я плащаш, но без начислен ДДС. С гаранцията при тях всичко е ОК.
Това е максимумът подробности, които мога да ти предоставя защото форумът е публичен.
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
- astrapower
- младши ентусиаст
-
- Кара: F31 28i xDrive Estoril Blue, R259
- Мечтае да кара: 911 Turbo S
- Детайли за колата: ex. X3 E83 LCI 3.0d
През август взех на щерката от онлайн магазин gsm-bg.eu (skyfon), само да не излезе реклама... бях подозрителен и задавах доста въпроси, но телефона си дойде фабрично запечатан и всичко е ОК. Както колегите са казали по-горе. Първата година гаранцията е от производителя втората се поема от продавача, като се сервизират в Булграм или Креатив център.
- BorislavB
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 2015
- Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
- Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic
И аз от pazaruvaj прегледах обявите и закупих 7-ца от gsm-mobile.bg без проблеми дойде ми по куриер неразпечатван.
П.С. Не знам какви са им схемите, но моя дойде с английско зарядно и преходник.
П.С. Не знам какви са им схемите, но моя дойде с английско зарядно и преходник.
От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Пичове, стегнете се малко.. 21-ви век сме. Онлайн търговия има вече от 20 години и нагоре и нещата са така силно урегулирани, че дори някои от търговците почнаха данъците да си внасят вече
Какви отворени кутии.. в момента имаш дори 14 дневен срок да го върнеш с обяснението "ми не ме кефи".
Много по-голяма вероятност има да попаднеш на телефон с разпечатана кутия (Случи ми се във Виваком, че и с мазни отпечатъци по него. Били го отворили продавачите да го видели.), отколкото в онлайн магазин.

Какви отворени кутии.. в момента имаш дори 14 дневен срок да го върнеш с обяснението "ми не ме кефи".
Много по-голяма вероятност има да попаднеш на телефон с разпечатана кутия (Случи ми се във Виваком, че и с мазни отпечатъци по него. Били го отворили продавачите да го видели.), отколкото в онлайн магазин.
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
BorislavB написа:П.С. Не знам какви са им схемите, но моя дойде с английско зарядно и преходник.
Моя стария от виваком дойде така, ти

- Bexim
- старши ентусиаст
-
- Кара: G20, F82
Те това е, за айСиктир нямаш грижи, дори не им разчитам на 2 годишната гаранция.
Една към хлепъл ми стига.
Ползвал съм allgsm и bgtelefon мисля..
Една към хлепъл ми стига.
Ползвал съм allgsm и bgtelefon мисля..
FREE SPIRIT
Предимството да го купиш от оператор или Технополис е, че има 24м гаранция.
Друга разлика няма - половината в тези магазини са от операторите, другата половина са внос от Англия. И в двата случая значи, че след 12 месец няма гаранция. ПС - БТК не продават iPhone официално, ако си вземеш от там е от на Шиши техномаркета
Sent from my iPhone using Tapatalk
Друга разлика няма - половината в тези магазини са от операторите, другата половина са внос от Англия. И в двата случая значи, че след 12 месец няма гаранция. ПС - БТК не продават iPhone официално, ако си вземеш от там е от на Шиши техномаркета
Live it like you Love it
- nikola59
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90 LCI 320D xDrive
- Детайли за колата: N47/184 Hp
blqsu4ko написа:Предимството да го купиш от оператор или Технополис е, че има 24м гаранция.

- Ivo.Ganchew
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Две Е39ки -BMW 520, BMW 540 Touring
5-6 телефона съм си купувал от Skyfon. Два ми се наложи да ги пращам в сервиз. На гаранционните карти пише кои са сервизите. Реално отиват в официален сервиз на марката. Поне с Леновото и Сони-то ми беше така.
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2