Наздраве!!!
Модератор: Общи модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Наздраве!!!
Задават се едни от най-светлите празници на годината и та си викам малко авансово да се (ви) почерпя по случая. Зелето стана, туршията и тя. Ракия има (не вярвайте на Тодор Колев - бог да го прости!), всичко е шест

Навън е -4С, вали снежец, изринах си драйвуея и сега е спокойно
Я кажете кой какво цуцка? Аз съм на една сръбска сливовица. Много е по-читава от българските ароматизирани спиртове тип Поморийска и т.н.
p.s. животът е шорт. Не го взимайте навътре и не се ядосвайте за глупости. Забавлявайте се във форума и вкарвайте повече чувство за хумор.
Наздраве!!!

Навън е -4С, вали снежец, изринах си драйвуея и сега е спокойно

Я кажете кой какво цуцка? Аз съм на една сръбска сливовица. Много е по-читава от българските ароматизирани спиртове тип Поморийска и т.н.
p.s. животът е шорт. Не го взимайте навътре и не се ядосвайте за глупости. Забавлявайте се във форума и вкарвайте повече чувство за хумор.
Наздраве!!!
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Re: Наздраве!!!
Наздраве! В България е 7 часа сутрин, рано ми е за ракия
Но иначе съм на по-леки напитки: вино, бира или миксирани като уиски + кола, водка + битер лимон....
Туршиите ги избягвам заради солта, не ми понася добре. Залагам на пресни салати.

Туршиите ги избягвам заради солта, не ми понася добре. Залагам на пресни салати.

- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Аз не пия концентрат - само бира и вино. Вечер след работа пия една чаша червено или няколко тъмна бира. Относно мезето - миналия уикенд сложихме в един бидон няколко зелки с по-малко сол и сушим на балкона от оная лидълската наденица. Разбира се, чакам и пушената сланина скоро да излезе на пазара...

Excellent! Steven is my name!
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Наздраве. Ние със съпругата сме на вино. Когато съм сам, си пускам някаква лека музика на сингъленда и карам на уиски. Няма определена марка. Което е на промоция. Бях си взел и аз дюлева ракия от Сърбия.
Изпратено от моят SM-A310F с помощта на Tapatalk
Изпратено от моят SM-A310F с помощта на Tapatalk
- mi6obmw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е38, Е53
- Мечтае да кара: ново
Домашна двойно преварена 50градуса, домашно вино( най- често червено) и задължително нощна шапка 50 гр. уиски от тук: https://www.travel-free.bg/offers.html
Ако е реклама- трийте. Вечер или само салата или с мезенца, ако има сготвено нещо минаваме и без салата.
От салатите ядем всякакви според сезона и разнообразяваме със свежи. Айде наздраве. Като гледам, че е доста рано, се сещам за бабите и дядовците ни, които закусваха с попара накисната с червено вино.
Ако е реклама- трийте. Вечер или само салата или с мезенца, ако има сготвено нещо минаваме и без салата.
От салатите ядем всякакви според сезона и разнообразяваме със свежи. Айде наздраве. Като гледам, че е доста рано, се сещам за бабите и дядовците ни, които закусваха с попара накисната с червено вино.
Има едно уиски в Т маркетите - King robert нещо си с черен етикет. Пробвайте го задължително
- Shpera'
- Потребител
-
- Кара: E46 330d (Touring)
- Мечтае да кара: Бавно
- Детайли за колата: E30 - 90', Diamantschwarz metallic-181, M20B20
Mini Cooper S R53 - 04', Dark Silver metallic-871, W11B16A
E46 330d (Touring) - 03' Mysticblau metallic, M57D30 (306D2)
E36 Compact M50B25
Наздраве, пием предимно рИкия, от време на време и вино.. мезе да има! 

(OO==[][]==OO)
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Наздраве! Ракия домашна, винце домашно (може и купешко, но там е сложно). По ми харесват туршии от колкото салати, но според сезона. Примерно мога да си мезя само с пресен чесън и сланина с хляб.
Шапки също, уиски, коняк или водка.
Шапки също, уиски, коняк или водка.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
8 мнения
• Страница 1 от 1